Partizani!! Nothing is wrong

• Thread starter briiigi
  • Data e fillimit

Alidemsi

Primus registratum
Re: Partizani!! Nothing is wrong

Po e mer pra Tirona se nuk ka ekip se cili mund ta ndali tani dhe me nje diference prej 7 pikesh pothuajse jane te pamundura qe Tirona ti leje rruges, prandaj them me bindje te plote se kete vite Tirona e mer kampionatin me gjithe kupe.
FORCA TIRONA!!!

B

briiigi

Guest

une po i injoroj fare komentet e ktyre me siper ( e them me shaka, mos ma merrni per ters)
Sot jam pak ne ankth se Partizani luan ne Tirane kunder shkodres, dhe eshte ndeshje ne te cilen ne na duhet patjeter fitorja per te vazhduar me tej ne Kupen e Shqiperise...
per rezultatin ju njoftoj neser...
Kisses
O

black

Primus registratum

Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb] une po i injoroj fare komentet e ktyre me siper ( e them me shaka, mos ma merrni per ters)
Sot jam pak ne ankth se Partizani luan ne Tirane kunder shkodres, dhe eshte ndeshje ne te cilen ne na duhet patjeter fitorja per te vazhduar me tej ne Kupen e Shqiperise...
per rezultatin ju njoftoj neser...
Kisses
O [/qb]
Too Bad to see Partizan players protesting )))
Resultati 2 - 2 i jep rruge Vllaznise per me tej , dhe i urojme nje fitore te Kupes /pf/images/graemlins/wink.gif

Bad-guy

Primus registratum

me hidherim te thelle po vllaznia eshte ne gjys finale!dhe nqs ka ndonje tifoz te shkodres duhet te rri urte se ato 2 golat e vllaznise u bene si u bene!
i pari penallti e paqene,i dyte prekje me dore
hajt mo
briiigo kam ca fotografi te ndeshjes po i deshe me thuaj

AlbiD

Primus registratum

Me dergo ca mua te po deshe.Ju te vllaznise qepeni se jeni mire. Edhe ne presim qe futbolli te zhvillohet ne shqipri. Kur ke alibtra te korruptuar dhe injorant c'fare pret? Del nje cop fshatar nga patosi gjykon partizani-vllaznia dhe shif c'ben. Hajd mo nuk ke ca i ben. Ato njerez kemi nuk mund ti ndryshojm dot.

Bad-guy

Primus registratum

plako i kam fotot ne pc dhe nuk di si nxirren ketu!po ashtu me ndriconi icik /pf/images/graemlins/tongue.gif

Bad-guy

Primus registratum

ok plako tani kane dale icik si larg se i kam bo me aparat digital dhe se zoomin e madh!po ti dergoj sot

AlbiD

Primus registratum

I pash, shume falemnderit. Ishalla e vrasin ate alibtirin do me behet qefi shume jo per gje po te merret shembull nga te tjeret.

AlbiD

Primus registratum

Lexova nje artikull nga ndeshja e fundit e partizanit ne Lushnje dhe me beri pershtypje shume si federata po e "injoron" partizanin, pra duket qe e kan vendos qe tja japin tiranes. Edhe me shkodren kishin bere hile, dhe ne Lushnje e njejta gje, ku ishte plagosur Nallbani. E kam thene un ktyre njerezve nuk ke c'i ndryshon. Ta shofin dhe tifozat e tirones se si po e ndihmon federata tironen per ta marr kampionatin dhe kupen bashk.

B

briiigi

Guest

Fillimisht postuar nga Bad-guy:
[qb] me hidherim te thelle po vllaznia eshte ne gjys finale!dhe nqs ka ndonje tifoz te shkodres duhet te rri urte se ato 2 golat e vllaznise u bene si u bene!
i pari penallti e paqene,i dyte prekje me dore
hajt mo
briiigo kam ca fotografi te ndeshjes po i deshe me thuaj [/qb]
kaloi /pf/images/graemlins/laugh.gif
ej ca nigjova une, kishte marre gje xhaja im te kuqe?!

B

briiigi

Guest

edhe pse mbas ndeshjesh me Vllaznine u indinjova shume...shpresoj te me kaloje, po me jepni ca dite qe te shplodh trute nje here /pf/images/graemlins/laugh.gif
lol
GOOOOOOOOOOOOOOO PARTIZANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

B

briiigi

Guest

po me?!
U rrafem me tiranen 3-1 ca pret!??! /pf/images/graemlins/frown.gif
fillojme shpresojme per sezonin tjeter tani, se kshu nuk nxorrem gje ne drite... /pf/images/graemlins/frown.gif

AlbiD

Primus registratum

Ore po nga keni humb kshu, ktej po behet kerdija juve nuk beheni te gjalle fare. 2-0 e fillum sezionin e ri hajde fat ishalla. /pf/images/graemlins/smile.gif

arbi

Primus registratum

Maccabi Netanya (Isr)-PARTIZANI (Alb): 3-1 (0-2) 16'Muzaka
suksese partizanit :wave: