Pak nga të gjitha.

Seriozi

Primus registratum
Re: Pak nga të gjitha.

Ishin njiherë dy studentë nji çun dhe nji goc.Rrugen per ne universitet e benin gjithmone bashke.Kjo goca shkonte mengjez per mengjez tek shtepija e ketij çunit dhe fillonte e therriste nga poshte:Ari o Ari,Ari o Ari.Dhe çdo dite ne te njejten ore po ky avaz Ari o Ari,Ari o Ari.Nje dite Ari kishte dale nga shtepia para kohe,kur vjen kjo dhe fillon avazin:Ari o Ari,Ari o Ari,Ari o Ari 10 min.rresht nuk dinte me pushu motra.Kur papritur del ne dritare nji nga komshijte e Arit,komplet i nxire ne fytyre nga inati(s'kishte faj tjetri per dite i njejti avaz),dhe i bërtet me sa fuqi qe kishte kesaj goces:- Idhi o Idhi,Idhi o Idhi pa zhduku tani se ka ik ky Ari yt dhe boll na çave bythen.

Majmuni llupës.
Nji burre kishte nji majmun llupes qe gelltiste çdo gje qe i dile perpara.Kur ishin ne nje klub majmuni po shikonte lojen e bilardos,papritur i afrohet bilardos merr nji nga gurat e bilardos dhe e gelltit.Te gjithe u habiten dhe pyeten te zotin:pse e hengri majmuni gurin.Oh mos u merzisni se keshtu bo ky dreq gjithmone.Pas disa kohesh shkojne prape po te ky klubi.Majmuni ulet dhe po shikonte lojen e bilardos.Njeri prej atyre qe luante bilardo po hante kumblla dhe i jep nji majmunit per ta ngrene.Ky e merr kumbullen e çon doren njihere tek bytha dhe pastaj e ha.U habiten te gjithe dhe pyesin te zotin:pse deshte me e fut ne byth njiher pastaj e hengri.Jo,jo i thote ky nuk deshte me e fut por vetem e mati.Qëkur gelltiti atë gurin e bilardos çdo gje para se ta haje e mat nje here,se e di vete ai se ç'hoqi per ta nxjerrë.

Seriozi

Primus registratum

Nji çift tu bo sex per here te pare me njoni tjetrin,kur xhvishet ajo vajza ky e shikon aty poshte dhe i thote:sa lesh qe paske mi.Vazhduan amoren dhe kur ky po e trazonte tek "veni" me duar i thote prape: "po sa lesh qe paske moj".Pas pak kohe sa do fillonin te kryenin aktin kur ja pati prap ky palla:pu pu gjithe kët lesh qe me paske.Atehere kjo u nxef dhe i thote:mor çun ti ke ardh me qi p... apo me bo triko k'tu.

Kush eshte ndryshimi midis parashutes dhe perzevativit.Kur çpohet parashuta iken nji jete ndersa kur çpohet perzevativi vjen nji jete.

Seriozi

Primus registratum

Behej konkurs per te pranuar antare te rinj ne radhet e policis.Kandidatet hynin me radhe dhe fillonin pyetjet.Kandidatit te pare i thone:sa bejne 5+4? Nente pergjigjet ky.Dil jashte se nuk pranohesh.Vjen kandidati i dyte dhe i thone sa bejne 4+3? Shtate thote ky.Edhe ti nuk pranohesh.Vjen i treti.Sa bejne 5+3? Nje,i pergjigjet ky.Mire po 7+3?Nji,pergjigjet prape ky.Po 4+2?Nji.Po 3+1?Nji.Komisioni çohet ne kembe dhe te gjithe njezeri i thone /pf/images/graemlins/tongue.gifyetja e fundit :sa bejne 1+1? Nji pergjigjet prape ky. Pranohet polic,motivacioni kembengules dhe inteligjent

Seriozi

Primus registratum

Nji polic po hapte nji grope. Nje shoku i vet qe shkon te marri sherbimin kalon aty dhe e pyet:-Pse po e hap kete gropen?Ky i pergjigjet:-Po na ka thene shefi te dalim fotografi nga mesi e siper per dokumentat. Iken ky ne pune ,mbaron punen dhe kur kthehet e shikon prape kete qe vazhdonte te hapte akoma gropa.Po mire nji grope e mora vesh pse po e hapje po ç'te duhen kater.Po shefi na ka thene se duhen kater cope fotografi.

