Papa Francesco

tropojanja

Çike Malsie
Sduhet te perflitet kaq shum "fatura e shtetit tone"!?Ishte nje vizit qe me te vertet u mirprit nga populli shqiptar....pavarsisht gjithckaje ishte nje ngjarje historike dhenje ngjarje qe shqipris i jep pak pike dhe mund te flitet pozitivisht per te ne disa pika sps besoj na duhen ;)

Al-Punk

Still here
Vizita e Papes është lajm i mirë dhe për integrimin Europian. Duam nuk duam Europa është klub i krishterë dhe fakti i harmonisë fetare është një reklamë e mirë për ne. Po ta shohim me kujdes, sa herë diskutohet Shqipëria në EU, del ndonjë deputet 'kristian' e përmend korrupsionin, krimin e çdo lloj preteksti tjetër

scadarsko

Locus omnem
StillMan1000626 said:
Vizita e Papes është lajm i mirë dhe për integrimin Europian. Duam nuk duam Europa është klub i krishterë dhe fakti i harmonisë fetare është një reklamë e mirë për ne. Po ta shohim me kujdes, sa herë diskutohet Shqipëria në EU, del ndonjë deputet 'kristian' e përmend korrupsionin, krimin e çdo lloj preteksti tjetër
Ardhja e papes n Bruxelles ne muajin nentor, do ndikoje ne tavoline ku shqiperia tregoi se eshte toke e shtypur kristjane nder shekuj,dhe meriton qe brenda 3vjetve ne sigurisht do rnditemi n bashkesin EUR,kete e ka deklaru dje nje analist ne univesitetin ULB Bruxelles.

scadarsko

Locus omnem
Sduhet te perflitet kaq shum "fatura e shtetit tone"!?Ishtenaîvizit qe me te vertet u mirprit nga populli shqiptar....pavarsisht gjithckaje ishte nje ngjarje historike dhenje ngjarje qe shqipris i jep pak pike dhe mund te flitet pozitivisht per te ne disa pika sps besoj na duhen ;)
Ja nje shqiptar puro.....nuk mendon per neser, por rendesi ka krenaria tpresi miqte ne rangun me nivel sa mt nalt.por papa dje kishte pretendu deri uniformat blu te mos shfaqeshin n pamje,te mos harxhoheshin aq shume ndaj pritjes sepse ka tjera vende qe nuk kane mundesi...-e tirana e varfer e priti sikur t ishte superfuqi botrore.

tropojanja

Çike Malsie
Ja nje shqiptar puro.....nuk mendon per neser, por rendesi ka krenaria tpresi miqte ne rangun me nivel sa mt nalt.por papa dje kishte pretendu deri uniformat blu te mos shfaqeshin n pamje,te mos harxhoheshin aq shume ndaj pritjes sepse ka tjera vende qe nuk kane mundesi...-e tirana e varfer e priti sikur t ishte superfuqi botrore.
ncncnc...Papa normal do pritej mire,,,sps asht personalitet i tille....pastaj marrim nje rast krejt 'banal'..kur te vje nje mik te shpia ti a mundohesh me e prit sa me mire???

scadarsko

Locus omnem
tropojanopinst: 1000635 said:
ncncnc...Papa normal do pritej mire,,,sps asht personalitet i tille....pastaj marrim nje rast krejt 'banal'..kur te vje nje mik te shpia ti a mundohesh me e prit sa me mire???
E pres me cfar gjendet n shtepi, jo te shkatroj economine per nje dite e t ha Burke e gjize gjithe muajin....kjo eshte modeli yne i gabuar ta perbysim per dikend dhe shtepine.

tropojanja

Çike Malsie
E pres me cfar gjendet n shtepi, jo te shkatroj economine per nje dite e t ha Burke e gjize gjithe muajin....kjo eshte modeli yne i gabuar ta perbysim per dikend dhe shtepine.
ME FAL kush eshte Papa??Pastaj ku o shkatru ekonomia jone??pse se mendo anen tjeter.:dje ne tira ka pasur dyndjeeee..ato njerez kan ngren kan pire...ku shkojn ato te ardhura?

