PARASHIKIME PER NDESHJEN ZVICER - SHQIPERI -- IRLAND - SHQIPERI

AL PACINO

Forumium praecox
PARASHIKIME PER NDESHJEN ZVICER - SHQIPERI -- IRLAND - SHQIPERI

SI E MENONI PARAQITJEN E KOMTARES TON NE KTO DY NESHJE. SI MENONI 4 APO 6 PIK

romeo

Forumium maestatis
Re: PARASHIKIME PER NDESHJEN ZVICER - SHQIPERI -- IRLAND - SHQIPERI

une shpresoj 6

:wave:

Admir

Forumium maestatis

Parashikoj nje paraqitje jo krejt te mire. 1 ose 2 pike. Ne ndeshjen me Zvicren duhet te pritet me shume se sa me Irlandezet! Gjithsesi, u gabofsha! /pf/images/graemlins/smile.gif

Boby

Primus registratum

Ishalla 6 pike.Une do iki ne stedaium kunder zvicres dhe shpresoj te fitojm se ktyre i eshte hap llapa shum.Ngelen duke thene qe jemi te kualifikuar se me Shqiperine dhe Rusine do te jete shume e lehte.Sidomos me Shqiperine e kan gati te vdekme qe fitojn.
Prandaj ishalla i rrafim qe mos bejne me as gek as mek

Genta

Primus registratum

kam frike se do humbasim te dyja ndeshjet..... :cry:

Al-Punk

Still here

minimumi 2 pike do i marrim patjeter!

H

harap

Guest

une them 4

eklips_07

Primus registratum

Fitore me zvicrën dhe barazim me irlandezet.Duhet te kapim vndin e dyte. Forca SHQIPERIA...Forca SHQIPERIA..

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Boby:
[qb] Ishalla 6 pike.Une do iki ne stedaium kunder zvicres dhe shpresoj te fitojm se ktyre i eshte hap llapa shum.Ngelen duke thene qe jemi te kualifikuar se me Shqiperine dhe Rusine do te jete shume e lehte.Sidomos me Shqiperine e kan gati te vdekme qe fitojn.
Prandaj ishalla i rrafim qe mos bejne me as gek as mek [/qb]
oooo byrazeri ... po heret qeke ngrit pas asaj te mbremshes /pf/images/graemlins/tongue.gif hat se me duket se do u takokemi ne Zvicer .... :goofy:

Poseidoni i Madh

Primus registratum

Nuk e di po ka kohe qe me eshte fiksuar se ndeshja
Zvicer-Albania do dali 1-2. Dhe zakonisht une nuk gaboj ne parashikime. /pf/images/graemlins/smile.gif
Forza Shqiperia

emssnc@libero.it

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Katili_DR:
[qb] Nuk e di po ka kohe qe me eshte fiksuar se ndeshja
Zvicer-Albania do dali 1-2. Dhe zakonisht une nuk gaboj ne parashikime. /pf/images/graemlins/smile.gif
Forza Shqiperia [/qb]
Me te thone te drejten edhe mu ashtu mu ka fiksu.
Jo per naigjo po du shkojme te organizum nga milano me autobuza me e pa e me gerthit.forzaaa Shqiperia, forzaaa cunaaa.
p.s po pati ndonji qe do me u nis nga Milano per ne zvicer me atobuza dhe te me marri ne tel,339/2759965

alfred batalli

Primus registratum

kur eshte ndeshja, per ne qe jemi ne itali per te ikur ne zvicer na duhet vize? forca shqiperia :thumbsup:

emssnc@libero.it

Primus registratum

Fillimisht postuar nga neo genesis evangelion:
[qb] kur eshte ndeshja, per ne qe jemi ne itali per te ikur ne zvicer na duhet vize? forca shqiperia :thumbsup: [/qb]
Mjafton te kesh dokumentat(pashap.+permeso) me vete!Forca Shqiperia. :rockband:
P:S edhe po ju deshen bileta me thoni.

AL PACINO

Forumium praecox

SHPRESOJ QE ALBANIA TE BOJ NJI FIGURE JASHTZAKONISHT TE MIRE UN PER E SHOH NESHJEN ME SATELLIT DIGITAL KUSH ESHTE NE TOSKANA PO TE DOJE NDONJI TE VJERI E TA SHIKOJ NE SHPIN TIME NE VIAREGGIO KJO VLEN EDHE PER TY O ISSO

Boby

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]
Fillimisht postuar nga Boby:
[qb] Ishalla 6 pike.Une do iki ne stedaium kunder zvicres dhe shpresoj te fitojm se ktyre i eshte hap llapa shum.Ngelen duke thene qe jemi te kualifikuar se me Shqiperine dhe Rusine do te jete shume e lehte.Sidomos me Shqiperine e kan gati te vdekme qe fitojn.
Prandaj ishalla i rrafim qe mos bejne me as gek as mek [/qb]
oooo byrazeri ... po heret qeke ngrit pas asaj te mbremshes /pf/images/graemlins/tongue.gif hat se me duket se do u takokemi ne Zvicer .... :goofy: [/qb]
O Tea e kam shkrujt me 13 Maj kte una jo pas fitores se Milanit /pf/images/graemlins/tongue.gif Te nesermen nuk u ngrita heret po me ngriten heret(smaj mend se kur tamam)Do takohemi ktu neve per ndeshjen?Me thuj kshu qe ta lem e te festojm fitoren tone pas asaj se Milanit dhe humbjes se Juves /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
Shpresoj te shifena.

Iness

Primus registratum

Une jam ne Hollande dhe nuk e jep asnje stacion ketu ndeshjen Zvicer-Shqiperi :cry:
Ndeshjen me Irlanden do ta shoh ne nje irish pub dhe do bej tifozllik me sa kam ne koke... /pf/images/graemlins/tongue.gif Shpresoj mos ha dru se irlandezet jane pak te rreshqitur. :rolleyes:
Kam shume shpresa te kombetarja jone kesaj rradhe! O sot o kurre!!! :smash:

AL PACINO

Forumium praecox

o ines per me pa neshjen zvicera - albania duhet me pas dekoder digital comon interface dhe aty shikohen kanalet svicerane un per vete e shoh neshjen edhe ketu ne itali

D-J

Forumium maestatis

Hohoho kena shkrujt i parrulle te modhe: Varrabomsat. Me shifni ne tv. Do rrifena 3-1 :rockband:

Boby

Primus registratum

Sa jan mo o.na informoni

Boby

Primus registratum

1-1
Gol irlanda ne min. 8 dhe me pas Skela ne min. 9