OPERATORËT

La-Piovra

Primus registratum
OPERATORËT

un kisha një pyetje për të gjithë operatorit dhe për të gjithë ju vizitorë :sa është e vertetë se operatorët i përmbushin rregullat në ÇAT dhe a veprojnë ato rregulla a i zbatojn apo nga një her edhe kur i zbatojn i zbatojn gabim

WiLd^-_-^BoY

Primus registratum
Re: OPERATORËT

Pershendetje La-Piovra!! une jam nje nga Operatoret Aop te dhomave #Shqiperia dhe #Ndihme
dhe une besoj qe i rrespektoj mire rregullat e Chatit, shpresoj se po ashtu veprojn dhe operatoret te tjere,
ti nese ke ndonje pyetje, apo ndonje verenjtje ndaj kujt mund ta drejtosh ketu, pastaj shohim dhe bejm.

Me Respekt Turi

Timi

Valoris scriptorum

Mirdita La piovra. Edhe un si Turi jam aop tek #ndihme e #shqiperia edhe perpiqem ti zbatoj natyrisht rregullat e chatit, por kjo nuk do te thote qe nuk mund te gabojme kurre, sepse edhe njerez jemi. Te uroj gjith te mirat e perfitoj nga rasti me ju uruar te gjithve gezuar festat kudo qe jeni. Me rrespekt Xha Jaho. :wave:

La-Piovra

Primus registratum

Un nuk permend emra se kush eshte dhe kush nuk eshte operator i mir /pf/images/graemlins/tongue.gifor mundem te theme se me ka ndothur me shum se 3her :qe jam nxjerre nga chati padrrejtesisht /pf/images/graemlins/blush.gifk sepse un jam nje person qe mundem te them qe kete vit mundem te kem hyre ne chat cdo dit :dhe mundem te theme se ka shum pa rregullsi ne chat:

WiLd^-_-^BoY

Primus registratum

La-Piovra me vjen keq qe te ka ndodhur nje gje e till, por do te ishte me mire te thuash se kush ishte ai personi qe te ka nxierur nga dhoma me pa drejtesi, dhe te nxieresh logset ketu, keshtuqe me te medhenjt ta marin parasysh kete pune dhe te ken kujdes ne shtimin e Sop & Aop.

ReSpEcT Nga Turi

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Kjo po me duket nji pytje me ven mu.Kush ka te drejte e thjeshte me e morr vesh.

-ChanServ[Sherbimet@Albnetwork.net]- Illusion deleted from #ndihme AOP list.
-ChanServ[Sherbimet@Albnetwork.net]- _RRePiStI_ not found on #shqiperia AOP list.
-ChanServ[Sherbimet@Albnetwork.net]- scorpion not found on #ndihme AOP list.
-ChanServ[Sherbimet@Albnetwork.net]- Illusion deleted from #shqiperia AOP list.
-ChanServ[Sherbimet@Albnetwork.net]- _RRePiStI_ deleted from #ndihme AOP list.
-ChanServ[Sherbimet@Albnetwork.net]- djale_elegant deleted from #ndihme AOP list.
-ChanServ[Sherbimet@Albnetwork.net]- djale_elegant deleted from #shqiperia AOP list.
-ChanServ[Sherbimet@Albnetwork.net]- _RRePiStI_ deleted from #shqiperia HOP list.

Keta aop dhe njeri prej tyre hop tek #shqiperia dhe #ndihme po u heq acc per nje jave per mosrespektim rregullash tek dhoma #ndihme gje e cila sjell nje renie ne mirembajtjen e dhomes kryesore #shqiperia
Por edhe sop-et veten nuk lejshin gjo monget

I

insane

Guest

sezon korrjesh? shyqyr se kishte vajt gruri 3 metra.

