Parlamenti Rinor, cfare eshte?

Erjon rapper

Forumium praecox
Re: Parlamenti Rinor, cfare eshte?

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Do kisha dashur te dija se si ke kontribuar ne kuadrin e Parlamentit Rinor...Ndonje projekt..ndonje arritje per te cilen duhet t'ju falenderojme??.Na paraqit ndonje fakt qe te besojme sa funksional eshte si organizate..mos u mundo te na mbushesh mendjen me llafe te kota.Konkretisht ca ke per te thene?? [/qb]
Konkretisht, eshte organizate KOTI /pf/images/graemlins/laugh.gif
deri tani nuk ka bere ndonje gje /pf/images/graemlins/laugh.gif

drini@

Primus registratum

RAPER me falni por juve qe thoni qe eshte organizate, ku bazoheni per te thene kete gje. Keni ndonje prove qe ai parlament eshte organizate koti apo e keni degjuar nga ndonje njeri tjeter.
Sipas meje organizata qe merret me kete fenomen te ri ne boten shqiptare eshte nje organizate shume serioze (UNICEF). Une jam shume i sigurt per kete gje pasi kam marre vete pjese ne kete parlament dhe e di se si eshte.
Per tju bindur juve qe nuk jeni te bindur po ju tregoj kete gje: pare dy vitesh parlamenti rinor i Shkodres pati nje takim me parlamentin rinor te Gjirokastres ne Tirane. Aty neve patem shume takime si me personalitet shqiptare (Pandi Majko, Skender Gjinushi, Namik Dokle, me presidentin e shqiperis etj) edhe me personalite te huaj (Franceze,Anglese, dhe me porsonalitet e UNICEF). Dhe gjeja me e rendesishme eshte se ne morem pjese ne nje seance te parlamentit shqiptar kur po shqyrtonin buxhetin e shtetit.
Pra sipas meje kjo nuk me duket nje organizat koti, te pakten pare dy vjetesh nuk ishte dhe besoj se edhe tani nuk eshte.
Shpresoj qe te kesh nderruar pak mendje RAPER.

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Raper:
[qb]
Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Do kisha dashur te dija se si ke kontribuar ne kuadrin e Parlamentit Rinor...Ndonje projekt..ndonje arritje per te cilen duhet t'ju falenderojme??.Na paraqit ndonje fakt qe te besojme sa funksional eshte si organizate..mos u mundo te na mbushesh mendjen me llafe te kota.Konkretisht ca ke per te thene?? [/qb]
Konkretisht, eshte organizate KOTI /pf/images/graemlins/laugh.gif
deri tani nuk ka bere ndonje gje /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pse ti c'ke bere ose po ben?
ne te pakten mundohemi!!!!!!

Erjon rapper

Forumium praecox

Shiko ti Angel,
se ca kam bere une nuk ka c'te duhet :rolleyes:
po ndonje gje konkrete nga ju te parlamentit nuk kemi pare, dhe sic po te thote Su@mi, po flasim konkretisht dhe ne kete aspekt per mendimin tim jeni te 0 /pf/images/graemlins/smile.gif

beshbossi

Primus registratum

[qb] Shiko ti Angel,
se ca kam bere une nuk ka c'te duhet :rolleyes:
po ndonje gje konkrete nga ju te parlamentit nuk kemi pare, dhe sic po te thote Su@mi, po flasim konkretisht dhe ne kete aspekt per mendimin tim jeni te 0 /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
aha!!!!!
epo ne radhe te pare gjerat behen ngadale ngadale!
Dhe ne shkojme me ritmin e zhvillimeve te vendit tone se ne nuk mund te bejme namin,fundi i fundit ne jkerkojme qe rinia te kete vendin e saj qe i takon.Nese s'e ke vene re ne nuk jemi Nene Tereza qe te bejme mrekullira!Mundohemi,ndryshe nga ata qe s'kane besim ne asgje e rrine e shohin se c'do bejne te tjeret!

Erjon rapper

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Angeldeviled:
[qb]
[qb]
aha!!!!!
epo ne radhe te pare gjerat behen ngadale ngadale!
Dhe ne shkojme me ritmin e zhvillimeve te vendit tone se ne nuk mund te bejme namin,fundi i fundit ne jkerkojme qe rinia te kete vendin e saj qe i takon.Nese s'e ke vene re ne nuk jemi Nene Tereza qe te bejme mrekullira!Mundohemi,ndryshe nga ata qe s'kane besim ne asgje e rrine e shohin se c'do bejne te tjeret! [/qb]
Angel ti tastieren e ke te mbushur me !!!!!, se vetem kete tast di te perdoresh /pf/images/graemlins/laugh.gif
Cfare nenkupton me shprehjen ngadale-ngadale, kur deri tani nuk keni bere asgje. Dhe mos me fol per ecjen me rritmet e zhvillimit te vendit, pastaj nuk te kerkoi njeri te besh namin, por deri tani Parlamenti Rinor eshte nje organizate, qe ben pjese ne grupin e organizatave rinore qe nuk kane bere hic, as edhe nje gje, dhe kot mburreni me llafe, jo ne kemi bere kete jo ne ate :rolleyes:
Sa per punen e besimit, rinia shqiptare nuk eshte ajo qe pershkruan ti, gjoja pesimiste. Ky ishte thjesht opinioni tim, dhe mos u hidh perpjete kur flitet per organizaten (a mund te quhet e tille) e Parlamentit rinor, absurditeti vet /pf/images/graemlins/smile.gif

beshbossi

Primus registratum

askund s'kam thene ne kemi bere kete e ate!Thjesht kam thene se c'di une se bej!!!!!!
Po u them vetem se mund te thoni c'te doni,se ky Parlament do vazhdoje te ekzistoje e te ngreje zerin se vetem kete kemi ne dore te bejme!
Pa provo ti ne shtepine tende te hedhesh poshte nje mur e te ngresh nje tjeter(nese je akoma i ri i mean)!A mundesh?????
per shume arsye jo,s'e besoj!!

