Përshëndetje me këngë

I love new york

Primus registratum
Re: Përshëndetje me këngë

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Helena femerrr e poshter /pf/images/graemlins/lol.gif. Zot sa kam qeshur, Jacku im aq femeror /pf/images/graemlins/devil.gif

http://www.youtube.com/watch?v=HVigmdfQ_vc

The main attraction here is the video /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif oh my god what an idiot /pf/images/graemlins/lol.gif
he looked like a big chicken /pf/images/graemlins/lol.gif
refreni ishte nice /pf/images/graemlins/devil.gif "se vuoi chi'andiamo adesso" /pf/images/graemlins/lol.gif
dhe me thua mua femer e poshter /pf/images/graemlins/laugh.gif

YYYYYYYYYYY Blucke, deklarate me open nga Nelka s'kisha pa najhere /pf/images/graemlins/devil.gif Hallall - she knows what she wants and goes for it /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Si eshte ajo motoja e Star Trek : " Dare to go where no man has gone before" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ventilatorin ju lutem

Kjo eshte per te dyja ju

http://www.youtube.com/watch?v=AdG3BZJL2cI

[/ QUOTE ]

nelke, pse m'shef si kaq gja PURE mi, kaq shum' m'dashuron /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

lenke, ti po shef vec majen e ajsbergut /pf/images/graemlins/grin.gif kjo po m'palos /pf/images/graemlins/grin.gif

nelke, pas asaj q1 pash sot "aty" ... http://www.youtube.com/watch?v=PMTdffUMBbw (kangen e michael bolton "can i touch you there" e kishin hek nga youtube...sooo...)

this for all other girlzzz http://www.youtube.com/watch?v=UyjaO5o9qO4&amp;mode=related&amp;search= ...

Dotesa

Primus registratum

for my bluja

Nen my portokallja
2000869951251753058_rs.jpg

ps.aromen e mire sta sjelle dot ketu /pf/images/graemlins/shrug.gif por lulja o e fresket e fresket sot ne mengjes e kam ka cel
/pf/images/graemlins/kiss.gif

Dotesa

Primus registratum

Helene dedikimi jot ka nja 2 muaj qe eshte tek tema e dedikimeve...gjithesesi
po te pershendes me kengen

zOGU VOGEL PSE MENDUESHEM CIU CIU BEN
2001282678804558402_rs.jpg

/pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...

[ QUOTE ]
Abs, ndihem gjithmone mire kur te lexoj emrin neper forum /pf/images/graemlins/wub.gif

[/ QUOTE ]

Gjithashtu /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

16_red_flower.jpg

Eshte interesante, eshte nje grupnjerezish ktu, qe, edhe nese nuk komunikojme, prap na duket sikur 'flasim, ndiehemi' perçojme ndjesine tone me njeri tjetrin /pf/images/graemlins/smile.gif

Ndjehem me fat qe kam/kemi ket'mundesi /pf/images/graemlins/smile.gif ne ket'jete me nje rritem dinamik qe na afron kaq shume /pf/images/graemlins/smile.gif

bebi

Primus registratum

o carmensita /pf/images/graemlins/wub.gif me knaqe /pf/images/graemlins/kiss.gif edhe fotoja q1 i ke pru lenkes /pf/images/graemlins/wub.gif how cute.

abs a erdhi aj a ca, mram? dmth a t'a gurrulloj /pf/images/graemlins/devil.gif

abs

nuk e di...

gurrullum dicka tjater /pf/images/graemlins/wink.gif shko te parashuta tesh /pf/images/graemlins/devil.gif
e hidhu /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ps: mezi s'po pres me i nigju kto muzikat qe m'i keni kushtu, javen tjeter tesh /pf/images/graemlins/smile.gif

Dotesa

Primus registratum

Tani derby muzik

SHoqnia pershendet ersin me kengen "hera e pare qe dashuroj" te kengetares se madhe gjyste vula. I urojne gjithe te mirat ne jete. Ne kete urim bashkohen edhe koleget dhe koleget ne menyre te vecante /pf/images/graemlins/laugh.gif
http://www.youtube.com/watch?v=i0VMo8M-5Ks

Erind

Forumium maestatis

Tani derby muzik

SHoqnia pershendet ersin me kengen "hera e pare qe dashuroj" te kengetares se madhe gjyste vula. I urojne gjithe te mirat ne jete. Ne kete urim bashkohen edhe koleget dhe koleget ne menyre te vecante /pf/images/graemlins/laugh.gif
http://www.youtube.com/watch?v=i0VMo8M-5Ks

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif hahahahhahahahahah /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

bebi

Primus registratum

gurrullum dicka tjater /pf/images/graemlins/wink.gif shko te parashuta tesh /pf/images/graemlins/devil.gif

ps: mezi s'po pres me i nigju kto muzikat qe m'i keni kushtu, javen tjeter tesh /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

tesh prejmend, ftesen q1 m'ke pas ba dikur e mrapa e kam ala n'xhep... /pf/images/graemlins/smile.gif po tesh jam ba vet e dyta /pf/images/graemlins/devil.gif si me ja ba ??? /pf/images/graemlins/grin.gif

bebi

Primus registratum

o erso ktu je ti eee? ke fillu me m'diskriminu se s'kam mandarina n'oborr eeee /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

eniad

Forumium maestatis

Bo kot mi, bo kot /pf/images/graemlins/laugh.gif, se do me qen interestorant /pf/images/graemlins/laugh.gif.

abs

nuk e di...

intermezo mbes muzikes dmth kjo eh /pf/images/graemlins/devil.gif

[ QUOTE ]
[ QUOTE ]

[/ QUOTE ]

tesh prejmend, ftesen q1 m'ke pas ba dikur e mrapa e kam ala n'xhep... /pf/images/graemlins/smile.gif po tesh jam ba vet e dyta /pf/images/graemlins/devil.gif si me ja ba ??? /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

also, treshja asht n'mod moj /pf/images/graemlins/devil.gif

kshtuqe mbaj mendjen tande /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dotesa

Primus registratum

o carmensita /pf/images/graemlins/wub.gif me knaqe /pf/images/graemlins/kiss.gif edhe fotoja q1 i ke pru lenkes /pf/images/graemlins/wub.gif how cute.

abs a erdhi aj a ca, mram? dmth a t'a gurrulloj /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]

o BLUJE kam edhe helena to be /pf/images/graemlins/laugh.gif po sdu me e tremb pernjeheresh /pf/images/graemlins/lol.gif

bebi

Primus registratum

jo jo s'ban kot ai. jo per gja, po me ka than se me ka shum' xhan e as i Hiiiiiiii s'thot' se pritezoooot me pershndet me i kang.

tesh ka me ardh e me than: Ladies first /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif