Pak nga të gjitha.

miyuki

Primus registratum
Re: Pak nga të gjitha.

Fillimisht postuar nga Mistreci:
[qb] Labi dhe Laluci
Ndalon treni ne Lushnje dhe hipen lala.Pyet dike ne tren a eshte i lire vendi dhe mbasi merr pergjigje ulet.Dhe si gjithmone ne te tilla raste fillon muhabeti.
Nga te kemi,pyet labi?
Nga Lushnja.
E mire mos u merzit.
Po ti nga je,ja kthen laluci.
Une jam nga Vlora.Po ku punon zotrote e pyet labi lalucin.
Po ja si biçim tregtie,blej ketu e shes matane,mbaj veten.Po ti ku punon zotrote?
Qe thua ti burri i motres se pare punon ne prokurorin e Vlores.
Mire,mire po ti ku punon?
E qe ta ngas llafin burri motres se dyte punon ne Tirane atje ne kryeministri.
Mire po ti vete a punon gjekundi.
Dhe burri i motres se tretë me punon kryetar i portit te Durresit,ja per tek ai jam nis.Dhe nashi do zbres une se arrita.Mbeç me shendet zotrote.
Laluci pasi sigurohet qe treni do nisej,le dhe dritaren vetem nji pellemb te hapur aq sa per te vënë buzet dhe ne momentin qe niset treni i bertet labit:
Na ore ti po unë nuk te pyeta se kush ti pallon motrat po ku punon zotrote. [/qb]
shume per te qeshur kjo /pf/images/graemlins/blush.gif ,
mos je gje nga ushnja ti mistrec???

Seriozi

Primus registratum

I dogji,i dogji jaranit,o jarane pyet Hotin se nga jam une.
O Miyuki nga gjithe ato barsaleta kjo te beri me shume per te "qeshur" ty. :confused: Nejse gjene mire se paska tek tuk ndonji qe edhe i lexoka keto budallalliqet e mija.Mesova dhe nji gje tjeter qe duhet te grricesh,qofte edhe kot, se ndonjerit do i djegi dhe vjen e "mbush sallen".Se edhe keshtu me salle bosh sikur s'ka lezet,te duket sikur flet me vete dhe me e keqja edhe qesh me vete.
Me siper tek barsaleta po ta shohesh ka dy kunja.
E para e labit kur e pyet nga je,laluci i thote nga Lushnja.Pergjigja:E mire mos u merzit.
E dyta, thenia lushnjarit:Na ore ti po une nuk te pyeta se kush ti pallon motrat po ku punon zotrote.

Barsaletë per te qeshur.

Dy shoke po prisnin trenin.Pyeten se kur vinte treni dhe ju thane qe treni vjen pas 35 min.Mire thone ata te dy paskemi kohe sa per te pire nga nji gote.Ja filluan te pinin dhe vetem kur kujtohen te shohin oren ja dhane vrapit qe ta kapnin trenin por ky sapo kishte ikur.Treni tjeter vinte prape mbas 35 min.Hajde u pa puna shkojme te pime prape.Dhe filluan prape te pinin derisa degjuan sirenen e trenit.Dalin me nxitim nga klubi dhe shikojne qe treni po nisej,ja dhane te dy vrapit por vetem njeri arriti te hypte ne tren.Ky qe hypi filloje e t'ia bente me dore shokut qe ngeli.Ky pa njiher i habitur perreth dhe pastaj filloje te qeshte me te madhe.Dikush e pyeti:po pse qesh ore ,shoku jot iku ndersa ti ngele ketu.Eeee ju pergjigj ky,iku,iku ai po ne fakt kishte dale me më percjelle mua.

Tani qeshni se keshtu e do zakoni.

Morali i kesaj vjershe eshte se duhet ta degjojme mamin dhe babin edhe z'duhet me pi alkol sa me u bo by*th.

albi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mistreci:
[qb] Burri me gruan po udhetonin me tren.Kur papritur gruaja shiikon nga dritarja dhe thote:ej shikoni,2 kala atje ne are.Burri e shef njeher pak si shtrember po nuk beri ze.S'kaluan as 5 minuta kur kjo ja pati prap:ej shikoni ,shikoni edhe 3 kala te tjere.Burrziut prape qimet e kokes perpjete por u permbajte,u mjaftua vetem me nji shikim urdherues,nga ai që vetem ne burrrrat dime te japim.Gruaja e kuptoi qe diçka nuk shkonte dhe filloj te hante diçka.Shyqyr tha burri me vete,mire qe e kuptoi,por pa mbaruar ai "mendimin" kur gruaja bertet e eksituar:yyyhyyy shikoni sa shume kala ka atje. Atehere burri nuk duroj me dhe u çua ne kembe dhe i thote gruas:
E para punes,nuk i thone kala por kuaj.
Dhe e dyta nuk jane kuaj por jane lope. [/qb]
Shume te bukura jane te gjitha, por kjo qe kam cituar per mua eshte me e mira :thumbsup:

Bravo se me bere te qesh me te madhe /pf/images/graemlins/smile.gif

Nga Neo!

miyuki

Primus registratum

po shkruaj edhe une nje,
shpresoj mos te te ngelet hatri mistreci /pf/images/graemlins/wink.gif

Refugjati

Nje burre ne Amsterdam mendoi se kishte nevoje te shkonte te rrefehej.
shkon ne kishe te prifti,
ulet ne gjunje dhe i thote, :
-Ate, kam bere nje mekat,
-çfare ke bere biri im- i thote prifti
-kur ishte lufta e dyte boterore kam mbajtur fshehurazi nje refugjat ne shpine time.
-ai nuk eshte mekat- i thote prifti
-por e kam bere te me paguaj qirane e shpise-i thote burri
-nuk mund te them se ke bere mire, por gje qe falet, zotit do te kuptoje se e ke bere per mire -i thote prifti
-Ate, kam edhe nje pyetje, -thote burri
-fol-ja kthen prifti
-duhet ti them qe ka mbaruar lufta?

:wink:

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Miyuki:
[qb] po shkruaj edhe une nje,
shpresoj mos te te ngelet hatri mistreci /pf/images/graemlins/wink.gif

Refugjati

:wink: [/qb]
Ç'hatër te me ngeli mu,ate periudhe e kom kalu me koh e me vakt. ReFuGJat do me thene R.F.GJ.(Republika Federale Gjermane),dojça pra mo.

Ja dhe nji gazmore e vogel.

Nji shqiptar duke shetitur neper nji pazar ne Turqi.Kalonte para tezgave dhe shikonte mallin qe shitej,dhe sidomos çmimet.Ne nji tezge ku shiteshin çadrat e pyet gjys' anglisht dhe gjys' turqisht ate tregtarin se sa bonin çadrat. Ky i pergjigjet 3$.Kur shqipos i del nji si fishkellime nga goja fiuuuu-jo ore 3$ ëë.
Po pse ja kthen turku eshte shtrenjte?
Po shume biles.
Mire hajde merre 1$ e gjysem.
Jo,jo se qeka shtrenjte.
Turku e shef i habitur dhe e pyet:qe nga vjen ti?
Arnaut,Arnaut i pergjigjet shqiptari.
Ëhë thote turku,epo mire merre per gjysem $.
Opo nuk e marr se s'kom pare fare sa per dijeni.
Mire,mire merre se ta kam falur.
M.gj.th. men ma falee.
Po ore ta fala.
D.m.th. kjo eshte e imja ma ke falur ë.
Po ore ta fala,merre.
Ej nigjo k'tu,a ma fal dhe nji tjeter e.

Seriozi

Primus registratum

Ja dhe nji tjeter.Eshte e forte fare,keni per tu dhi gazit,ja degjoni.Po para se tua a tregoj po ju them qe nuk mbaj pergjegjesi n.q.s. ju ndodh ndonji gje nga e qeshura e madhe.Se thone qe nga e qeshura edhe mekesh d.m.th. te merret fryma.Ja kjo eshte ajo qe do ju ndodhi tani nji qeshje me lot .
Ishin dy shoke qe po pinin ne nji lokal......,
Pa prit njihere se nuk qeka mbush salla.E mire ja te presim dhe te fundit qe vine si gjithmone me vonese pastaj filloj e jua tregoj.Shkoni tek klubi dhe merrni nga nji gote.Deri atehere mirupafshim nga Mistreci. /pf/images/graemlins/smile.gif

KESI_USA

Primus registratum

un jam un kembekryq per vete.... /pf/images/graemlins/tongue.gif vemendja ime ne piken me te larte /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

