Ore mos mendoni se me beni dem mua..

SmS

Forumium praecox
I gje te dini mua sme beni asgje sepse une e di ca pa fytyrsha jeni ju dhe ca llumi jeni ju por kete se di vec un kete e din te gjithe une thjeshte i postoj abuzimez e juaja per tju thene qe jeni kapur fort mbas njeri tjetrit dhe abuzoni me acc ne dem te userave me vjen keq se si un e cdokush tjeter ka dhen kontributin e tije per kete server dhe na vjen keq qe kontributi yne keqperdoret nga tipa si ju qe se meritoni :)

(@ROBOCOP) SmS ka ban ne adresen: *!mIRC@4A02695D.8EDCCC59.F2B0CD48.IP vendosur para 17 minuta 17 sekondash

(+Jeta) !up
** Ndihme sets mode(s) +o Jeta
** Jeta sets mode(s) +v SmS
(@jeta) Po SmS
(+SmS) Prsh
(@jeta) Prsh
(+SmS) Kam ban
(@jeta) Ok
(+SmS) Se me kte do flas ndryshe une
(+SmS) Se si.njeri sdashka ky tipi
(+DarKSouL) do bosh dhe presion tani ?
(+SmS) Pse si han ti?
(+DarKSouL) si thua sikur te hash ti iher akill tani dhe pastaj e shofim per mu ?
(+SmS) Pse duhet ta cosh situaten me.doemos ne ofeza ti
(+SmS) Te haj.un.akill?
(+SmS) Nga ti?
(+SmS) Motivacioni?
(+DarKSouL) motiviacionin ta them nforum :)
(+DarKSouL) klm
(+DarKSouL) !akill SmS
** Closing Link: SmS[79.106.161.37] (Z:lined (Albnetwork Security System! (ID: V5C65ZFKAI)))

Timi se kam luksin kete here ti bej foto se sjam me tel te pershtatshem per ecreen

Lol spres drejtesi jo sepse ju ne topic na ftoni per cdo abuzim te vime ne forum por ne forum na thoni sigurohuni qe jeni ne rregull per veten tuaj para se te vini ketu ... Lol

SmS

Forumium praecox
Ahh se harrova Sa kohe ky mbetia toksike darksoul abuzon me acc kundrejt meje aq here un do vi do postoj ne forum e sorry darksoul per mu je nje mbetie toksike nje jashtqitje je asgje me shume sepse forca e pushtetit qe te jep acc sta heq origjinen jashtqitje qe ke