Pamje nga Desktopi im!!!

marina s.

Forumium maestatis
Re: Pamje nga Desktopi im!!!

34nsbi8.jpg

zog

Primus registratum

them qe ke permiresime te dukshme ne shije sceptic-oooo /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif

Me behet qejfi qe ke nje mendim kritik me te mire zog-ooo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

Ne fakt mendoj se zogut as ky i dyti nuk i pelqen, por thjeshte fakti qe ti e ndryshove rrenjesisht pamjen e desktopit pas kritikes se tij, e ben ate te jete i kenaqur e te komplimentohet me ty /pf/images/graemlins/tonguee.gif

zog

Primus registratum

par default jam i mendimit se eshte shume veshtire te behet me mire nga çi perpunojne keto imazhet vete firmat : windows ose apple ta zeme. mundesite e tyre me gjet grafista persmbari jane shume shume shume shume shume shume /pf/images/graemlins/laugh.gif here me te medha nga dituria personale tona, dmth shija jone.

pastaj destopi me thon te drejten nuk ke rast ta shohesh kurre po pate programe te hapur. keshtuqe marrja ose zbukurimi tij jane thjesht sport. sidhe kritiken ja bera skeptik'eeeees sepse e simpatizoj si albforumase e rregjur qe eshte e nuk ekisha me termen, pra me e ul poshte ose tjeter gje.

ps: nje toç fizikant i njohur zviceran (me duket) thot shpesh, diellin duhet me e trazu qe te ngrohi me mire.

ket bej nganjeher une ne forum, kur s'kam pune tjeter. /pf/images/graemlins/laugh.gif

antip

Primus registratum

M'falni a lejohet ta fus 1cik ket timin ktu ...? /pf/images/graemlins/laugh.gif Bo prove se ma sha njeri... /pf/images/graemlins/laugh.gif

433cls1.jpg

Qerratai

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
d.jpg

[/ QUOTE ]

Vista transformation pack 6.0 apo jo ?

Qerratai

Primus registratum

2z89eyv.jpg

Pamje nga desktopi im i fundit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Windows Vista Ultimate (Italisht) 64bit Edition. Instaluar dje. I aktivizuar si SONY OEM (ata qe marrin vesh nga keto pune, e dine per ca e kam fjalen /pf/images/graemlins/tonguee.gif)

Kush do crackun le te me thote /pf/images/graemlins/grin.gif

ALTIN

Primus registratum

d.jpg

[/ QUOTE ]

Vista transformation pack 6.0 apo jo ?

[/ QUOTE ]

Po /pf/images/graemlins/winkwink.gif

marina s.

Forumium maestatis

Edhe ne Durres keshtu do u dukte, po te kishte drita /pf/images/graemlins/laugh.gif

2s0zndy.jpg

Hellena

Primus registratum

Shume bukur keto dy te fundit , keni shije ju te dy .. lere c'thot Zog ...

ALTIN

Primus registratum

Pequena vendos nje pamje nga desktopi jot /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Hellena

Primus registratum

Nuk di te vej foto nga celi ne forum .. do me mesosh cik ti ? /pf/images/graemlins/grin.gif

ALTIN

Primus registratum

Tek tastiera ke nje buton print screen shtype dhe beje paste tek Paint /pf/images/graemlins/smile.gif kjo ishte per Desktopin

Te jap un ne privat mp cfar kerkon ok /pf/images/graemlins/idea.gif