Paralajmerimi i 9/11 ne vitin 1994

Paralajmerimi i 9/11 ne vitin 1994

Ky emision eshte dhene ne 1994 dhe nje link i tij ne Real Audio eshte ketu. Megjithse eshte propagande e nje e nje grupi te caktuar vlen te theksohen disa gjera si neglizhimi i puneve serioze nga ana e administrates se atehershme amerikane. Degjojeni me vemendje! Ka shume rendesi te degjoni detaje qe sot jane realitet.

link: http://www.jtf.org/09111994.rm (real audio)

une_une

Primus registratum
Re: Paralajmerimi i 9/11 ne vitin 1994

Fillimisht postuar nga Bejtexhiu:
Zotrote thua-amerika ndihmon
afriken, boten e trete na tregon
Filloje historine nga fillimi
Mos genje nga fillimi
E ke zakon dhe ves
Por u mbush ai thes

Afriken nuk e prishi Amerika
Skllavet dhe Konkubinet nuk ishin ne Amerika
Harremet me Vajza Afrikane dhe me vone Europiane (Shqiptare)
Nuk kane qene asnjehere ne Amerika

Filloje historine nga fillimi
Thuaje troc e mos genje
E ke zakon dhe ves
Por u mbush ai thes

"Theksoj" se vendet e coroditura te Afrikes u coroditen qe kur u morr skllavi i pare atje nga Arabet. NQS do fillosh historine nga fillimi te paret fajtore per Afriken jane arabet. Arabet jane popullsi e bardhe por duke pasur shume ne harreme (sot termi Bordello) vajza afrikane jane pak me ngjyre te erret. Ky fakt nuk e mohon njeri. DNA (term qe ti paske mesuar) e Arabeve eshte e perzier (e vertetuar shkencerisht!) dhe me strains qe i gjen ne popullaten e Afrikes Lindore. Vajzat dhe djemte qe u linden ne ato harreme (bordello) sot perbejne jo pak popullsine arabe.

Ata kane me shume "urrejtje" dhe une nuk duhet te kem "urrejtje" tek mund te hidhem ne ere bashke me qindra te tjere ne mes te vendit tim (posi! E quaj vendin tim pasi zoteroj nenshtetesine Amerikane).

Shifra me perafersi:

3500 u vrane ne dy kullat ne NY (midis ketyre 300 myslymane)

30,000 Muhaxhedine te vrare nga bombat e B-52 ne Afganistan
20,000 ushtare te Talebanit
20,000 civile te pafajshem ne Afganistan
dhe mijera te tjere me vone kane pasuar

Per Irakun po e le Hapur te gezoheni kur vritet cdo dite 1 ushtar Amerikan dhe 3-4 Irakene.

Bejtexhi para se te thurresh kenge Numero keto shifra!

une_une

Primus registratum

Fillimisht postuar nga olta:
nuk dua te perligj ate qe bejne terroristat por nuk di nese ata kane rrugezgjidhje tjeter per te zgjidhur problemet e kombit te tyre

terrorista quhen palestinezet e rrinj qe gjuajne me gura dhe jo nje president qe bombardon shtete te tera
"Nuk dua te perligj" dhe "nuk kane rrugezgjidhje tjeter" e dyta negates(e ben negative cfare eshte e para) te paren pra ti po e perligj dhe e quan te drejte terrorizmin!

"Palestinezet e rinj" me gure asnje nuk i ka quajtur terrorista, nuk ka shkrim dhe fjale e thene nga goja e nje perendimori ose izraelit te e kete thene kete! Po pata nxirre! Dua burime te sakta por te besueshme (Agjensi Lajmesh etj). Per ta shkruhet "Ne rripin e Gazes sot pati protesta ku protestuesit gjuajten me gure ushtaret izraelite etj etj"

"Nje president bombardon shtete te tera"? Per ke shtete e ke fjalen ti? E di kush flet si ty?

Nje president Amerikan bombardoi serbine! Nje rus
Nje president Amerikan bombardoi Afganistanin! Nje arab
Nje president Amerikan bombardoi Irakun! Nje arab prape!

Te erdhi mire kur u bombardua Serbia? Sigurisht dhe mua se bashke e kuptuam se po behesh nje gje e drejte.

Te erdhi mire kur u bombardua Afganistani? Sigurisht mblodhe supet. Nuk e kuptove!

Te erdhi mire kur u bombardua Iraku? Sigurisht qe refuzove. Pyet nje kurd kur iu helmua familja! Pyet Iranianet qe sot akoma jane neper spitale dhe vuajne nga probleme frymemarrje dhe te tjera nga gazet e Sadamit. Cfare nuk kuptove ti? Qe me vota 99.99% Sadami do hiqej? Duhet te shtoj me qindra arsye?

