Parulla e dites

disku

UNI
Re: Parulla e dites

e luj e luj e luj
e luj e luj e luj
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Kam nji te re per jeten asht ca dirty po eshte e lezetshme:

Birth and Death are like the right leg with the left leg..I'ts important what goes between /pf/images/graemlins/laugh.gif

Danae

Primus registratum

Volere è Potere!
Vec nenkembesen nuk ta fut dot,me mire te te ndez nga maja e kokes /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

po*dhe me rigon!

sa shum i japin vedit disa, hapin e shfletojne libra me shkru 1 ose 2 rreshta :lol: :sleep:

ps: vajza me quka qe kam siper :kiss: se me knaqe tu shkru per dashuri!
ajo brivido felino t'kishte shku si status /pf/images/graemlins/wink.gif

zog

Primus registratum

dy te kapme, koka ne mes.

ps; albana je :thumbsup: pikaso pat thene: nuk kerkoj, po gjej.

ndersa tek filmi thuhet: kerko! kerko! qenin e ngordhur do gjesh.

samanta

Primus registratum

Sa menohet i urti :book: i marri :eek: ka marre kalane /pf/images/graemlins/tongue.gif

zog

Primus registratum

tek filmi shqiptar, aq i vleresuar kudo ku u shfaq, PARULLAT (Les Slogans fr.), ishte nje e forte: Amerika eshte tiger prej letre.

renia e kullave i tregoi botes vertetesine e ketij sllogani "keqdashes" revolucionar. kjo bile beri qe filmi te kishte aq perfolje te favorshme gjate shfaqjes se tij ne france.

Danae

Primus registratum

une vdes per qoften(eshte nje cun kaq i bute qe nuk e di pse me erdhi ti them qofte).
blue,brividon e kisha per status af dikur,tashme elektrizimet jane kthyer ne status nate /pf/images/graemlins/laugh.gif lol.