Pamje nga Desktopi im!!!

ALTIN

Primus registratum
Re: Pamje nga Desktopi im!!!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Une te kjo tema jam me i interesum me pa ca programesh kan hap robt edhe ca ikonash kan n'kompjuter. Si s'po del nanjoni/nanjona me internetin hap ke ke nai faqe beterr /pf/images/graemlins/laugh.gif

bravo, shume t'kujdesshem jeni /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ajo e imja me sy eshte program qe pak e kane /pf/images/graemlins/winkwink.gif prandaj e kam fshire titullin. /pf/images/graemlins/grin.gif

matriksi

Primus registratum

desktopiao3.jpg

ALTIN

Primus registratum

The_Watcher gjej ndonje vend te lire te vej foton time /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

random

Primus registratum

Se mos menon njeri gabimisht qe jam komplet i obsesionum me avatarin tim. S'o e vertet, jo per gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

[imazh]/images/untitled.JPG[/imazh]

/pf/images/graemlins/crazy.gif

zog

Primus registratum

ne te njejtin kompjuter edhe MacOSX edhe vista, te dy ne pune ne te njejten kohe. /pf/images/graemlins/wink.gif
desktop_2.jpg

zog

Primus registratum

duket si ato zuqet me simbolin e mercedezit qe i venin katnaret per ta zbukuru ke turini makines.

marina s.

Forumium maestatis

Stil i ri fringo /pf/images/graemlins/laugh.gif. Sajuar me kontribut vullnetar /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

2j362x3.jpg

zog

Primus registratum

njerin me te shemtut se tjetrin i paske keto figurat ti sceptic. ajo lendina me bar e windowsit duket veper arti ne krahasim.

zog

Primus registratum

duket si ato zuqet me simbolin e mercedezit qe i venin katnaret per ta zbukuru ke turini makines.

[/ QUOTE ]

Nese e ke me mua, shpjegohu me shume... Fjalet ne ere nuk kane shume peshe!

[/ QUOTE ]

jo more çne me ty, e pata me imazhin qe vure, 'kritika' ime (qe duhet shtuar eshte tejet subjektive) ishte per te. por ti po e more SI personale epo mbaje po deshe, por veçse ky nuk qe qellimi im filllestar.