Partizani!! Nothing is wrong

• Thread starter briiigi
  • Data e fillimit

arbi

Primus registratum
Re: Partizani!! Nothing is wrong

Fillimisht postuar nga ReBeL:
[qb] Ej goca dhe çuna

Kam nje pytje:
Une kam ketu nje foto, te mare nga nje adrese interneti, dhe dua ta fus nder emrit tim, siç e kane futur ca perdorues te tjere te ketij forumi (si psh. briigi ato buzet e bukura), por nuk mund ta vendos dot. A mund te me ndihmoj dikush?
Ju lutem te gjitheve, flm! [/qb]
kliko ketuprocedura eshte qe ti shkon tek zona administrative->fjala ime per permiresimin e e forumit->avatars e aty shkruan dua kete avatar keshtu keshtu dhe ose ve linkun per figuren ose me mire shtyp pergjigje->kod ubb pamje->e aty ve linkun direkt tek imazhi pastaj kur te kaloje ndonje moderator sipas mundesise ta rregullon ciau

B

briiigi

Guest

sa te mireeeeeee jemi /pf/images/graemlins/smile.gif
bravo Arbi,shume helpful.

Ps :pARTIZANI si perfundim, pas debateve te shumta, do te luaje ne Selman Stermasi kunder Teutes.

B

briiigi

Guest

loje shume e dobet nga ana e partizanit /pf/images/graemlins/frown.gif (isha ne stadium) mu duk sikur shifja fantazmen e Partizanit...
shume lojtare ishin te semure ne fakt...
mgjte nuk arriten te finalizonin...
TAkimi mbaroi 0-0,por per teuten ishte si te kishte fituar...
kam pershtypjen se do e heqin Neptunin.
/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif me erdhi shume keq qe nuk pashe lojen qe prisja. Ai Arditi nuk ishte ne formen me te mire, megjithese u mundua.

B

briiigi

Guest

fusha cope cope...po kot me ja vene fajin fushes ...se fusha e keqe ishte per te dyja palet!!!

AlbiD

Primus registratum

Po pra per te dyja palet, dmth qe kan qene te barabarta te dyja, kshu qe dhe rezultati ka dal i barabart. /pf/images/graemlins/smile.gif

AlbiD

Primus registratum

E paskemi keq kte rradh.Kemi tre mungesat me te rendesishme. Dhembi, Brakini, Beqiri. /pf/images/graemlins/frown.gif

B

briiigi

Guest

aman mer ... ato jane te marum...
mgjse mund te iki te shof neshjen neser me shkodren...XUXESE /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bad-guy

Primus registratum

pas nje telefonate te bere minutat e fundit behet e ditur se mbrojtesi beqiri do te jete ne ndeshjen e neserme me vllaznine!

AlbiD

Primus registratum

Aman i bere te fala nga mua? /pf/images/graemlins/smile.gif

Bad-guy

Primus registratum

jo plako kam harru!
pastaj ca ti them ke te fala nga albid e?
/pf/images/graemlins/smile.gif

AlbiD

Primus registratum

Jo, ke te fala nga albi, tifozi me i çmen i partizanit, kujtohet vet ai pastaj /pf/images/graemlins/wink.gif

AlbiD

Primus registratum

Partizani-Vllaznia 3-1 rezultati final. /pf/images/graemlins/smile.gif

B

briiigi

Guest

arditin se takuam sot, se ishte i semure...iku ne shpi ...
mgjte mund te them qe luajti nje loje shume te mire, jo vetem ai...po te gjithe
sot kam pare ate qe prisja nga Partizani!!!

Ps:bad,me ishte gezu xhaja ...shyqyr me ne fund /pf/images/graemlins/smile.gif

Bad-guy

Primus registratum

vallai se prisja qe ti ne ndeshjen me te bukur te vitit te partizanit te mos vije me mua ne stadium
p.s. si me the do iki te shof tironen te dielen????!!!!!!

AlbiD

Primus registratum

Ahh, nuk e kuptoj, te jesh ne tirane e te mos ikesh ne stadium te shohesh partizanin esht lemeri /pf/images/graemlins/smile.gif . Mua nuk do me zinte gjumi gjith naten mos ikja. Mbaj mend kur luajti partizani me hapoelin, kam vajt qull ne shpi nga shiu, pa çader pa gje. Nejse ishalla na hecen mire tani, se e kemi te veshtire shume te dalim ne kryesim.

Erison700

Forumium maestatis

Ej po si nuk na mbani pak te informuar car veni o mer jahuu. Shikoj nje klasifikim aty po ai eshte i baba qemos. Ju qe jeni ne Shqiperi, postoni dicka nga kalendari apo nga te rejat e Partizonit.