Onufri,piktori i surprizave a ju ka qelluar te shikoni pikturat magjepsese te Onufrit?
S sonora Primus registratum 6 Jan 2003 #1 Onufri,piktori i surprizave a ju ka qelluar te shikoni pikturat magjepsese te Onufrit?
K Kordelja Valoris scriptorum 7 Jan 2003 #2 Re: Onufri,piktori i surprizave E kujt nuk i ka qelluar, po ai eshte nje prej ndereve te ketij kombi. Arizona---->Te lumte per temen vertet shume e kendshe, por nuk e di a mund te gjeme ndonje pikture te tij ne web??!!
Re: Onufri,piktori i surprizave E kujt nuk i ka qelluar, po ai eshte nje prej ndereve te ketij kombi. Arizona---->Te lumte per temen vertet shume e kendshe, por nuk e di a mund te gjeme ndonje pikture te tij ne web??!!
K Kordelja Valoris scriptorum 7 Jan 2003 #3 Re: Onufri,piktori i surprizave Gjeta vetem kete: Lindja e Jezu krishtit (fragment)Onufri
A AlbanianEagle Primus registratum 16 Jan 2003 #4 Re: Onufri,piktori i surprizave tek forumi shqiptar eshte hapur po nje teme e tille dhe aty jane te ekspozuara me shume se ketu piktura te Onufrit.
Re: Onufri,piktori i surprizave tek forumi shqiptar eshte hapur po nje teme e tille dhe aty jane te ekspozuara me shume se ketu piktura te Onufrit.
A AlbanianEagle Primus registratum 16 Jan 2003 #5 Re: Onufri,piktori i surprizave Une vete kam pare ikonat e Onufrit ne Berat perpara 1997, ku i hoqen nga frika se mos i shkaterronin keqberesit. te bukura qene!
Re: Onufri,piktori i surprizave Une vete kam pare ikonat e Onufrit ne Berat perpara 1997, ku i hoqen nga frika se mos i shkaterronin keqberesit. te bukura qene!
B Blendi Primus registratum 16 Jan 2003 #7 Re: Onufri,piktori i surprizave Simoni njeh Shpetimtarin - - - - - - - - - - - - - - Ngritja e Krishtit ne Qiell Maria me Foshnjen - Fjetja e Shen Marise - Jezusi vajton Gjon Pagezorin
Re: Onufri,piktori i surprizave Simoni njeh Shpetimtarin - - - - - - - - - - - - - - Ngritja e Krishtit ne Qiell Maria me Foshnjen - Fjetja e Shen Marise - Jezusi vajton Gjon Pagezorin