Partizani dhe Kampionati!

Bad-guy

Primus registratum
Re: Partizani dhe Kampionati!

po tani per tani ska te reja
e vetmja gje eshte qe beqiri dhe muzaka jane grumbullu me kombetaren B

B

briiigi

Guest

ate e di /pf/images/graemlins/tongue.gif

B

briiigi

Guest

po mire o vlla, na jep nai scoop se duhet
teufel029.gif
kshu jemi...
ja do na shifni, mgjse kte me mire ta vej anej ka milani si tip diavolotti qe jemi
teufel029.gif

Bad-guy

Primus registratum

nuk di ca te them jo!di vetem qe shkodra eshte mire shume dhe ka mundesi tju rrafi!

B

briiigi

Guest

ate Grizhden e shkrete po e hedhin sa ke i ekip ke tjetri /pf/images/graemlins/tongue.gif
nje here ke besa...tani ke beslidhja...
te isha si ai e kisha lene sportin /pf/images/graemlins/laugh.gif

B

briiigi

Guest

X-Ray, po mos u fut hic knej /pf/images/graemlins/laugh.gif na lej ne qe marim vesh
hihihihihi
sa e keqe jammmmmmmmmmm
O Bad, tamam fakir... po e ke pa nai icik, i knaq te pakten?

Alidemsi

Primus registratum

Po i pashe une te shtunen ne ndeshjen kundra Tirone ku Tirona i shkaterroi me rezultatin 3-0 dhe nuk ngjante fare me ndeshjet e tjera miqsore se te dyja ekipet po luani me formacionet me te mira te tyret.
FORCA TIRONA!!!

Bad-guy

Primus registratum

o briiigo o grup po si e hengret 3-0 ju?edhe ty mazalla se te vje zeri!a cje nje ti!

B

briiigi

Guest

bera sikur sdija gje o cun. + sic me tha dhe coachi /pf/images/graemlins/tongue.gif ishte thjeshte miqsore se po i rujne forcat per me shkodren. Se mora vesh , lujti ai shoku jone?

B

briiigi

Guest

she...une po rrija appear offline deri sa te vije ti ... se po me shqetesonin ...
You know, aq vip sa jam /pf/images/graemlins/tongue.gif

AlbiD

Primus registratum

Po po ato miqesoret i fitoni ju, i keni tujat, por ce do qe nuk fitoni ato zyrtaret. /pf/images/graemlins/frown.gif Sa per dijeni alidems, tirana nga qe kishte inatin e partizanit qe u rraf ne fazen e pare e mori lojen seriozisht, dhe bajko u tha cunave qe eshte thjesht nje ndeshje testi jo derbi, kshu qe nuk me intereson fare rezultati. Kshu qe gezohuni me miqesoret ju, se do palloeni ne peqin.

B

briiigi

Guest

i them une, po kush me degjon. Ne e kishim marre letshem. I rujme te gjitha forcat per te shtunen /pf/images/graemlins/smile.gif
Vetem i gjo kishin mare seriozisht te dyja palet /pf/images/graemlins/tongue.gif sherrin

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif