paralajmrim Mandi founderi #shqiperia

Am-sterdam

Primus registratum
paralajmrim Mandi founderi #shqiperia

po nuk fole me KELTI apo dikush tjeter ce ben kick ban pa arsyje. dhoma do ket flood cdo dit.

lil-butterfly

Primus registratum
Re: paralajmrim Mandi founderi #shqiperia

per bk qe tu be ty edhe cutty_sark nga ana ime (qe ju po kerkoni ti nxirrni pa arsye) mua mu hoq acc tek #shqiperia. po me KELTI-n ca ke se une s'arrij ta kuptoj???? pse flet ne emer te te tjereve, apo i del krahe te tjereve ti ..jashte teme... ??? ben mire qe ti te shikosh punen tende edhe bej chat si c'do user se nuk te ka rene dhe s'do te te bie kot asnje acc holder ne qafe nqs respekton ato pak rregulla qe jane vendosur nga stafi.

respekto te tjeret qe te te respektojne edhe ato ty

durrsaku

Forumium maestatis

Interesante.Te jesh kandidat per Aop me temat qe hap ktu e te kercenosh per flood :confused:

lil-butterfly

Primus registratum

jashte teme = kur vete je i zhytur ne llum

me mire kehtu Emanuela /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe pse te editohen shprehjet popullore vetem ty te kam pare

H

harap

Guest

eh e pastaj thojne qe i eshte vene ban me te padrejte amsterdamit.

Amsterdam ishalla sdo me kerkosh te te heq me banet .

Am-sterdam

Primus registratum

ne rradh te par ju pershendes te gjithve, me then te drejten kjo tem esht hap kot isha me nerva, ju lutem po patet mundesi me fshi ose me mbyll. dhe tani e tutje jo tme jepni kick ban po dhe Akill vetem se nder me beni i shmangem chatit, chati vetem se thashetheme asgje tjeter te hajrit ska per mua. Ju uroj fat e lumturi ne jet people bye