Shefi therret nji polic ne zyre dhe i thote shko merr nji llampe te re dhe nderroje kete timen se eshte djegur.Mire thote ky.Vjen pas pak dhe per te nderruar llampen hipen siper karriges se shefit.E shikon ky qe kepucet e tija ishin gjithe balte dhe i thote:Na merre kete gazeten dhe veje poshte kembeve.Kur ky ja kthen.Jo,jo s'ka gale se e arrij llampen dhe pa vene gje poshte kembeve.

Polici do flinte ne hotel.Ne dhome ishte bashke me nji oficer.Para se te flinte i thote sportelistit:degjo,neser ne mengjez dua te me zgjosh ne oren 5 se marre sherbimin.Dakort i thote ky.Ne oren 5 fiks e zgjon ky.Ngrihet polici dhe vishet.Nga nxitimi vesh gabimisht uniformen e oficerit.Kur po zbriste shkallet shikon ne nje nga pasqyrat e kateve veten dhe thote:po ky budallai paska zgju oficerin ne vendin tim.

Seriozi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif
S'ka barsaleta per nji jave.Do qaj makinen qe me vodhen dhe se di kur do me vi perseri e qeshura ne buze.
/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Seriozi

Primus registratum

Po bisedonte Hillari Klinton me gruan e Jelcinit.E pyet Hillari:-Si i thoni penisit ju ne Rusi.Ne,i pergjigjet kjo,i themi xhentelmen sepse sa here shikon ndonje femer ngrihet perpjet ne këmbë(eeh kujt si ngrihet thuaj).Po te ju si i thoni e pyet kjo Hillarin?
Neve i themi thashethem se kalon goje me goje.

Burri ikën me sherbim(eh i shkreti burre gjithmone kur iken me sherbim ja dredh gruaja)dhe gruaja fut jaranin ne shtepi.Kur sa u zhveshen bie dera.Fshihu shpejt,fshihu shpejt i thote kjo jaranit.Po ku te futem i thote ky.Ja ik dil ne ballkon.Vjen burrziu dhe thote harrova te marr çadren se filloj shiu,dhe del ne ballkon.Kur del aty shikon jaranin qe ishte vetem me breke.Po ti ore çfare ben ketu?Degjo i thote ky se isha me gruan e komshiut tuaj ketu siper ne kat te gjashte por ai erdhi papritur dhe une zbrita ketu,me ndihmo te lutem.Mire i thote ky hajde kalo permes shtepise time.Kur futen te dy brenda gruaja i shikon te habitur.E nejse e nxorri ky nga shtepia dhe kur kthehet gruaja e pyet?-Kush ishte ai burri.Shttt i thote ky punë për burra.Pastaj papritur kujtohet per diçka dhe thote:po ku mutin ne kat te gjashte ishte ai,pallati jonë eshte me pese kate.Shttttt ja kthen gruaja,pune grash.

Dy polica i gjeten dikujt ne makine nji arke me bomba dhe ja sekuestruan.Rruges kur po e çonin arken ne komisariat njeri nga policat i thote shokut te vet.Ej po sikur te na plasin ne keto.Kur ja kthen ky serbes:-Mos e rruj fare ti se bojme nji procesverbal dhe ja ku ja hodhem bythes.

Seriozi

Primus registratum

Ximo makinen e gjeta ose me sakte ma gjeti policia hollandeze se zor se do më kishte ardhur e qeshura ne buze.Ehhh si eshte kjo pune...dhe une rri e tregoj barsaleta me polica.

gezim lame

Primus registratum

hajde urime ... barcaletat jane per policet shqiptar me duket? /pf/images/graemlins/wink.gif

Seriozi

Primus registratum

Labi dhe Laluci
Ndalon treni ne Lushnje dhe hipen lala.Pyet dike ne tren a eshte i lire vendi dhe mbasi merr pergjigje ulet.Dhe si gjithmone ne te tilla raste fillon muhabeti.
Nga te kemi,pyet labi?
Nga Lushnja.
E mire mos u merzit.
Po ti nga je,ja kthen laluci.
Une jam nga Vlora.Po ku punon zotrote e pyet labi lalucin.
Po ja si biçim tregtie,blej ketu e shes matane,mbaj veten.Po ti ku punon zotrote?
Qe thua ti burri i motres se pare punon ne prokurorin e Vlores.
Mire,mire po ti ku punon?
E qe ta ngas llafin burri motres se dyte punon ne Tirane atje ne kryeministri.
Mire po ti vete a punon gjekundi.
Dhe burri i motres se tretë me punon kryetar i portit te Durresit,ja per tek ai jam nis.Dhe nashi do zbres une se arrita.Mbeç me shendet zotrote.
Laluci pasi sigurohet qe treni do nisej,le dhe dritaren vetem nji pellemb te hapur aq sa per te vënë buzet dhe ne momentin qe niset treni i bertet labit:
Na ore ti po unë nuk te pyeta se kush ti pallon motrat po ku punon zotrote.

Seriozi

Primus registratum

Vrima nga fryn era.

Nata e pare e marteses.Nusja si per nate te pare ishte vesh me te brendshme seksi ,kemishe atllasi breket si steme benzit(Y)qe ta joshte sa me shume burrin, ky manalli shtrihet i pari ne krevat ndersa ajo xhvishet lakuriq avash avash,me e eksitu pra.Kur shtrihet kjo, ky ishte mbulu kemb e kok dridhej si purteka,mjaft u drodhe po kthehu ketej nga une i thote kjo.-Lerme rehat se po merdhij,pergjigjet toçi.Epo mire mbase eshte pa qejf kismet neser mendon kjo,por dhe te nesermen dhe gjithe javes po i njejti avaz.Kjo vendosi ti thote vjerres.Kjo e degjoi dhe i thote: -eshte i pamesuar mos ja ver re por kur te shtrihesh sot thuaji kete llaf..Ne darke nusja futet lakuriq ne krevat dhe i thote ketij nellit-degjo more burre se une ne mes te shaleve,dhe hap kembet,kam nji vrime....kur befas kthehet i shoqi nga ajo dhe i nevrikosur bertet,-tëmën e sëmës,dhe une koqja thosha se nga më frynte,-po vëri nji tape te shkreten se morem plevitin.

Ehh çfare tape donte ajo e çfare i thoshte ky manalli.(komenti autorit)

Seriozi

Primus registratum

Burre e grua vizitojne se bashku ekspoziten e demave.Tek nji dem ishte varur nji tabele ku shkruhej:Ky dem ka nderzyer 100 here vitin qe shkoi.Gruaja i thote burrit-eh duhet te mesosh nga ky.Tek nji dem tjeter varej tabela:Ky dem ka nderzyer 150 here vitin qe shkoi,Eee thote gruaja e shikon se çbehet mëso mëso.Kur tek nji dem qendronte e varur tabela:Ky dem ka nderzyer 365 here vitin qe shkoi,Uauuu bertet gruaja e pabesueshme ky paska q*rë çdo dite.E shikon ore qe duhet te mesosh.Dhe burri ja kthen i inatosur,-Tani pyete ate se ne e ka bëre ate punë çdo herë me te njejtën lopë.

Nje gazetare do bente nji shkrim mbi lopen e çmendur dhe shkon ne nji fshat ku kishte ndodhur ky fenomen.Aty takon nji fshatar dhe e interviston.-Çmendim keni per lopen e çmendur.-Po ja,ja kthen fshatari,lopa milet çdo dite..... -Me falni por une desha te dija mendimin tuaj rreth shkakut te semundjes se lopes se çmendur.-Prit pra se aty do dal..dhe lopa ndërzehet vetëm nji here ne vit...-Më falni po çlidhje ka kjo me pyetjen time?!-Tani përgjigja eshte fare e thjeshte,sikur tu fërkonin ju femrave nga cicat çdo ditë dhe t'ua benin vetëm nji herë në vit a nuk do çmëndeshit edhe ju?