Ouuu sa t'i mbledhi ky te gjithe ,une po jua them vec e vec... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ishin njehere dy macoke ,njeri ishte ne moshe...tjetri ishte kelysh akoma.I thote ky i madhi ....vllacko,do vish me mu te q*** p***.
-Po une nuk di !?....thote i vogli
-Hajt se te mesoj une ...thote i madhi
Ecin ,ecin dhe ndalojne para nje ballkoni.
Fillon e fishkellen ky i madhi.....
-Hic....
Fishkellen perseri......
-Hic
Macokun e vogel e ze gjumi.Ky tjetri, fishkellen dhe ca dhe i lodhur i thote macokut te vogel:
-Hajde ikim.... /pf/images/graemlins/frown.gif
-E e eeee :sleep: Ja kthen macoku tjeter.-Hajt q*** dhe pak!! :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Sa mire t'ishte ashtu Moira, e fishkëllyera= e q*me se do fishkellenim gjithe diten.

Seriozi

Primus registratum

Hë,hë nuk vika njeri ketu me degju ca traplliqe humoristike,e po mire po boj siç kam bo gjithmone me perpara:fol vet e qesh po vet,ne fund i fus dhe nji t'duartrokitme sa me i ngrit moralin vetes.U bona si puna Mr.Bean qe uronte veten per krishtlindjet,hajde krahasim hajde :eek: ,i modh je Mistrec,jepi Mistrec,forca Mistrec,bo ça t'doj palla k... Mistrec,se k'tu s'te edito njeri,je vet zot e vet shkop.Mbase zgjidhem dhe kryetar i mistrecave pastaj e di une se ç'boj.Do shfrytzoj postin e kryetarit dhe do i bi me zor antaret ketu qe te shikojne shfaqen time "pak nga te gjitha".
Ore e keni pare ju qe jane shtu shume budallenjte k'to kohet e fundit.Kom pa dhe nji andej nga thashethemet qe tere diten n'tem t'vet rri,vet fol vet k'no dhe pa le kur gerthet :Hajdeni tek .... ,dhe poshte nji mitraloz qe t'uro mirseardhjen.Eh ç'ti bosh shif rrushi dardhen dhe bohet koqja e fikut n'maje t'molles.

Nejse karagjozlliku radhes ka ndodh ne nji vdekje.
Dy shoke po pinin ne nji klub.Ishin bo nji çik si thumb.Ashtu siç bohesh n'klub mo.Vjen dikush dhe i thote njerit nga ketyre se babai i X-it ka vdekur.Paska vdek baba filanit i thote ky shokut t'vet.Me duhet ti shkoj ne shtepi per ngushellim.Mire ja kthen ky tjetri,shko.
-Ose degjo,pse nuk vjen dhe ti me mu,nuk vonohemi shkojme vetem sa per ta ngushelluar,d.m.th. do pime nga nji kafe dhe nji gote raki dhe kthehemi prape ketu.
-Jo mo jo i thote ky,e para : une se njoh fare X-in dhe e dyta:s'ja kom haberin fare ç'thuhet ne te tilla raste.
-Po he mo se per ngushellim po shkojme nuk prish pune qe nuk e njeh.Ndersa per ngushellim thuaj nji diçka te tille si: t'rroni vete, ose:i ndritë shpirti atje ku eshte,pastaj degjojme dhe te tjeter ne.Veçse degjo kur t'vi kafja duhet me hudh nonji lek ne kohen qe ngushellon,degjove se eshte turp po s'hudhe gjo.
-Ketë e di une,ju pergjigj ky.
Dhe nisen te dy bashke.Shtepia ishte plot me njerez qe kishin ardh me ngushellu.Ky qe e njihte ate qe i kishte vdek babai shkon e i ulet afer ketij,d.m.th. ne krye te shtepise,ndersa ky tjetri diku tek karriget perballe.Kur po qerasnin ky qe se njihte fare ate tjetrin filloj me mendu:more po ça duhet me thone k'tu se e harrova une,pu pu do le nom m'duket.U mundua ditziu se mos degjonte se ç'thonin te tjeret po hiç vetem ca si pësh-pëshe dhe tërr-tërre degjonte,pija kishte bo t'vetën mo.I vjen radha k'tit me u qeras.Dikush i kishte sjelle kafen dhe i qendronte ne kembe perpara me tabaka ne dore.Ky merr kafen me njërën dorë dhe tjetren e fut ne xhep per t'nxjerr leket qe do hudhte.Merr lekun dhe vetem ne momentin kur dora i ndodhej siper tabakase vë re se kishte nxjerre gabimisht nji peseqindeshe nga xhepi,ne vend te tridhjeçes a pesedhjeçes qe hidhej ne te tilla raste.
-Mos mor tha me vete,m'iku pesqinshja per lesh m'duket.Doren s'mund ta terhiqte mo mbrapsht se ishte turp.Hedh nji veshtrim ne drejtim te shokut te vet qe ishte perballe.Ai po priste qe ky t'ngushellonte.Shikon qe edhe te tjeret po e shikonin.Çohet ne kembe dhe me nji pamje çakerqejfi thote:
Hajt n'pi*dh t'somës shkoftë.
Fakiri e kishte llafin per peseqindshen por aty doli si per ngushellim.

