OPERATORËT

Insatiable

Primus registratum
Re: OPERATORËT

Me duket e padrejte heqja e accessit te ketyre te lartpermendurve. Se meritojne, as une spo e marr vesh arsyen. Nqs eshte per lloqet qe behen ke #ndihme s' me duket ndonje gabim fatal ky. Kelti kuptoje fjalen "chat".
Hap ndonje fjalor anglisht-shqip , dhe studioje mire, chati eshte menyra me e thjeshte dhe me e thjshte e komunikimit ne kohet e sotme. Dhe mos u sugjero #stafi per biseda kur ti asnjehere nuk ke hyre tek ajo dhome. Dhe ti ke qene sop e aop e hop por ama ske qene Shen Maria Virgjer, ke bere dhe ti gabimet e mekatet e tua.
chat (verb)
bisedoj, fjalosem, llafosem, fjalos, llafos
chat (verb) derdellis
chat (noun)
bisedë {f*, fjalosje {f*

Ata jane nga userat qe futen rregullisht ne chat. pothuajse cdo dite dhe pjese me te madhe te kohes.

Dhe dicka, ne vend tu hiqet userave qe se dine vere syntax te serverit (/server irc.albnetwork.net) u hiqet me te rregullteve. Studiojeni mire listen, jo ka qene net-admin , jo eshte services operat.
-ChanServ- AOP list for #ndihme:
-
-ChanServ- Num Nick
-
-ChanServ- 1 im_tired_of_this
-
-ChanServ- 3 GaP
-
-ChanServ- 7 SkErDi
-
-ChanServ- 8 BISHA
-
-ChanServ- 10 erdhi
-
-ChanServ- 12 Angel
-
-ChanServ- 14 Sushi
-
-ChanServ- 15 RappeR
-
-ChanServ- 16 Djalli_Vogel
-
-ChanServ- 17 AciD
-
-ChanServ- 18 Teo
-
-ChanServ- 19 DrEqJa_E_eMbEl
-
-ChanServ- 22 Mr_PaBlO

-ChanServ- 26 crazy_girl
-
-ChanServ- 27 DONT_KILL_LOVE
-
-ChanServ- 30 DoN^OmAr
-
-ChanServ- 31 Sirena
-
-ChanServ- 33 TEDI
-
-ChanServ- 34 djale_elegant
-
-ChanServ- 35 Lord
-
-ChanServ- 36 [off]
-
-ChanServ- 37 BeBi
-
-ChanServ- 38 briiigi
-
-ChanServ- 39 cross
-
-ChanServ- 40 BoBi
-
-ChanServ- 41 Amsterdam
-
-ChanServ- 43 Juir
-
-ChanServ- 44 TiTuS
-
-ChanServ- 47 Renato

ChanServ- 53 AnAkOnDa
-
-ChanServ- 54 TONI-DELTA-FORCE
-
-ChanServ- 58 koli
-
-ChanServ- 59 GanGSteR
-
-ChanServ- 60 ShkoderZemer
-
-ChanServ- 61 GabRiel
-
-ChanServ- 63 BVLGARI
-
-ChanServ- 64 tikigirl83
-
-ChanServ- 65 free
-
-ChanServ- 69 Elda
-
-ChanServ- 72 Il_CoBrA
-
-ChanServ- 73 ^
-
-ChanServ- 74 ERVIS
-
-ChanServ- 75 KeKe
-
-ChanServ- 76 inkandeshenca
-
-ChanServ- 78 llapaqeni

Ka kisha, jo inat apo hakmarrje kunder njerit, por beni ate qe eshte e drejte.

PS. Kelti te sugjeroj te besh nick group Heshtja (/ns group nick password)

Samsungu

Primus registratum

Respekte operatora(Kodoshat) e chati ku jeni mer jam une ai trimi qe ska frike njeri Cun_Me_Droge edhe po ju them me vuni njeri Ban Edhe Kick edhe Akill do e ket keq punen e merrni vesh re poca ska llafe paraljmerimi i fundit !!!!!!!!!!!!!

Mr_PaBlO

Primus registratum

Pershendetje.
Me ke cmen fare Cun_Me_Droge,nele duke ba presione,sa gjakftohte je mer lool /pf/images/graemlins/wink.gif Ti i paske vene nje qellim vetes or cun,data e takimit po afron ke ke futur ne shinjester beji akill dhe ban ne real ashtu sic ta bejne ty ne virtual lol.Plako mjaft me kto grindje se nuk ka lezet jo per gje por nuk nxjerr gje ne drite,me ngjo mu se kena lan lesht ne chat ne ti je lojtar i ri /pf/images/graemlins/smile.gif .....

E kshuuuuuuuuu :thumbsup:

Chaos

Primus registratum

aop.gif
per
amateurspleasure2.jpg
e chatit! :rockband:

Samsungu

Primus registratum

hahahaha Mr.Pablo ti je i papame je ekzemplar fare me ke cmen krejt une presione do bej sa te dem une se ne fund te fundit skam frike as njeri ne bote re Mr.Pablo persa i perket ketyre sopave edhe aopve kaa cuna te mire tek tuk me kokrra si pershembull cin respektoj une : Mr.Pablo Ervis Brigii kjo o llare po hec Ali Demsin edhe Mircin ai o i papame fare ka fillu pune ke rozafa me duket ai o cun flori kam respet per ate neise spo vjen ky takimi se do kenaqeimi gjithe te mirat na Cun_Me_Drofe

Samsungu

Primus registratum

Respekte operatora kam i ankes e per kete Toni Delta Forze se sa heree qe hyj me fut akill sme intereson se kush eshte ky toni se une nderroj qender interneti edhe sme ha palla shume e shaj kur te dem edhe sa te dem prandaj i bej thirrje aopave edhe sopave ta marrin me seriozisht kete problem sepse nuk po bej shaka se deri tani me ka futut 40 akille edhe 325 kicke hiq banet lool keshtu qe Toni delta forze nese me gjithe mend je kaq trim hajde pra e leme chatin

S

Scorpion

Guest

T. Montana Afrohu, urdhero leket,e shko me bli nje pakete cigare, e me kthe kusur. :goofy: Shpejt, jo 3 ore. Hajt nisu... :goofy:

Samsungu

Primus registratum

me keni cmen krejt ca bohet ketej mer marr shkas te pershendes kryeplakun e chatit Plakun-Prej-tirone( Censored) Je i Papame plako mos e vrit mendjen lool /pf/images/graemlins/smile.gif kerkes dua acces bahet apo sbahet gjo si thoni ju ???????? du pergjigje sa ma shpejte ose dua %