Pyetje me vend katnari ske çi thua.

Seriozi

Primus registratum

Ne nji berberhone fut koken nji çun dhe pyet berberin i cili po punonte:Sa kohë duhet me prit per tu qethur?Dy ore i pergjigjet ky.E mire se po pres jashte atëhere.Pas nja dy ditesh vjen prape ky dhe e pyet perseri berberin:per sa kohe m'vjen radha per tu qeth?Po ja per nja nji ore e gjysem ja kthen berberi.Ëhë,paskam kohe thote ky dhe iken prape. Dhe kjo gje u perserit dhe disa here te tjera.Nji dite kur vjen prape ky dhe e pyet berberin se sa kohe duhet te priste per nji te qethme ky i thote çirakut shko shiko njiher se ku shko ai kur pret.Kthehet çiraku mbas nja gjysem ore duke u dhi tu qesh.-Ho ore i thote berberi ku shkoi ai.Çiraku vazhdonte te qeshte me lot,He ore do ma thush apo jo i thote berberi.Çiraku fshiu lotet me mengen e kemishes dhe i thote:Ke shpia jote.

Ne nje kopësht dy femije.Artani i thote Mirit:
Yyyyyyy çfare kam gjet une dje n'darke.
Hë mo ça ke gjet e pyet Miri.
Po ja kom gjet nji perzevativ mbrapa kaloriferit ja kthen Artani.
Me gjithmen eee,ke gjet perzevativ mbrapa kaloriferit,ej po ça do me thone ..........................kalorifer re?

Seriozi

Primus registratum

Vdiq nji kavajs, dhe prifti do vendoste se ku do ta çonte ne ferr apo ne parajsë.Vajten se bashku para dy dyerve,asaj te parajses dhe te ferrit.Prifti e pyet kavajsin si je sjelle ne jete.Une kam qene i ndershem dhe veç te mira kam bo ja kthen kavajsi.Hë..,mire,mire se ne parajse do te çojë.Kur po bëhej gati te hapte deren e parajses i bie çelsi nga dora.Kur u ul per te marre çelsin,kavajsi ja fut nga mbrapa.Prifti u nxeh dhe filloi te bertiste,ne ferr do te çoj ne ferr aty e ke vendin ti.Hap deren e ferrit dhe i thote djallit qe rrinte aty brenda:kete kavajsin dua te ma pjekësh ne hell,dhe iken.Pas disa kohesh kur prifi solli dike tjeter ne ferr shikon kavajsin qe rrinte i ul ne karrige ndersa djalli rrotullohej rreth dhomes me by*then mbeshtetur fort mbas murit.Po ti akoma nuk e ke pjek këtë i thote prifti.-Po ku te le kavajsi te mbledhesh shkarpa o urate.Une sa ulem per te mbledh ndonji shkarp dhe ai hop....

Seriozi

Primus registratum

Dikush duke gjuajtur per peshk kap peshkun e artë.Kur po hiqte grepin nga peshku ky filloi te fliste:degjo o njeri n.q.s. ti me leshon prape ne uje une do te plotesoj gjithshka qe ti do me kerkosh,por me nji kusht ama,komshiut tend deshira jote do i plotesohet dyfishin e tëndes.Mire i thote ky dua te kem nji vilë.Dakort thot peshku.Kur kthehet ky shikon ne vend te kasolles nji vile te madhe dhe te bukur.Ndersa hedh syte nga komshiu shikon qe ai ishte bere me dy vila.Hëmm fitoj dhe ky ne ket mes.Te nesermen vete prape ne buze te detit dhe i kerkon peshkut nji veture.Dhe peshku ja ploteson deshiren,ndersa komshiut ju bene dy vetura.Tani thote ky vetem nji femer me mungon,dhe vete te peshku i kerkon nji femer.Kur po kthehej shikon komshiun me dy femra te bukura ...,sa i shef ky hop i hipen inati.Aaa jo thote me vete une ta kap peshkun dhe ky te gezoj gjithe keto te mira,dhe kthehet me vrap te peshku dhe i thote:peshk o peshk dua të më heqësh nji kokerr bole, dhe kthehet i gezuar duke thene per komshiun,piji lëngun atyre dy femrave tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ka dhe nji te ngjashme me kete. Dy shqiptare i shpetuan jeten sulltanit dhe ky i tha do ju plotesoje te dyve nga nji deshire.Njeri kerkoj nji lope kurse deshira tjetrit ishte qe t'ja hiqte lopen shokut.

Mu kujtun keto barsaleta nga ajo tema per zilin qe kishte hapur dikush ketu ne forum.Sa ziliqare qe jemi ne shqiptaret ore.Heq tjetri nji bole vetem per ta lënë ne tako komshiun.

Dy shurdhë.
Ku po shkon? - e pyet njëri..
-Për peshk,-ja kthen tjetri.
Ëhë thashë se po shkoje per peshk.
-Jo,jo po shkoj per peshk.

Seriozi

Primus registratum

Shkon kopshti nr-31 ne eskursion ne nji qytet tjeter.Por ne darke kur do ktheheshin i lë treni prandaj vendosen te flinin aty.Kur shkojne tek hoteli per te fjetur nji nga femijet(Altini p.sh.) fillon me qa.
Ëëëëë unë nuk fle dot pa mamin teta edukatore se kam frike naten ëëëë.Mire tha edukatorja hajde se do fleme bashke.Sa u shtrine kur ky i thote:mua nuk me zë gjumi po nuk ja vura mamit gishtin tek kerthiza.Hej ç'me polli belaja thote kjo me vete,mirë,mirë hajde vëre gishtin tek kërthiza.Andej nga mezi nates kesaj i del gjumi dhe i thote Altinit:
Altin,Altin hiqe gishtin që aty se nuk eshte kerthiza ajo.Ky ja bente mmmmm.Dhe kjo i thote prape me ton me te larte:
Altin hiqe gishtin qe aty ku e ke fut se nuk eshte kerthiza ajo,degjove!
Kur ja kthen ky:Eee po ai nuk eshte gishti o teta edukatore.

Seriozi

Primus registratum

Burri me gruan po udhetonin me tren.Kur papritur gruaja shiikon nga dritarja dhe thote:ej shikoni,2 kala atje ne are.Burri e shef njeher pak si shtrember po nuk beri ze.S'kaluan as 5 minuta kur kjo ja pati prap:ej shikoni ,shikoni edhe 3 kala te tjere.Burrziut prape qimet e kokes perpjete por u permbajte,u mjaftua vetem me nji shikim urdherues,nga ai që vetem ne burrrrat dime te japim.Gruaja e kuptoi qe diçka nuk shkonte dhe filloj te hante diçka.Shyqyr tha burri me vete,mire qe e kuptoi,por pa mbaruar ai "mendimin" kur gruaja bertet e eksituar:yyyhyyy shikoni sa shume kala ka atje. Atehere burri nuk duroj me dhe u çua ne kembe dhe i thote gruas:
E para punes,nuk i thone kala por kuaj.
Dhe e dyta nuk jane kuaj por jane lope.

Seriozi

Primus registratum

Djali kthehet ne darke vone ne shtepi.Sa hyn brenda babai e pyet:
Po ku ishe deri tani mor bir?
Po ja baba me shoket.
Shiko,shiko po k'to njolla te bardha ketu para tek pantallonat çfare jane?
Ku..ëhëë jane nga akullorja baba.
Te nesermen djali vonohet perseri dhe kur vjen ne shpi babai i thote:prape nuk je tregu i kujdesshem kur ke ngrene akullore shiko sa njolla ke bere.Dhe ky muhabet u perserit disa here.Nji dite djali kthehet vone dhe si gjithmone ishte bere elaq fare.Babai sa e shikon ashtu pis çohet dhe i thote:
Degjo mor bir kur te hash tjeter here akullore hiqi keto dreq pantallona.