S

Scorpion

Guest

Me duket e drejte, e pranoj dhe vete qe mund te kem gabuar dhe nqs kam gabuar e meritoj heqjen, per mua ska rendesi accessi. Thjesht jam user mund te bej dhe pa te, por nje gje kisha nqs kerkoni drejtesi beheni ke te gjithe jo vetem ke ca individe e ku tju doje qejfi zoterinjve sop. Dhe mundesisht na dergoni ndonje memo, qe te nesermen kur te hyme ne chat mos te na bie infarkt e te bejme 10 here /ns identify..... Faleminderit. Shpresoj qe drejtesia te vihet per te gjithe. /pf/images/graemlins/wink.gif

bakent bega

Primus registratum

pershendetje te gjitheve dhe falenderoj ate qe na beri kete dhurate, nje gje nuk mora vesh te mirat dhe te ligat qe kemi bere ne ne chat?
Dhe dicka tjeter pyetja u be lidhur me detyren e bejme apo jo,
PLAKU_prej_TIRONE ti nqs do te hiqje acc mund ta beje me perpara ose te pakten nje paralajmerim dhe mund te me thuash pak se cilat rregulla kam thyer personalisht.
falenderit

S

Scorpion

Guest

Nje pyetje per La-Piovra, por se kam te drejtuar tek ai, e bej ne pergjithesi per cdo user te Albnetworkut. Sa eshte e vertete qe ju userat e thjeshte i zbatoni dhe permbushni rregullat ne chat? Perse kerkoni drejtesi tek nje operator, kur ai kur ju fut kick ose ban ju shkoni ne prv. i kerkoni arsyen e shani me fjalor me banal dhe ai se mbyll pv e degjon cdo fjale tuajen? Fillimisht duhet te ndergjegjesoheni ju si usera se me sa di une operatoret ne serverin e Albnetwork nuk shtohen kot ose me miqesi. Persa i perket parregullsive te nje operatori dhe sjelljes se tij ne chat ka persona te tjere qe merren me kete gje, dhe te siguroj qe qe vendosin ate qe eshte drejte dhe nuk mbajne anen e dikujt. Gjithsesi pa logse fakte e alibi nuk mund te vish e te besh show ketu, inatet personale ne vend tjeter. Nuk e di c`nick mban ne chat, por me kete nick qe ke ketu ste kam pare ndonjehere. FLM per mirekuptimin e shpresoj te mos keqkuptohemi. /pf/images/graemlins/smile.gif

HELENA

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga PLAKU_prej_TIRONE:
[qb] Kjo po me duket nji pytje me ven mu.Kush ka te drejte e thjeshte me e morr vesh.

-ChanServ[Sherbimet@Albnetwork.net]- Illusion deleted from #ndihme AOP list.
-ChanServ[Sherbimet@Albnetwork.net]- _RRePiStI_ not found on #shqiperia AOP list.
-ChanServ[Sherbimet@Albnetwork.net]- scorpion not found on #ndihme AOP list.
-ChanServ[Sherbimet@Albnetwork.net]- Illusion deleted from #shqiperia AOP list.
-ChanServ[Sherbimet@Albnetwork.net]- _RRePiStI_ deleted from #ndihme AOP list.
-ChanServ[Sherbimet@Albnetwork.net]- djale_elegant deleted from #ndihme AOP list.
-ChanServ[Sherbimet@Albnetwork.net]- djale_elegant deleted from #shqiperia AOP list.
-ChanServ[Sherbimet@Albnetwork.net]- _RRePiStI_ deleted from #shqiperia HOP list.

Keta aop dhe njeri prej tyre hop tek #shqiperia dhe #ndihme po u heq acc per nje jave per mosrespektim rregullash tek dhoma #ndihme gje e cila sjell nje renie ne mirembajtjen e dhomes kryesore #shqiperia
Por edhe sop-et veten nuk lejshin gjo monget [/qb]
E Paska marre me shume qejf njoni detyren e re /pf/images/graemlins/laugh.gif

LORD

Forumium praecox

Pershendetje...
Heqjen e aop-ve qe ka bere SoP-i Ne fjaL Ne #shqiperia dhe #Ndihme edhe nese do ket pasur ndonje arsye aq te fort sepse AoP-i nuk heqet KOT... kishte mjaftu tu dergohet nje /Memo ose te shkruhej Ne forum Arsyja se PSE ju hoq acc atij ose ketij. Pastaj Scorpion edhe Djal_Elegant
Nuk e di se kan bere ndonje her ndonje gabim apo sjellje te keqe , shpresoj se se shpejti acceset do rikthehen ashtu siq kan qen me heret Sepse I Duhen Albnetwork.
Gjithe te mirat!!!

