Parlamenti Rinor, cfare eshte?

drini@

Primus registratum
Re: Parlamenti Rinor, cfare eshte?

Juve qe thoni qe ne parlamentin rinor nuk behet asgje perse nuk provoni juve te beni ndonje gje??????????????????????????????????????????????

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *The Patriot*:
[qb] E prure koken ti?? Ruaje fort neser /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Te kemi zevendesuar me Colen per aventuren e tiranes... oooopss e kishin lene qe mos ta thonim [/qb]
epo keshtu jeni ju tradhtare!!

Alanis

Primus registratum

Mos i fut te gjithe te nje thes.

ke shku per lesh me ate firme???

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *The Patriot*:
[qb] Mos i fut te gjithe te nje thes.

ke shku per lesh me ate firme??? [/qb]
te tere njelloj jeni! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Rrofte PARLAMENTI RINOR /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

la dea

Primus registratum

ME DEGJONI MUA EDHE MBYLLENI KETE TEME!!
do i bie shkurt e shkurt. parlamenti rinor si projekt dhe prejardhje eshte sic e tha angeldeviled. tju them une tani se ca ben e ca sben se kam marr pjese te cdo gje ca nga jasht e ca nga brenda. pergjithesisht kryesuesit e parlamentit rinor, qeverise se nxenesve dhe krsh (keshilli rinor shqipetar) jane njerez goxha te hajrit, te gjithe me shkolla dikush ne psikologji, pune sociale, etj etj. paguhen nga OJQ (organizata jo qeveritare) edhe mbledin nxenes edhe mundohen te integrojne rinine ne jeten e shtetit shqipetar.deri ketu qellimi eshte i mire. cfar ndodh eshte qe si kudo ne shqiperi gjerat po mbrapsht behen. pothuajse te gjithe pjesmarresit ne parlamentin rinor jane nxenesh goxha te zgjuar dhe shume te afte per oratori. nga ana tjeter jane njerez shume te llastuar, xheloza per njeri tjetrin etj etj. normal qe si perfundim nuk "bejne kurr hajer". nuk ka aspak konkurence te lire. cdo gje behet me mik, une njoh bosin prandaj ai ma jep mua kete detyre ne dorezim. eshte e hidhur por e verteta.jane po te njejtat fytyra qe sheh kudo, ne cdo diskutim rinor. nuk kam asgje kunder tyre i kam shume miq se dhe une me to kam qene po ka shume teori ne keto struktura, asgje praktike. pastaj keta femije fillojne e behen xheloza sic e thash dhe e shtrengojne shume rrethin shoqeror. si rrjedhim pjesmarrja ne vend qe te ishte masive eshte jashtezakonisht pak.
ja cfare ndodh, megjithate per nxenesit qe marrin pjese eshte goxha perfitim, jo material po aftesor. mesohen shume gjera. kaq. si parlamenti si qeveria e nxenesve si krsh e te tjera si keto jane ne sherbim vetem te atyre qe marrin pjese. that's it.
tani e di qe angeldeviled do me haj me dhemb po une si ajo/ai kam qene edhe skam gje kundra. thjesht thashe se cfare ndodh ne brendesi.
pyetje?? feel free

reservoir dog

Primus registratum

shkurt muhabeti,keta femijet e rritur te "parlamentit rinor" mundohen t'i shtrijne komet me shume sec e kon jorganin e gris! /pf/images/graemlins/laugh.gif

nganjehere qellon qe mbyten ke llafet e tyre te bukura,po boshe.ju mungon krejtesisht inteligjenca praktike,kane nje vizion joracional,joobjektiv te realitetit.prandaj jane aq konfuze,te hutum,te coroditur.kerkojne thjesht fare te bojne i dore me leke,ose me mire te bojn me shume leke se sali berisha e fatos nano brenda i kohe te shkurter.po nuk dine se si.

prandaj kane kriju edhe "klanet" e tyne.po,ne fund te fundit,keta djem e vajza te pregatitur /pf/images/graemlins/laugh.gif ,brezi i ri i patallonave te qeveritareve /pf/images/graemlins/laugh.gif folin shume e nuk thone asgje!

pershtypja ime,kalamoja,mos e merrni si sulm ndaj personit tuaj! /pf/images/graemlins/laugh.gif

beshbossi

Primus registratum

une e pranoj se cdonjeri ka mendimin e tij!Une personalisht as nuk e njoh bosin e as nuk kam mik ne Parlamentin Rinor e megjithate shpesh me kane dhene te drejten te perfaqesoj rinine Shiptare!Une flas per vete.Mua levizja me pelqen,pasi me jepet ideja te flas para dikujt qe e ka per detyre te me degjoje e te me respektoje!

Alanis

Primus registratum

Si ka mundesi qe nuk ishe te kombinat show dje si perfaqesuese??

Alanis

Primus registratum

Njeriu eshte sexy ose i shemtuar po aq sa mendon ai vete...
kineze

beshbossi

Primus registratum

o smrt thenia ishte kineze jo Patrioti!!!!!
pastaj mos na dilni nga tema se e kam me kimet!

beshbossi

Primus registratum

c'do me thane me kyt ti????
dhe mos rri tu rrejt shume se Provimet e pranimit jane lene ne Shtator sipas ministrit!!!

smrtalb

Primus registratum

Po pse me kimet moj AD? se mos e ke fillu ti kete teme anyway. kujdes ato kimetet e tjera ti