Dicka qe mund te e kuptosh! Te vjen mire kur George W. Bush kerkohet ne Hage per krime lufte? PO! Te vjen mire kur Bush takon presidentet dhe kryeministrat e vendeve qe duan ta cojne ne Hage dhe buzeqeshin? Perse nuk i vene prangat?
Ah i mjeri ti kur nuk po e kupton akoma se nuk kane per ta cuar Bush (presidentin e nje vendi te madh ne Hage) ne Hage sepse Amerika nuk eshte Jugosllavia qe per 2 miliarde kredi e coi vete Miloshevicin ne Hage. Ajo qe eshte me e mjerueshme eshte qe ky Bulletin Board (Albforumi) ndihmon ide fondamentaliste(95% Islamike!) qe kane bere (une nuk po flas kot) qe Amerika te filloje te heqi dore nga ceshtja e Kosoves dhe te kaloje administrimin pak e nga pak tek Europianet.

Po perfundojne trimat e luftes se Kosoves ne Hage dhe jo Bushi! E keni zemren ne shkretetiren Arabe qe po prishni Shqiperine! Si ju duket vetja? Nje president Amerikan bombardon Serbine dhe komandimin po i kalon Europes qe rrinte dhe shikonte e qeshte me shqiptaret kur vriteshin!

Ju po i fusni ne burg trimat e Kosoves ne Hage! Shqiperia dhe Kosova sa me shume Amerikane te jene aq me larg qendrojne nga kthetrat Europiane!

Herkuli

Primus registratum

blah, blah, ca thua ti?!. Une kam qene ne Kosove ne kohen e luftes: Heronjte i kosoves (hiq Jasharin) i dhjes me nje m.. te madh mu ne koke. Heronj sipas teje jane ata qe godasin mbi femijet (serbe, gaxhi apo edhe shqiptar) apo jane ata qe kane hapur bordello ne Ferrizaj per te defryer ushtaret amerikane, ose merren me droge. Dhe ne ato bordello miku im nuk jane vetem motrat dhe gocat e Moldaveve, Ruseve dhe Rumunve por dhe motrat e gocat tona.
Apo heronj jane ata qe mcifeshin ferrave e shitnin vellezrit e tyre dhe nderkoh kur serbet perzinin vellezrit tane dhe perdhunonin motrat tona, ata pinin kafe ne parkun rinia ose hanin dhe pinin ne turizmin e kuksit me leket e kosovareve qe u binte bretku duke punuar ne te zeze.
Dhe mos u nxito te arrish ne konkluzione, prit edhe ca te shohesh se c'ka mbjellur amerika. Kur te vij fushata e korrjes shihet rezultati!

une_une

Primus registratum

[qb]i dhjes me nje m.. te madh mu ne koke. Heronj ........ apo jane ata qe kane hapur bordello ne Ferrizaj per te defryer ushtaret amerikane, ose merren me droge.
Dhe mos u nxito te arrish ne konkluzione, prit edhe ca te shohesh se c'ka mbjellur amerika. Kur te vij fushata e korrjes shihet rezultati! [/qb]
Me vjen keq! Shume keq! Por nje (ose disa) dru te shtrembert prishin pyllin!

Bordellon e kane hapur ata, dhe dikush me te drejte duhet dhe te perfundoje ne Hage por ata qe duhet nuk jane akoma ne Hage! Po futen ne Hage dhe njerez te shkelqyer! Mos ia ve fajin Amerikes per bordellon ne Ferizaj. Ne Republiken e shqiperise jane ne veprim mbi 75 bordello ne qytete.

Nuk e di ku qendron faji i Amerikes.

Nuk e di nese ke qene ne Amerike.

Ne pergjithesi Amerika eshte me e qete se Europa me nje kriminalitet kombetar sa gjysma e shteteve Europiane, me cmime ushqimore te subvencionuara nga shteti (prandaj ne Amerike ushqimet kushtojne shume lire), me cmimet industriale, elektronike etj jane sa gjysma e atyre Europiane, ku 4 litra benzine kushton 1.8 dollare (maksimumi!) dhe e di si e pasqyron Hollywood Ameriken? Si nje zone lufte!

Amerika nuk eshte Hollywood! Tani cfare faji ka Amerika qe shqiptaret jo vetem qe nuk po imitojne Ameriken por po imitojne ate qe Hollywood ne Amerike prodhon.

E kupton ku eshte ndryshimi? Jo tek fakti qe sillemi si majmune! Por tek fakti se po imitojme ate qe nuk duhet te imitojme! Zoteri! NQS ka bordello ne Amerike ato qe jane bordello ato operojne ilegalisht! Ne Europe ato jane LEGALE ne DRITEN E DIELLIT!

Njeriu mbase ka ardhur nga majmuni! Por shqiptaret(nuk e caj koken per europianet) paskan ardhur nga ndonje nje majmun budalla!

une_une

Primus registratum

[qb] blah, blah, ca thua ti?!. Une kam qene ne Kosove ne kohen e luftes: [/qb]
Ti qenke ai trimi qe po mburresh per luften e Kosoves?

Ky link eshte nje press release e nje grupi humanitar Izraelit qe mbajti disa qindra refugjate Kosovare ne Izrael. Vetem kjo mbajti 200 veta.

Kjo shoqate ka nje fond teper te vogel dhe kur u nisen Kosovaret (NJE PJESE sot jane NE IZRAEL qe mund te vdesin nga bombat e PALESTINEZVE) kjo shoqate sipas ketij LINKUT na i paska dhene cdo te rrituri Kosovar 200 dollare dhe cdo femije 100 dollare. Shteti Izraelit iu dha Kosovareve (KETE e DI SHUME SAKTE!!!!) 4500 dollare per familje (5 veta) ose 3600 dollare per familje (4 veta) ose 900 dollare per person (PRA KY eshte IZRAEL! QEVERIA).

Duke mos llogaritur ndihma te tjera ajo qe une dua te theksoj eshte SE ISHIN avionet e IZRAELIT te paret qe erdhen ne SHKUP me ushqime dhe ILACE per Kosovaret!

Ku ishe ti trim? Apo ishe ti ai qe i vodhe bashke me maqedonasit (DHE KETE E KAM SHUME TE SIGURTE) dhe vajtet dhe i shitet ne vend qe te u jepeshin Kosovareve.

NE Izrael ka akoma disa dhjetra familje Kosovare. Fatmiresisht shteti Izraelit jep assistence publike te majftueshme per te jetuar.

Nje familje kosovare iu mungonin dy femije ajo qe beri buje ishte vajtja e trupave komando izraelite ne Kosove (ata qe vrasin terroristat Martyr Brigade & HAMAS) te merrnin dy femijet e vegjel kosovare te i binin prane familjes refugjate ne Izrael!

Sa keq qe myslymanet e Shqiperise nuk i dine keto por dine cfare flasin kafshet ne Lindjen e Mesme (PER KETE JAM I SIGURTE SEPSE I KAM PARE ME SYTE E MI).

O trim mos u mburr se ke ndihmuar Kosoven sepse une personalisht kam bere 100-fishin e asaj qe ke bere ti.

Mbajeni mend ju te tjeret: Sa me shume Amerikane te jete Shqiperia aq me mire eshte dhe aq me larg kthetrave Europiane eshte!

Djalepopulli

Primus registratum

Ehhh Moj Shporta me KARAVIDHE

ketu njeri i bie gozhdes e tjetri patkoit.
keshtu qe do tja marr njehere si nga shqiperia e jugut me motivet e kenges se bukur popullore "Bjeri gajdes Gajdexhi"

Bjeri Kazanit Bejtexhi
Kam faj une dhe s'ke faj ti
Merr dhe Olten perkarshi
Ooooopo une i mjeeeeeeri

Tek me shan sot Ameriken
Ta dish se na ke kallur friken.
Ne per ty kishim nevoje
Ndaj dhe sot te mbajme ne goje

E morre vesh sot plasi bomba
Tek varri i baba aliut
Vrane vec muslimane miqte e tu
qe fshihen cdo dite ne vrimat e miut.

Sikur "larg qofte" te bjere Amerika
kush do ti haje bombat mos valle afrika???
Kur me shani sot gjithe ju te "Miret"
Une degjoj gerrret qe u bejne zinxhiret.

Zinxhiret qe do tu vene ne qafe Osamat
Pas kavalier Amerikes e kane rradhen Damat.
Por juve u pelqen te shkoni ne krevat
Bashke me dy Franceze dhe nje kale Arab.

Vec 50 vjet me pare ju ngarkonit trenat
Me lende njerezore te pleheronit ndjerat
Ndaj dhe mendoj se u vjen rehat
qe ne vend te zoteri pranoni argat.

Une jam Amerikan lindur e rritur.
Nje mesues i vjeter shqipen ma ka ngjitur
Por mendoj se vec shqipja me bashkon
ca njerez si ju qe mbrapa u ferkon.

Po ti bjer kazanit bjeri dhe matane
Jam larg i mjeri nuk te bej derman
Kur me kale arabie juve u pelqen, u kruhet
Nje hamshor texan ju shpartallon poturet.