I

insane

Guest

E ka shpjeguar posht "niqeve" arsyen gjithashtu edhe kohezgjatjen.

Posht AOP-at !!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

bakent bega

Primus registratum

Fillimisht postuar nga insane:
[qb] E ka shpjeguar posht "niqeve" arsyen gjithashtu edhe kohezgjatjen.

Posht AOP-at !!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kam respekt per ty insane por me sa shoh nuk e ke lexuar mire lidhur me arsyen e heqjes se acc,dhe po ta vesh re nuk ka (perkufizim) se perse eshte hequr acc,te pakten mund te thuhet arsyeja se perse eshte bere,pastaj ne AOP-at poshte jush SOP-ve do rime e kemi vete parasysh mos e vri mendjen.
kalofsh mire

rpx

Administrator
Anëtar i Shtabit

nqs i dini rregullat atehere nuk keni pse te kerkoni arsyje. nqs nuk e dini arsyjen dhe po protestoni vendimin, konsultoni rregulloren edhe njehere.
Kelti ka thene me siper 1 jave heqje access. kjo eshte si per here ta pare, terheqje vemendje.

bakent bega

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NAPSTER:
[qb] nqs i dini rregullat atehere nuk keni pse te kerkoni arsyje. nqs nuk e dini arsyjen dhe po protestoni vendimin, konsultoni rregulloren edhe njehere.
Kelti ka thene me siper 1 jave heqje access. kjo eshte si per here ta pare, terheqje vemendje. [/qb]
NAPSTER e leme fare kete muhabet se u be bajate puna,se sdo na nxjere gjekundi kjo pune,ska problem do presim sa te mbaroje java. duke mesuar :thumbsup: :book:

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

-ChanServ- djale_elegant added to #shqiperia AOP list.
-
-ChanServ- djale_elegant added to #ndihme AOP list.
-
-ChanServ- Illusion moved to #ndihme AOP list.
-
-ChanServ- Illusion added to #shqiperia AOP list.

_rrepisti_ meqe eshte akoma kandidat per aop do rrije edhe ca pushim.Sa per t'jua bere te qarte se perse u hoq accssi juaj,po ju keshilloj te lexoni rregulloret e dhomave vecanerisht dhomes ndihme.Nese gjithe ato llogje kavaje qe boni te dhoma ndihme po ti benit ne main tek #shqiperia do kishit edhe me shume usera por do benit me mire ate qe duhet te beni,pra te mirembani dhomen #shqiperia.
Besoj mos e beni veten per pushime.
Chat te kendshem.

S

Scorpion

Guest

Faleminderit per besimin qe me eshte dhene /pf/images/graemlins/smile.gif

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Hiqen crazy_girl sushi dhe churchill per dy jave tek te dy dhomat Arsyet sic ua shpjegova edhe gjate debatit ne chat jane respektimi i rregulloreve te dhomave ku kane acc.Asgje e tepert nuk eshte kerkuar.
Staffi u lutet aop-ve te lexojne dhe zbatojne kerkesat qe jane ne rregulloren e dhomes #ndihme dhe #shqiperia.
Shihemi mbas dy javesh.

Sushi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PLAKU_prej_TIRONE:
[qb] Hiqen crazy_girl sushi dhe churchill per dy jave tek te dy dhomat Arsyet sic ua shpjegova edhe gjate debatit ne chat jane respektimi i rregulloreve te dhomave ku kane acc.Asgje e tepert nuk eshte kerkuar.
Staffi u lutet aop-ve te lexojne dhe zbatojne kerkesat qe jane ne rregulloren e dhomes #ndihme dhe #shqiperia.
Shihemi mbas dy javesh. [/qb]
Konkretisht, ben ta di se ku e kam shkelur une rregulloren? Gjate debatit ne chat nuk doli ne drite asnje hollesi e tille.