Paloma-mania!

olti

Neo
Re: Paloma-mania!

Ja dhe disa foto ia gjeta.

Keto jane ata qe i kane mberthyer shqiptaret e Shqiperise pas tv:

cuando.jpg

PROTAGONISTAS

Paloma es Silvia Navarro
Diego es Sergio Basañez
Fabián es Rodrigo Abed

Sabina

Primus registratum

Pse çuditeni kaq shume me telenovelat qe ndiqen ketu ne Shqiperi... Me thene te drejten femrat shqiptare po mesojne shume nga to..Disa gjera qe ishin tabu ketu tek ne neper telenovela jane te modes:Grate shqiptare po e kuptojne me ne fund se nuk eshte turp te kesh lidhje me kunatin se ska asgje te dashurosh nje burre te martuar e plot te tjera budallalliqe te tilla..Pale ato nurrat qe dalin me titra (Sonte Kam vap) (SONTe zdua te fle)
SPO dim se çfar tu themi femijve kur na pyesin tu tregojm te verteten se çfar jane apo ti genjejm....
Keto jane çmendurite e stacioneve shqiptare ....

assassino26

Primus registratum

Une jam sheru perfundimisht...Kom me shume se 1 muaj qe se shof me Palomen.A me thote njeri se ca ka nodh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erison700

Forumium maestatis

Kurse mua me ka bere njehere vaki qe mora te shtepise ne telefon dhe u kishte humbur mendja ne TV. Une u flisja dhe ata me thonin vetem PO, PO, PO. Dikur e kuptova qe e kishin me TV se nona i tha babit : "Mos dil para TV!"
Kur e pyeta nonen se cfar kishte ne TV, me tha "Eshte nje telenovele e bukur, o zoooooooooooot me e bukur se Beautiful-i."

Petroninsja

Primus registratum

Paloma ishte kudo, ne biseda rreze bregut te detit, ne nje verande shtepiake, ne rruge, edhe mes nje tavoline lokali, Paloma Paloma Paloma tamam si nje refren, u bera kaq kurioze me dit cishte kjo telenovele cudiberese qe dhe cunat i referoheshin me emer sikur ta kishin dashnoren e jetes se tyre.... dhe e pashe me se fundi.. me vjen te qesh nga buja e madhe qe kishte marr... por me e forta eshte se qe te kete arritur deri ne AF eshte sukses me i madh....
Eh sa qeflinj telenovelash qe jeni mer jahuuu
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Atehere ,une kam tre dite qe jam kthyer nga Shqiperia..O zot,me ka cmendur gjithe veres..gjithmone beheshim vone per te dale se motra do shihte Palomen..pastaj pasditeve detyrohesha edhe te fshija une pluhurat sepse isha e vetmja ne shpi qe ne ate orar isha e lirshme ..te tjeret te gjithe para televizorit.Televizori duhej te ishte bere 2 gisht pluhur se aty nuk lejohej te fshija pluhurat se pengoja pamjen .

Gjithsesi jashte vullnetit tim mora vesh se tani ne fund Paloma kishte vendosur te kthehej nga Londra pa lajmeruar askend,sepse i dukej sikur ashtu po e humbiste Diegon ,se ndiente se atje dicka po ndodhte dhe se ai nuk i tregonte asgje.Ne fakt ne Messico Diegoja dhe Paloma akuzoheshi nga Fabiani per eksportim te rreme te kafese(exportasion esfiktisia,kshu thuhej ne spanjisht /pf/images/graemlins/tongue.gif ),po qe Diegoja donte te veteshpallej fajtor qe te mos perlyente Palomen.Nderkohe kane futur ne burg te dashurin e Bernardos(dmth te dashurin e vellait te Fabianit ,se s me kujtohet emri) dhe Bernardoja ka vendosur te tregoje cdo gje qe di mbi Fabianin dhe mbi punet e tij te pista.Ajo qe mund ta ndihmoje Diegon eshte Marsia e cila disponon disa disketa te cilat mund ta demaskonin Fabianin....Kaq mora vesh une te pakten..Se ca ka ndodhur keto dite nuk e di e as nuk dua ta di fare!

champaign girl

Primus registratum

Kur ti te jesh e imja perjete A.K.A. Paloma eshte bazuar ne ate telenovelen Aroma di Cafe qe ngrihesha dite per dite ne oren 6 te mjesit me e pa te Rete 4 edhe kaiher lejsha edhe oren e pare!!! Paloma sma ngjit fare, eshte shume qaramane, ore e minute sdi me bo gje tjeter :cry: ...personalisht preferoj (ose me mire preferoja se tani se shoh dot me) Per Ty (vdes per dublimin...sidomos kur i thon motres se marias aaa ti je prostitua e rosaletos :lol: ) !!!shyqyr qe i perkthejne tani sepse athere me kujtohet qe s'shifsha dot Sailor Moon se duheshe me i perkthy Celesten momes /pf/images/graemlins/frown.gif !!!
i agree that its kinda pathetic...por amerikanet sjan me mire, gjithe diten ngjit mas TV duke pa so called reality shows (ketu perfshije edhe veten)!!!!

p.s. mundet dikush te me tregoj se cka ndodh me Per ty....un e kam len aty kur e mori Cesare testamentin e fshehur ne pikturen /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!

Diddy19

Su@mi

Sinqerisht ,mua dublimi i telenoveles "Per ty" me vret veshin..ndoshta ngaqe nuk jemi mesuar te degjojme telenovela ne shqip...Dublimi eshte sh sh i dobet.Gjithesesi i vleresoj nismetaret per inisiativen e mire

bebi

Primus registratum

un paskam mbet mbas botet qe se kam pa kurr palomen :lol: edhe se kam ndigju kurr :confused: , jo vetem un, po asnje anetar i familjes teme!
ca me ba, rrisk i keq :shrug:

:lol:

dolce_vita

Primus registratum

une e kam pare disa here, interesting, me vret pak veshin dublimi ne shqip po shtyhet.
e sheh njeri tani te na tregoje se c`ka ndodhur? :confused:

Diddy19

Su@mi

Hey dolce vita ,sa e bukur ajo firma jote!Eshte ajo kenga e Parashqevi Simakut me duket,"Ne ate gusht ,ne ate prush" !Ehhh sa kohe kane kaluar qe atehere........

Prape une ty tu luta qe mua te me thuash
te dua prape ty te dua

P.s Me falni qe dola nga tema

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Hey dolce vita ,sa e bukur ajo firma jote!Eshte ajo kenga e Parashqevi Simakut me duket,"Ne ate gusht ,ne ate prush" !Ehhh sa kohe kane kaluar qe atehere........

Prape une ty tu luta qe mua te me thuash
te dua prape ty te dua

P.s Me falni qe dola nga tema [/qb]
ehhh iken ato vite kur hanim simite /pf/images/graemlins/laugh.gif :shrug: