Parfumi qe te pelqen me shume???

TDSH

Primus registratum
Re: Parfumi qe te pelqen me shume???

Victoria Secrets-heavenly
Dhe nje i lashte fare Ck-one (e nuhas kushedi se sa metra larg)

Ne fakt me shume me pelqejne parfumet e meshkujve, por vetem per ti mbajtur ere...
-Christain Dior, fahrenheit- E kam FIKSIM fare
-Dolce gabbana
-Aqua di gio
-hugo boss

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] po mire mi Alinos si thu ti o /pf/images/graemlins/wink.gif po kjo qe thu ti e ka kutin e zez??? [/qb]
si n'12 te nates ishte mi lal!
/pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Dorm@nt:<br />[qb] hmmmm nese ne shqip keto quhen parfume (qe ne fakt jane diluted essence of a parfume, eau de toilette, whatever), parfumit te vertete si i thone? Thjesht kurioze... [/qb]
edhe eau-ja edhe perfume-ja parfum perkthehen me cupe, se nga anet tona gjindja asht e varfer dhe nuk para gjen nga soji i dyte, nga i pari dhe nga deo-ja, se fundmi edhe roll-oja gjen me shumice. Edhe tregu i paramendon kerkesat e tij dhe nuk sjell nga ajo gjeja e komplikuar, me fal koncentrati foragjer i vertete qe permende tija...

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga EDI-:
[QB]
Ne fakt me shume me pelqejne parfumet e meshkujve, por vetem per ti mbajtur ere...
-Christain Dior, fahrenheit- E kam FIKSIM fare
-Dolce gabbana
/QB]
my two big time favorites, duke shtuar ketu edhe Jil Sanders

Guest

une perdor mexx per meshkuj /pf/images/graemlins/laugh.gif e kam fiksim vallaj edhe pse eshte per meshkuj :rolleyes: zihemi em te dashurin kush ta perdori me shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sindroma

lv sx sx

Nder te tjerave me pelqen
Jaipur nga Boucheron
dhe Tommy Hilfinger per diten
Gucci Rush mbremjesh
Aramis i perzjere me disa gjera te tjera
nganjehere perdor Givenchy (shume personave ju le pershtypjen qe ja ke shtruar me weed gjithe dites /pf/images/graemlins/smile.gif qe s'e perdor )

mostro

Putraku

aroma e sapunit DURU ,ma hek trunin vedit.

duru sapun duru sapun
çok sapun çok sapun..,.......

kush i mban mend rreklamat qe jepeshin ne shqiperi ne vitet 90.....

Cruel_Intentions

Primus registratum

jadore_w.jpg

RRRUSH esht, kam nja 2 vjet qe sme ndahet shpirti nga ai. Pastaj te gjith ma kan pelqeyr shum. Lene mo se i kam lon pa men dynjon

roald

Primus registratum

aaahhhhhhhhhhh jam dakort shum i mir qeka se deri ketu po i vjen era!!!!!1 /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :eek:

TEDI

Valoris scriptorum

Mu M Pelqe Double Wiskey . Dmth ky qe po perdor vete ...

TranofiljA

Primus registratum

I preferuari i imi per femra:
perfumesamerica_1732_8246334

NOA by Cacharel

..dhe per meshkujt:
BURBERRYS_TOUCH_M.JPG

TOUCH by Burberrys

glamdring

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga IaN:
[qb] Nder te tjerave me pelqen
Jaipur nga Boucheron
[/qb]
je i pari qe kam degjuar qe perdor Jaipur nga Boucheron. une permenda te njejtin parfum aty nga faqja 4.

:)

Fillimisht postuar nga hanini:
[qb]
Fillimisht postuar nga Dorm@nt:<br />[qb] hmmmm nese ne shqip keto quhen parfume (qe ne fakt jane diluted essence of a parfume, eau de toilette, whatever), parfumit te vertete si i thone? Thjesht kurioze... [/qb]
edhe eau-ja edhe perfume-ja parfum perkthehen me cupe, se nga anet tona gjindja asht e varfer dhe nuk para gjen nga soji i dyte, nga i pari dhe nga deo-ja, se fundmi edhe roll-oja gjen me shumice. Edhe tregu i paramendon kerkesat e tij dhe nuk sjell nga ajo gjeja e komplikuar, me fal koncentrati foragjer i vertete qe permende tija... [/qb]
Nga eksperiencat qe kam pasur une ne shqiperi, ky argumenti s'pi uje. Njerezit ishin kaq te obsesuar me pamjen sa harxhonin 20 mije leke ne jave vetem per krehje flokesh, ishin gati te blinin syze dielli te 5 sezoneve te kaluara vetem se ishin gucci, edhe pse kushtonin $250. Tregu per kete produkt nuk ekziston per faktin e thjeshte, se eshte nje luxury item dhe si i tille, nevoja nuk eshte egzistuese po duhet prodhuar /pf/images/graemlins/laugh.gif . Nese ndonje e merrte persiper marketingun, zot cfare tregu qe do hapej /pf/images/graemlins/smile.gif (mjafton ti fusesh nje reklame te Xh. Nanon, "the neo-fashionista"). Pyetjen e bera se isha vertet kurioze, sepse me kujtohet qe para viteve 90 ne shqiperi nuk ekzistonin pothuajse fare "eau de toilette", por ne fakt ekzistonin parfume te mirfillta, me ca shishka te vogla fare katrore qe e kishin emrin "Pranvera", dhe mendova mos ketyre "parfumeve pre 90" u ishte vene ndonje emer te ri.

Dolores

Primus registratum

Haahahha parfumet"Pranvera"

Per to haje dhe ndonje shishe qumshti kokes ose ndonje gur, varej nga mireqenja /pf/images/graemlins/laugh.gif .......kur ziheshin rradhet e panumerta te kinkalerite se i shisnin kto parfumet ne mes te copave turke......hahahahhaha s po pushoj se qeshuri..........

Dolores

Primus registratum

Ok ja kta te tre qe sprucoj une mbi veten
Ky eshte nice por jo i preferuari im:
Intuition_w.jpg

Ky eshte me i preferuari im:
A4k_031.jpg

Ky me pelqen shume por eshte pak i rende:
champs.gif

Ahh mos harroj ca me bleu my sweatheart per ditelindje: The`deRose se cmendem per ere trendafili
Pb%20rose_971_small.jpg

roald

Primus registratum

a mund te na e pershkruash me fjale aromen e ketyr profumeve....he shtrydhe trunin,shpreje talentin!!!!!!

Guest

Organic scents /pf/images/graemlins/smile.gif