Erjon rapper

Forumium praecox

[qb] askund s'kam thene ne kemi bere kete e ate!Thjesht kam thene se c'di une se bej!!!!!!
Po u them vetem se mund te thoni c'te doni,se ky Parlament do vazhdoje te ekzistoje e te ngreje zerin se vetem kete kemi ne dore te bejme!
Pa provo ti ne shtepine tende te hedhesh poshte nje mur e te ngresh nje tjeter(nese je akoma i ri i mean)!A mundesh?????
per shume arsye jo,s'e besoj!! [/qb]
Ne (rinia) ne fakt nuk kerkojme qe te beni "Cudira", po vetem me ngritje zeri mbase dhe nuk mjafton, nejse te mos zgjatem.
Shpresojme ne te mira, megjithese nuk e shoh parlamentin rinor te kete ndonje te ardhme. /pf/images/graemlins/smile.gif

Robert De Niro

Primus registratum

Parlamenti Rinor eshte nje tufe me cerra buzequmesh te trullos qe folin shume e nuk thone asigjo.Nuk dine se ca jone tu bo.Rrituni mer i here!

Realisht,i vetmi "rezultat" i arritur eshte ai i acarimit te Fatos Nanos,megjithese ai nuk e rr*un per asigjo e per asnjeri n'bote.Po meqe ju kalamoja shpresoni te merrni nai kocke,ju uroj qe te pakten tju japin nai gjo,mos te tallin trapin me ju duke ju perdor si vegla qorre.

P.S.Edhe "Mjafti" pak a shume si puna e Parlamentit Rinor o!

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kinky bastard:
[qb] Parlamenti Rinor eshte nje tufe me cerra buzequmesh te trullos qe folin shume e nuk thone asigjo.Nuk dine se ca jone tu bo.Rrituni mer i here!

Realisht,i vetmi "rezultat" i arritur eshte ai i acarimit te Fatos Nanos,megjithese ai nuk e rr*un per asigjo e per asnjeri n'bote.Po meqe ju kalamoja shpresoni te merrni nai kocke,ju uroj qe te pakten tju japin nai gjo,mos te tallin trapin me ju duke ju perdor si vegla qorre.

P.S.Edhe "Mjafti" pak a shume si puna e Parlamentit Rinor o! [/qb]
po ti nga e di apo se kerkon neper kazanet e tyre!!!
pffffffffffffff!!!!!!

Alanis

Primus registratum

O angel do shkojme ne tr ne apo jo?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *The Patriot*:
[qb] O angel do shkojme ne tr ne apo jo?? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
s'e besoj edhe neser jo se s'me kane marre ata te parlamentit!!!

ERTI

Primus registratum

ore ju te parlamentit rinor ngelet duke punuar,
une per vete te ju i kam shpresat,ju pa pune qe pa pune jeni,robi duhet me u mor me 1 gjo se kot s'shtyhet. :lol:

Alanis

Primus registratum

Po po rri ti. Ajo goca iken ne Austri kurse ti edhe une rrime. ideale kjo pune

GJENERALI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb]
Fillimisht postuar nga GJENERALI:
[qb] ehhhsa org rinore jane hap sot,spo marrim vesh kujt i takojme /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
je ne krize identiteti ti gjen??????
hajde se ta jap une nje tesere organizate rinore!!!!!! [/qb]
une thashe qe ka shume te tilla dhe sdime ku te integrohemi....clidhje ka kriza:D te gjitha njelloj jane prandaj ska identitet te qarte /pf/images/graemlins/wink.gif

lissus

Primus registratum

[qb]
s'e besoj edhe neser jo se s'me kane marre ata te parlamentit!!! [/qb]
o rrepiste! ... te paca o zot se ma ngrite moralin me kto shkrimet e tua .
Jam krenar qe une e ti jena leshjane .
Vazhdo keshtu sepse une te ndjek /pf/images/graemlins/smile.gif :book:

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lissus:
[qb]
[qb]
s'e besoj edhe neser jo se s'me kane marre ata te parlamentit!!! [/qb]
o rrepiste! ... te paca o zot se ma ngrite moralin me kto shkrimet e tua .
Jam krenar qe une e ti jena leshjane .
Vazhdo keshtu sepse une te ndjek /pf/images/graemlins/smile.gif :book: [/qb]
une per vedi jam lezhjane!!!!!!
nga te vine keto idera xhanem!!!
patriot :kiss: :kiss: !!!!

Sa per info Parlamenti Rinor ne bashkepunim me Drejtorite Arsimore(pra me Ministrine e Arsimit) po ben gati pyetesoret per heqjen apo jo te mesatares!
Lajme te tjera ne ditet e ardhshme!

Alanis

Primus registratum

E prure koken ti?? Ruaje fort neser /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Te kemi zevendesuar me Colen per aventuren e tiranes... oooopss e kishin lene qe mos ta thonim