Herkuli

Primus registratum

zotrote qenke amerikan
hidhke pritke si azgan
a thua se me prek xhan
mua qe jam vete jarran!

Bejtet i paske per ibret
s'te vjen turp o medet!
me mua s'hahesh as i tet
se jam trim e jame mbret!

Jam trim me shoke shume
e cojme gjakun n'gjunje lume
s'pyes per lopcaret une
flas me pune e jo me gune

Zotrote nuk ben hic mire
dhi e zgjebosur e me hir
mua mos mu krekos o i ngrate
ne me kupton, thyj qafen pate!

Ne do te flac per ameriken
flit drejte o mos flit kurre
nuk me shtin mua friken
ti ore i mjere, pacamurr.

Amerika te merr te keqen
me shume se c'ben s'ka per te bere
po ne kembe e ka leqen
e nga cifuti ka per t'gjet qeder

Dhe ju ore te ngratet e tjere
qe avazit te ktij i beni nder
veni gishtat mbi koke
sa pa ju rene shtati ne toke

Mos beni lojrat e asnjerit
e shqiperine t'ja lini ferrit

ps: Ju lutem ekzekutoreve (recensuesve, apo editoreve) ta lene mesazhin se meqe une e kam nofke time bejtexhi,llogjikisht flas vetem me bejte dhe nuk ka vend llogjika juaj se nuk lejohen bejtet)

Djalepopulli

Primus registratum

Regull drejteshkrimi: Fjalia fillon me germe te madhe

Fjalor: Cfare jane fjalet jarran, ibret, medet, azgan, xhan, pacamurr keto nuk jane fjale te shqipes

Drejtshkrim:
thyj qafen pate duhet shkruar Thyej qafen tende qe e ke si te pates.

Mos beni lojrat e asnjerit
e shqiperine t'ja lini ferrit

"Asnjeri" nga kjo ane e atlantikut kuptohet si "Asnje njeri"
Si mund te bejme lojen e "Asnjerit" ne kur asnjeri nuk eksiston??????
Dhe se fundi shkruaje me te madhe fjalen Shqiperi. Trego respekt per vendin tend edhe kur i shan te tjeret

Djalepopulli

Primus registratum

Zoti Bejtexhi
per zoterine tende do ja marr edhe njehere me te qare si nga Shqiperia e Jugut me motivet e kenges se bukur popullore ”Hajde dhe moj Fierakeja”

Vish nje perce permbi hunde
Hajde dhe more Bejtexhi
Vishe ti se nuk e vesh une
Kam xhinse blu perbukuri

Ty vec perce te mungon
Hajde dhe more Bejtexhi
Dhe nje kemishe nate mbi gjunje
Qe te jesh taman, Osamanlli

Shaje shaje Ameriken
Hajde dhe more Bejtexhi
E ema e Zeqos te njeh orator
Kur mbaroi thanat e hante qershi.

Ne jemi te zgjuar e jemi te mire
Hajde dhe more Bejtexhi
Na shaj sa te duash nuk merzitemi kurre
Ti e nise bejten une te rri karshi.

Na je bere si gramafon i vjeter
Hajde dhe more Bejtexhi
Ger Ger ti nxjerr vec gerrje sharje
Ndroje pllaken ver nje disk te ri

Kur me shan e kur turfullon
Hajde dhe more Bejtexhi
Kam faj une qe te degjoj
Dhe nuk iki si veri

Bejtexhi kush i humbi e kush i la
Trute qe sot ti na jep pa pushim
Askush nuk i humbi ndaj ti je i humbur
S’ke me fakte,
S’ke me fjale,
S’ke me bejte
O armiku im

batoja

Primus registratum

sapo me mori ne tel nje miku im dhe me tha se Bejtexhiu na mori te keqen. Ja hoqen anetaresimin dhe nuk mund te shkruaj me.
Gezohuni popull, gezohuni!
Bota eshte e juaj (megjithese e rrenuar).

une_une

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Djalepopulli:
[qb] Regull drejteshkrimi: Fjalia fillon me germe te madhe

Fjalor: Cfare jane fjalet jarran, ibret, medet, azgan, xhan, pacamurr keto nuk jane fjale te shqipes
[/qb]
Dialekt i Shqipes eshte: Dialekt TurkoShqiptar! Ke qene ne Shqiperi dhe nuk i njef ata qe e flasin shqipen me dialekt turk! Flasin me ate dialekt sepse turqishtja eshte gjuha e tyre! Ose kane mall te pushtohemi dhe te ngelemi ne erresire dhe 500 vjet te tjera! Oh sa mire! Erresiren njohin keta njerz

emisioni ne audio: (click!) here http://www.jtf.org/09111994.rm