:cry: :cry:
Për t'qare ishte,s'ka gjo me qesh k'tu m'duket.

blendiys

Primus registratum

:lol: :lol: ore Mistreco,sikur do tregoje edhe ato historite e rruges per ne perendim!!

Seriozi

Primus registratum

Blendo kadal e kadal, se duhet ti kujtoj,po dhe duhet me i kadit pak ashtu ne menyre letraro-humoristike,po duhet me gjet dhe kohe t'lire.Me thon te drejten morem veten me qafe,na u bone syte me qese nga poshte.Eh AF-ja AF-ja. /pf/images/graemlins/smile.gif

Mire se erdhe Edda.Mire ja kalove me pushime.Nonji cope torte nga dasma a ma ke rujt apo hiç,i hongre t'gjitha vet si llupse qe je.
Edda :kiss: pse ke qajt mi,ne dasem njerezit gezohen dhe nuk trishtohen.I vetmi moment i "trishtuar" ne dasem mendoj qe eshte ndarja.Aty shikoj edhe burrat te nxjerrin lot,veçse lotet e babait Edda, ne momentin e ndarjes me gocen jane lot lumturie.

Shyqyr qe t'bona me qesh Edda,dhe qeshja jote qofte ngjitese dhe per te tjeret se ngelen tu qesh pa ze /pf/images/graemlins/laugh.gif

edda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] Mire se erdhe Edda.Mire ja kalove me pushime.Nonji cope torte nga dasma a ma ke rujt apo hiç,i hongre t'gjitha vet si llupse qe je.
Edda :kiss: pse ke qajt mi,ne dasem njerezit gezohen dhe nuk trishtohen.I vetmi moment i "trishtuar" ne dasem mendoj qe eshte ndarja.Aty shikoj edhe burrat te nxjerrin lot,veçse lotet e babait Edda, ne momentin e ndarjes me gocen jane lot lumturie.

Shyqyr qe t'bona me qesh Edda,dhe qeshja jote qofte ngjitese dhe per te tjeret se ngelen tu qesh pa ze /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo mor ti se s'jam martu akoma, martohem me 2 gusht (sa do te doja ta anulloja!), por kam pasur probleme te tjera qe me kane mbajtur larg AF

edda

Primus registratum

as njera as tjetra, problem familjar /pf/images/graemlins/frown.gif :cry:

BiTTeR SwEEt

Primus registratum

Ta Tregoj edhe un nji e?

Ishte Luanesha edhe punote n'bordello,dhe si PIMP kishte majmunin. E shef i dite Lepri Majmunin dhe i thot,
" Amon, sa e ke pazarin per i her me Luaneshen?"
"Ik ere dreq"- i thot Majmuni"ke byth ti per luaneshen"
"Ore ate e shofim ne i thot Lepri, ti vetem ma rregullo i her, c'ke , kom me t'dhon dyfishin e pazarit"
"Po mir me"-i thot majmuni"po t'hongri un nuk kom faj"
"OK .Kur te vi?"- thot lepri
"Sot masdite i thot majmuni po ene leket me vete"
Shko lepri, ishte gadit, parfumos. E kap majmuni prej veshesh e hudh leprin ke dhoma luaneshes. Luanesha menoi se ishte dreka, edhe e gelltiti leprin. Prit majmuni i ore mas der, dy ore, nuk u bo i gjall mo lepri.Hap deren, fut koken shef luaneshen shtrir sa gjat e gjon n'krevat.
"Ku e cove leprin mi"- i thot
"E hongra me , pse?"
"Si mi pse, ai ka dhon paret me bo qejf."
"Po mir me"- i thot kjo , "prit se po e qis."
Fut doren dhe e nxjell leprin gjith beshtym.
Lepri e fshi surratin edhe i thot luaneshes
"Po ti mi qelpsin pse nuk m'the qe e doje n'goje?"