Pas kileve e gjatesise, sa e keni nr. e sytjenave...

mistrec-sarande

Primus registratum
Re: Pas kileve e gjatesise, sa e keni nr. e sytjenave...

Fillimisht postuar nga kiti the best.:
[qb] une per vete e kam [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif me ate gjoksin tende prish dhe tankun po te dali perpara.
tregoje moj goc se i bere kurjoz keta se une per vete e di sa e ke po nuk flas. :smash: :kiss:

cukolja

Primus registratum

me qafsh mistreco tregoju por dyshoj se di gje se je shume i turpshem per te pare cica ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

mistrec-sarande

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kiti the best.:
[qb] me qafsh mistreco tregoju por dyshoj se di gje se je shume i turpshem per te pare cica ti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe mundet po ato te tuajat i shikoj me lezet une per qef ja fute dhe nje caj te ftote per tu freseku dhe jam ne rregull. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

cukolja

Primus registratum

e di qe qenke me te vertete mistrec ti e di qe ke mare persiper te me merzisesh por kot e ke idjotat si puna jote me marin te keqense vej ujin ne zjarr per shqipetar si puna jote

sa per cicat e mija do uroje ti shikoje por je larg paimagjinueshemlarg mundesis per ti pare. :smash:

Elsi

Forumium praecox

... po mire tani kiti the atomic kitten, e morem vesh qe je femer sensuale, e qe nuk leshohesh menjehere, dhe se ke pretendime, por sa e kishe numrin e gjoksit, sepse nuk e morem vesh... /pf/images/graemlins/laugh.gif

cukolja

Primus registratum

ylli ime e ka 3 /pf/images/graemlins/smile.gif

Elsi

Forumium praecox

ylli ime?? ylli ja ke vene emrin? /pf/images/graemlins/laugh.gif
nr 3? numri im i preferuar... :thumbsup:

cukolja

Primus registratum

edhe per mua eshte numeri i preferuar gjithashtu formen e gjoksit e ka si kupe shampanje ylli ime

Elsi

Forumium praecox

:thumbsup: bravo, paske permasat qe preferoj, deri tani ke medaljen e arit... /pf/images/graemlins/wink.gif

cukolja

Primus registratum

faleminderit por nuk e kisha per veten time e dashura ime i ka

dhe un i dhashe ate medalje

Elsi

Forumium praecox

... edhe une, per te dashuren tende e kisha medaljen... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

cukolja

Primus registratum

paskemi shije te njejta alibaba vella po dicka tjeter a te pelqen ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Ketu sikur nuk kane ardhur te gjitha AF-istet.Shpejt numrin se erdhi viti ri dhe do blejme dhuratat.

Elsi

Forumium praecox

Po pra, t´i blejme, por edhe ato qe jane prezantuar ketu nuk e kane thene sa e kane numrin e sutjenave... nuk e di pse... nuk ju pelqejne biankerinat juve moj vajza te AF-se??? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

darma

Primus registratum

Alibaba mos u merzit ta them une numrin e sytjenave ty dhe do te dergoj adresen meqe paske pare teper me bo dhurata por nje problem nuk e di me numrin europjan sepse kur filluan te me rriteshin mua e lash shqiperine per ne u.s.a por po ta them megjithate eshte 34c edhe dil bej pazare se erdhi viti i ri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Elsi

Forumium praecox

:eek: adresen Darma, adresen se t´i sjell personalisht /pf/images/graemlins/laugh.gif
Cfare ngjyre i do, te kuqe si per krishtlindje, apo ...

show

Primus registratum

vallaj se di un timen po di qe kohet e fundit me jan rritur goxha :shrug: :sleep:

Guest

une e kam DDD ndersa shoqia ime e ka B-C