Përshtypja e parë që krijoni ndaj një personi të ri që mund të njihni , mbështet kryesisht?

Hektor12

Locus omnem
Mua personi natyrshem me terheq ca flet. Pastaj twrhiqem nga zgjedhja e fjaleve intonacioni tonaliteti qe thekson fjalet ne situata te ndryshme dhpamja fizike per mua eshtw e fundit nuk ka rendesi. Ai qe ka bukuri shpirterore me terheq me shume... Ska rendesi bukuria fizike ama sme genjen asnjehere intuita. Ajo qe ka bukuri shpirterore normale ka bukuri fizike ne syrin tim e theksoj ne syrin tim
 

Hektor12

Locus omnem
mua do thoja pamja natyrshem me terheq se mashkull jam po me shume me terhwq ajo si i perdor fjalet dhe gjuha e trupit qe perdor . per mua ka shume rendesi mimika shprehja e syve dhe duart si reagojne. ne pergjithesi jam vezhgues i mire
 

gerti1

Primus registratum
Nqs nuk eshte 25 ose me e re dhe nqs nuk ka gjoks te mir dhe byth te mira, zakonisht kam pershtypje shume te keqe.
 

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Nga me menyra se si shprehet,sillet edhe qendron.
me këtë thënje tënde pajtona pjesërisht,për arsye shumë të thjesht se;
Shprejhja mund të jetë e lindur te gjdo Person,Individ,Sjellja mund të jetë sipas Karakterit të tij/asaj dhe Qëndrimi mund të jetë edhe Fizik sipas Trupit që e ka ose Bukuris që ja dhuru Zoti,por,Shprehja,Sjellja dhe Qendrimi gjindet në Mbrendësin e Njeriut në Shpirtin e Tij,në Zemrën e Tij.kjo thjesht është sipas mendim tim personal.pa keq kuptime se nuk ka njeri të përkryer në këtë Botë dhe pa Gabime përveq Zotit.
 
Top