scadarsko

Locus omnem
ME FAL kush eshte Papa??Vatican ku o shkatru ekonomia jone??pse se mendo anen tjeter.:dje ne tira ka pasur dyndjeeee..ato njerez kan ngren kan pire...ku shkojn ato te ardhura?
Papa eshte pape nje mret i kishes katolike. Ai ka ngrene ne perfaqesine e vaticanit n tirane rruga. Durresit me shpenzime tyren.coca cola, hamburger à dhe pije me shishe qelqi kane qene rreptesisht te ndaluara n base te informimit que kam se n terren nuk kam qene. Dyndja ka pas me vone inpakt n economine kioske tiranase por jo miljona EUR perfitime, pervec pastrim vitrina nga pluhri i kohes n mallra jo cilsore. Se njoh tiranen per ushqime skandaloze jasht standartit.thjesht pyeta sa kushtoi vllefta e pageses police spéciale sebshku me llogjistiken,sherbimi komunal,energjia elektrike,e drejta televizive nga blerjet internationale te TV ndryeshme apo imazhi eshte difuzuar gratis se eurovizion nuk ishte ku bhet kaq jehone pervec se ishte e diel dite e zotit per Meshe.

Balahk

Locus omnem
Per vec lekeve qe jane hedhur vu,une nuk pash gje tjeter.
Thua mesha papes do na bej te ecim perpara ?
Thua do ndryshoj gje se shqiperia qe per nje dite ne qender te vemendjes?
Une them jo,shqipetaret me liste e blenin buken,me liste do e blejn.
Ne kemi nevoje per te shfarosur te keqen nga rrenjet,nuk na fute ne rruge as papa madje na ka bere dalje Zoti

tropojanja

Çike Malsie
Faktikisht se kuptoj pse e komentoni kaq shum??Kur ne fushta elektorale lek hidhett jo vuuu pooo me yrish te madh...kshuqe pse u be nje pritje Papes ne kte menyr nuk esht qamet i madh...

scadarsko

Locus omnem
Shumerdiizazak, post: 1000682, member: 13390"]Per vec lekeve qe jane hedhur vu,une nuk pash gje tjeter.
Ne kemi nevoje per te shfarosur te keqen nga rrenjet,nuk na fute ne rruge as papa madje na ka bere dalje Zoti[/quote]
Shume pesimist je shoku!me Pune gjithcka arrihet..... Papa te jep garanci thjessht une kete visite e konsideroj pse jo nje réclame te forte e jo si ato t kohes berishes ne CNN me pagese ku hiqej se shqiperia ishte je nder 5 vend et n bote per vend atraktiv turistik.mbas papes do shikjosh shume intetesa donatoresh dhe investitore potencial.neqoftese politika shqiptare do veproj si dje

Balahk

Locus omnem
Shumerdiizazak, post: 1000682, member: 13390"]Per vec lekeve qe jane hedhur vu,une nuk pash gje tjeter.
Ne kemi nevoje per te shfarosur te keqen nga rrenjet,nuk na fute ne rruge as papa madje na ka bere dalje Zoti
Shume pesimist je shoku!me Pune gjithcka arrihet..... Papa te jep garanci thjessht une kete visite e konsideroj pse jo nje réclame te forte e jo si ato t kohes berishes ne CNN me pagese ku hiqej se shqiperia ishte je nder 5 vend et n bote per vend atraktiv turistik.mbas papes do shikjosh shume intetesa donatoresh dhe investitore potencial.neqoftese politika shqiptare do veproj si dje[/quote]
Vete gjendja qe ndodhet shqiperia te ben te jesh i tille.
Ndoshta eshte ashtu si thoni ju,qe i eshte bere nje reklame e mire shqiperis por prap ai shqipetari varfer nuk do perfitoj gje

scadarsko

Locus omnem
[quote="ardiizazak, post: 1000687, member: 13progrèsume pesimist je shoku!me Pune gjithcka arrihet..... Papa te jep garanci thjessht une kete visite e konsideroj pse jo nje réclame te forte e jo si ato t kohes berishes ne CNN me pagese ku hiqej se shqiperia ishte je nder 5 vend et n bote per vend atraktiv turistik.mbas papes do shikjosh shume intetesa donatoresh dhe investitore potencial.neqoftese politika shqiptare do veproj si dje[/quote]
Vete gjendja qe ndodhet shqiperia te ben te jesh i tille.
Ndoshta eshte ashtu si thoni ju,qe i eshte bere nje reklame e mire shqiperis por prap ai shqipetari varfer nuk do perfitoj gje[/quote]
Shqiptari i varfer do mbetet nese nuk kerkon progres,me djerse Pune dite Nate ejo te mbetet para tTV apo lojra fati e café bar gjithe diten.shqiperia e varfer thua ti por eshte e para n Europe qe ka makina luksi .