OUT CLUBBING IN LONDON

edion1

Primus registratum
OUT CLUBBING IN LONDON

Si nje qe ka qene ne pjesen me te madhe te Clubs ne Londer , Do te doja te hapja kete teme me idete , dhe opinjonet tuaja per Night life , impresionet , dhe historite tuaja ne londer . Nuk e di a ka ndonji aty qe eshte ne House/tecno , Por Javen e kaluar ,Shkuam ne HOMLANDS , 35.000 veta ne mes te pyllit , DJ me te mire ne bote . Nuk e di a ka qene ndo nji ? Si ju duk ? Te premten e kaluar "PAUL VAN DYK" tek turnmills me te vertete ja vlente .

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum
Re: OUT CLUBBING IN LONDON

hi
rise the tempo a eshte ajo konga e FATBOYSLIM nqs nuk gaboj kurse per sa i perketHOMELANDS une i kom ne CD.
Kam punuar per 2 vjet ne MINISTRY OF SOUND dhe me pelqen musica house ose me mire tribal house.
top of the list per mu vazhdon ta mbaje DEEP DISH.
U should try PACHA in victoria ia vlen sidomos te shtunave.
Nice stuff there chicks allso open an till 6 am.

edion1

Primus registratum

Nata me e bukur ne londer me 29 jul tek turnmills , Tiesto , Hernan Cattaneo , tall paul , judge jules , Te gjithe me nje nate , me nje vend .

edion1

Primus registratum

Fun lovin criminal Kam qene disa here tek Pasha , me te vertete ja vlen , Kurse ministry of sound , muzika eshte sh e mire , por ambjenti le pak per te deshiruar . per mendimin tim FABRIK edhte top of the list .

squadronleader

Primus registratum

Po per "The End nightclub" cfare mendoni? Nese ju pelqen House, DnB & Trance atehere eshte tamam per ju. Pak i vogel kur krahasohet me Fabric ose MOS por prape klub shume i mire.

Nate e mire do te jete tek Synergy, SEOne, kete te Premte 11/05/07 afer London bridge. 4 dhoma dhe grupe live!!!