Pak Humor

SaBoTaGe

Primus registratum
Pak Humor

Luajn 2 Shoket Me Letra,,,Nje Çohet Dhe Bertet Shah Mat,,,Aj Tjetri I Kthehet Ore Budall Nuk Po Lozim Domino ketu

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: Pak Humor

Nje femije 5 vjecar i thote te jemes: Mami mami! Do ma blesh ate makinen mua? Jo te keqen mami. Po kur te rritem do ma blesh o mami, thote djali Jo te keqen mami se ti nuk do rritesh nga qe je me leucemi :devil:

Verizion

Primus registratum

Warning kjo eshte cik x rated ata qe jan nen 18 mos e lexojne ...

Ne nje fshat hynte gjithmone nje krokodil naten dhe hante fshataret. Te gjithe burrat e fshatit qe provuan ta vrisnin, gjendeshin vetem skelet, se krokodili i masakronte. Fshataret nxoren shpallje: Ai burre qe i rripte lekuren krokodilit, do qynte pycken me te bukur te fshatit. Pas shume deshtimesh, ne fshat vjen nje Vlonjat, dhe mer persiper detyren. I tregojne lumin se ku eshte krokodili dhe Vlonjati niset.
Gjithe fshati mblidhet rreth lumit ku futet Vlonjati. Degjohet zhurme e madhe, perpelitje, here del Vlonjati mbi uje e here krokodili, degjohen hungerima e ulerima....dhje si perfundim nga uji del gjithe kenaqesi Vlonjati qe i thote fshatit:
- Tani, ku eshte ajo femra qe duhet ti rrjep lekuren...........

peson

Primus registratum

Një person po i lutej Zotit : O Zot tërë jetën të jam bindur sot pa të kërkuar asgjë , sot kam nevojë për Ty ,jam pa asnjë dysh të lutem bëj të mundur të fitoj ndonjë llotari !. Kaluan ditë e muaj por asgjë atëhërë plaku i revoltuar thërret : O Zot kur do të më bijë ajo llotari e shkretë ? Në këtë moment dëgjon një zë : Po Ti kur do ta blesh atë të uruar Biletë ?

peson

Primus registratum

Nusja me dhenderin

Martohet nje person dhe naten e pare te Marteses nderkohe qe disa prej miqeve po flinin,degjohet zeri i dhenderit qe i thosh Nuses : Te kuj jane Syte ? Syte jane te Tute ia kthente Nusja .te kuj jane Buzet ? Buzet jane te Tuat .E kuj eshte ***** ?Nusja heshte ,se i vinte turp te permendete nje emer te tille .Mirpo Dhenderi ngulte kembe dhe e ngriti me shume zerin. Atehere nje prej miqeve bertiti : Amani ore a ka ndonje qe i del per t'zot asaj ***** se na la tere naten pa gjume !!!!

peson

Primus registratum

Petet e byrekut

Ne kohen qe Kosovaret ndodheshin ne Shqiperi ne nje vend po shperndaheshin ndihma per to,konkretisht ishin lines per femrat .Nderkohe vjen nje Xhaje dhe pyet djalin qe po i shperndante : C'fare shperndani ketu ? Peta byreku ia kthen ky ,meqenese e shikon qe nuk ish Kosovar .Plaku vihet ne radhe para tij ish nje kosovare qe po i lutej Djalit t'i jipte Dy pako se nuk i mjaftonte nje .Djali s'pranonte se ish racion Nje pako Per Femer.Plaku duke degjuar biseden nderhyn dhe thote: Po jepia more Djale se kushedi se sa e ka tepsine Kjo Zonja !!!

