Paloma-mania!

olti

Neo
Paloma-mania!

Me shume se sa mesazhet e nxehta te tipit "Po Digjem", qe gjenden ne ekranet e shumices se TV private ne Shqiperi dhe te jetes bingo qe behet kudo ne atdhe, ishte mania qe kish perfshire te medhej e te vegjel, femra e meshkuj, te rinj dhe pleq/plaka; pra telenovelomania ose me sakte Palomania. Me te vertete jam shokuar kur nje pjese shume e madhe njerezish qe i perkisnin kategorive shume te ndryshme, ishin magjepsur pas kesaj telenovele. Medias se shkruar i ishte shtuar dhe nje gazete e re, qe merrej vetem me temen e dites, pra dashurine e protagonistes se telenoveles ne fjale, Paloma, me nuk e di se me ke!! :smash:

Me ndihmoni te kuptoj shqiptaret, sepse ketej nga jam tani as qe njihet Paloma dhe telenovelat e ketij soji. :shrug:

Guest
Re: Paloma-mania!

hahahahaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol:
Neo te rafte nje e mire ishalla po edhe ty ta mblodhen me pa Palomen????lol
Sdq paloma ishte e dashura e diegos qe ishte burri i berenises qe ja drishte me migelin qe ishte burri i dianes qe ishte motra e diegos....lol aman o zot se kishe frike me i shku kujt ne oren 6 e 50 deri ne oren 7 e 30 ne shtepi se te linte perjashta. bjeri deres se i bijshe bukur dhe cull e mull po shikonin dashnite e palomes me diegon ne te berenises me punetoret e diegos.
po me verte si ka perfunduar o milet kjo telenovele?hajde na tregoni nje cike /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Me ndihmoni te kuptoj shqiptaret, sepse ketej nga jam tani as qe njihet Paloma dhe telenovelat e ketij soji. :shrug:

... patjeter don me than se mungojne telenovela te tilla...dhe se populli yne eshte i `etur` per sa me shume te reja...

edhe andej nga je ti shohin telenovela te tilla, tesh jo palomen por te tjera... /pf/images/graemlins/wink.gif

trego tani, cfare te ka bere tjeter pershtypje... :idea:

olti

Neo

....Tjeter eshte mediateli, i cili eshte bere nje piramide e re shqiptare. Pervec mesazheve te shpifura qe permenda ne shkrimin e pare, jane dhe shortet e flliqura qe po i grijne parate shume injoranteve shqiptare. :smash:

Boby

Primus registratum

OBOBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PALOMAAAAAAAAA.Ky emer me ka persekutu kur isha me pushime ne Tirane.Me dilte gati cdo tite para syve dhe rruges vec per te degjoje.BALONA /pf/images/graemlins/laugh.gif

Katja

Primus registratum

hahaha me kenaqet qe te gjithe . edhe une e shof palomen (fatkeqesisht). ajo te ngre nervat, nji cope vjelese ca pret me shume /pf/images/graemlins/tongue.gif diego po ashtu qe ja dredh gruja per qejf :goofy: e sa e sa personazhe . po te ngrejne nervat edhe kta qe e zgjasin pa fund, na e shpifen , ajo vetem bertet ose qan , asgje tjeter sdi te beje :smash:
Puna eshte qe te mos i shofesh asnje pjese se po i pe nje ose dy, e hongre , ke per ta pa te gjithen . apo s'ka nja 700 pjese :mad:

PO tani kane filluar nje tjeter "Per Ty" qe e japin dy here ne jave (marte dhe enjte), e ritransmetojne dy nete te tjera (merkure dhe premete)plus te dielen , e kane dubluar ne shqip .
Une shyqyr zotit nuk e ndjek dhe nuk kam ndermend .

Mua me duket se edhe top chanel is going down the drain :shrug:

Guest

Fillimisht postuar nga Boby:
[qb] OBOBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PALOMAAAAAAAAA.Ky emer me ka persekutu kur isha me pushime ne Tirane.Me dilte gati cdo tite para syve dhe rruges vec per te degjoje.BALONA /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
me too :thumbsup: :mad:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Me falni per injorancen time ,po kush eshte kjo Paloma????? :rolleyes: [/qb]
Kjo qe thuaj ti eshte Nje TeleNovele qe trasmetohet ne Shqiperi dhe sic tha Nio ka kAtegori Njerezish qe burra te martuar kam qene prezent kane thene po iki se filloi paloma . Qe eshte budallallek te shofesh historine e 5 vetave qe zihen sot dhe neser pajtohen . Spiunojne pasneser dhe dje ishin shoke a ku e di une se n bote se i kom pa nai sekond asaj dhe Telenovelave te Telenorbes qe i kane me shumice dhe bejne qe populli yne qe ka qene i fshehur dhe ska pare gje te shikoje sesi eshte drama kur merr kamariere n shpi a ku e di une ...

Por nje gje eshte e Sigurt mund te them se 70 % e popullsise ne Tirane nuk e di per rrethet e tjera lene cdo gje qe kane ne dore per ta ndjekur ate ...

edda

Primus registratum

Shyqyr qe televonelat qenkan ne shqip e keshtu s'me duhet ti bej perkthyesen gjyshes .. kete here kam per ti shiju pushimet tamam :wub: :wub: :wub:

olti

Neo

Vetem njeren ke ne shqip dhe ajo sapo ka filluar. Halla ime psh detyrohej te lexonte me ze perkthimin, sepse femijet e vegjel nuk arrinin ta lexonin deri ne fund perkthimin /pf/images/graemlins/laugh.gif Prandaj them une qe ka marre permasa shqetesuese ky fenomen. Ne nje dyqan pashe qe te tere ishin te fiksuar tek TV qe ishte ne mur dhe as e kishin mendjen per te blere :devil: :goofy:

edda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Vetem njeren ke ne shqip dhe ajo sapo ka filluar. Halla ime psh detyrohej te lexonte me ze perkthimin, sepse femijet e vegjel nuk arrinin ta lexonin deri ne fund perkthimin /pf/images/graemlins/laugh.gif Prandaj them une qe ka marre permasa shqetesuese ky fenomen. Ne nje dyqan pashe qe te tere ishin te fiksuar tek TV qe ishte ne mur dhe as e kishin mendjen per te blere :devil: :goofy: [/qb]
MOSSSSSSS do zhdukem nga shpija ne ate orar :idea: è una buona :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] amoni re me tregoni ca po ndodh me palomen??? :mad: [/qb]
Prit t pys i Komshiun Tim qe e shef Perdite ...

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] amoni re me tregoni ca po ndodh me palomen??? :mad: [/qb]
<ul type="square">
[*]iç mose kei at gajle se do perfunojn perseri bashk ato knej nga ne ecen me hapa me t'shpejta pranaj ta tregon lala ty po he
[/list]

bebivogel

Forumium maestatis

Ketu ne Amerike nuk jepeshka ... edhe pse ka dy kanale spanjolle... kerkova dreqin se na bete shume kurioz pfff! ... :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] Ketu ne Amerike nuk jepeshka ... edhe pse ka dy kanale spanjolle... kerkova dreqin se na bete shume kurioz pfff! ... :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Pse re Ca o Amerika si shqipria e ... E ke NIgju ate shprehjen . Jete Muti ktu n Amerike , MO mire n Shqipri ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] Ketu ne Amerike nuk jepeshka ... edhe pse ka dy kanale spanjolle... kerkova dreqin se na bete shume kurioz pfff! ... :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Pse re Ca o Amerika si shqipria e ... E ke NIgju ate shprehjen . Jete Muti ktu n Amerike , MO mire n Shqipri ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
yeah ti flet nga eksperienca ke te drejte /pf/images/graemlins/tongue.gif :smash:

Odea

Primus registratum

Hey, me verte, as une si kuptoj se sa shume iu pelqejne keto nderlikimet e teperta qe bojne producentet neper keto telenovela? Ndoshta iu pelqen jeta e tyre dhe kur e shofin kane iluzionin se po jetojne me ta ne ato momente.
Mos u boni mo keq se keta lifeless people knej ne Amerike e Kanada se vallai nuk lihet puna me pa perseritjen e peripecive te panumerta te nje numer te caktuar njerezish.

Une e pranoj qe kur kam qon anej, kom pas pa ca telenovela dhe i ndiqja rregullisht, por nganjehere me merziteshin se perseritshin te njejtat idiotlliqe. Kur erdha knej, ma shpifen fare telenovelat e ketyre dhe tashi nuk shof as edhe nji. Mgjth, mendoj se ky hob apo ves, dmth ndjekja e ketyre telenovelave eshte pak shqetesues sepse cdo gje e tepert ka pasoja negative. Gjithesesi, njerezit i dijne vete punet e tyre kshu qe skam cte ju them tjeter vetem Gezojeni.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Odea

edda

Primus registratum

Kjo Paloma po korrka sukses edhe ne Greqi. Sa popuj te nxehte qe jemi ne ballkanasit!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Per ju qe dispononi mjetet e duhura per te pare Palomen do ju informoj me tej rreth ores dhe stacionit telviziv grek ku transmetohet. Deri atehere mirupafshim