peson

Primus registratum

Cifti i ri tek gjinekologu

Një çift pas një vit martese nuk po bëntë fëmijë dhe drejtohet tek gjinekologu .Mjeku i pyet : çfar bëni në darkë ? Burri : Hamë darkë ,shikojmë TV , shkëmbejmë nga një të puthur dhe flemë . Po Në mëngjes ?: Ngrihemi hamë mëngjes shkëmbejmë nga një puthje dhe ikim në punë .Po mbasdite ? Kthehemi hamë bukë shkëmbejmë nga një të puthur dhe pushojmë .Atëherë mjeku zhvishet dhe bëm dashuri me Gruan në sy të burrit dhe më pas i thotë : E pe kështu bëhën fëmijët ,këtë punë duhet të bësh çdo ditë ,e kupton. E kuptoj doktor ia kthen burri shumë i gëzuar ,por një gjë nuk e kam të qartë : Do të vini ju në shtëpi apo të vijmë ne në klinikë .!!!

peson

Primus registratum

Minjte dhe seksi

Një tufë minjësh për shkak se ishin shtuar shumë kishin vendosur një ligj që nuk lejohej të qëndronin bashkë meshkujt me femrat .Një mi i dashuruar dilte gjithmonë jshtë territorit të lejuar dhe takohej me të dashurën e tij .Një ditë tek po dilte e pa një mi i ri ,dhe i tha nëse nuk më thua se ku po vete do të tregoj që po del jashtë territorit . Po nuk ka ç'të duhet ty i tha miu i dashuruar ,jo ngulte këmbë miu i ri ,dua ta di .E mirë po ta them po shkoj të bëj seks .Do të vij dhe unë ia priti ai .Po nuk është punë për ty , jo do të vij se s'bën ose tregova .Ra në hall miu dhe e mori .Arritën tek vëndi i takimit por miushja nuk kish dalë ,kështu që u shtrinë në një rreze dielli ,prit e prit kaloi orari i takimit dhe miu i madh e kuptoi që miushja s'kish mundur të dilte dhe i tha miut të ri , ikim .Ai ia ktheu ik ti ik se unë do të bëj dhe pak seks.

peson

Primus registratum

Doktoret e syve

Në një konkurs mjekësie ishin tre mjëkë të syve . Një Gjerman një Italian dhe një Shqipëtar.Secili kish nga një pacient me shikim të dobët . .Mjekët do ti bënin operacion dhe pastaj kush të shikonte më mirë na pacientët mjeku i tij ish fitues .E pyetën Gjermanin se ç'farë synonte të arrinte ? Shpresoj që pacienti im pas ndërhyrjes të arrijë të shohi gjer në 400 m.Po ju i thanë Italianit ,unë do të bëj që pacienti të shohë gjer në 500 m.Po ju i thanë Shqipëtarit .Unë do të bëj që pacienti të shohë gjer në 1000 m.Vazhduan operacinet ,doli gjermani i pari vajti 400 m larg ngriti 2 gishta lart dhe i tha pacientit sa gishta kam ngritur dhe pacienti e gjeti .Doli Italiani dhe ai poi a kish arritur qëllimit .Doli Mjeku Shqipëtar vajti 1000 m larg nxori K***n dhe i tha pacientit.Hë mo shikon gjë ?Shikoj K***n ia kthen ky .Të tërë u habitën me mjeshtërinë e mjekut Shqiptar.

peson

Primus registratum

Mjeku dhe pacienti

Në mbledhjen e radhës në kolektivin e një spitali të tërë mjekët ,i bënë vrejtje një kolegu të tyre se e ngrinte shumë zërin me pacientët .Mjeku bëri autokritikë .Të nesërmen në zyrën e këtij mjeku troket një grua ,mjeku përgjigjet por me zë shumë të ulët .Hyn gruaja dhe mjeku po me zë të ulët i thotë :Zhvishu,(duke patur parasysh që ajo do të vizitohej ).Por gruaja nuk e kupton në të njëjtin kuptim dhe ia kthen :po ti pse nuk zhvishesh?!

Polici dhe hoxha

Një polic mundohej të kapte hoxhën kundravajtje kur ngiste biçikletën ,por nuk po ia arrinte dot qëllimit .Më në fund e ndalon dhe i thotë : Hoxhë ,si është e mundur që nuk i thyen asnjëherë rregullat e qarkullimit ? –Po unë kam Zotin para, prandaj.-Po pse s;thua ti , nuk lejohet me hyp dy veta në biçikletë .