One night stand

SweetAngel

Primus registratum
Re: One night stand

Po paskan qene te gjithe te djegur per seks keta shqiptaret. Apo pas kaq kohesh ndalimi, ose berje fshehurazi, tani hapen te gjithe si vai ne lakra.

fairy

Primus registratum

Embelsire, prandaj i dun shqipot ne dhe te huj, se jane te djegur per seks...bejne si macho mo. /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

s'ke nigju anej nga shqipria ti sweeto jo....ça jan burra lagjje, tregojn te gjith sesi ne kohe tyne kishin nga i dashnore per qytet ku kishin shku. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Princesha

Primus registratum

Po po, kshu tregoshin edhe te lagja jeme, po atyne as gruja s'ja lete, jo ma tjerat /pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mocja me namuz:
[qb] Embelsire, prandaj i dun shqipot ne dhe te huj, se jane te djegur per seks...bejne si macho mo. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
tani e mora vesh :lol:

Nadia81

Primus registratum

mire une po zgjedh nje njeri qe njihet nga te gjithe,duke u munduar t'i permbahem temes,Andy Garcia(hot hot :wub: ).Deri para ca kohesh kisha Johny Depp ne krye te listes po me ato floket e verdha me ka dale nga qefi :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

Kjo nota me nejt n Kom o qe dun me tregu sa t afte jan me llafe e ...

woman-in-white

Primus registratum

.....ishte nga ato mbremjet kur njeriu nuk di ca te beje me veten!...rastisi te vie nje mike(nuk di nese quhet mike personi qe ke folur me pak se dy here me te?!) per nje literature nga faksi....sigurisht se ju duka depresivo-monotone prandaj me ftoi ne nje ROCK PRIVATE PARTY!....pse jo!? ..me monotone se qe jam nuk mundet te behet....hodha xhinset nje rrollne dhe shallin tim kafe dhe kerceva ne makinen e saj.
Apartamenti ku mbrritem edhe pse ishte i mbushur me mysafir(qe ne blic shikim nuk njihja askend)ishte i mobiluar sikur te isha une dizajnere-enterniere:dy divane nje shtyll muzikore dhe aty te kendi -kendi i kuzhines me shank ku edhe u be vendqendrimi im!...nuk me interesonte aspak te njihja nikoqirin por mund te them dicka per te:i kishte mani pijet-nuk kishte cka nuk kishte-tamam per koktelin DE LA SARAH(i patentuar nga une!)i merr te gjitha pijet ca i gjen dhe i kolekcionon ne nje gote qe mua me rastisi te jete nje gote ku shkruante FRUTTI(asi qe ipen falas kur blen shume langje te ketij tipi)......
Filluan te defiloin te gjithe rockerat boteror por une fillova te lekundem vetem athere kur filluan MY FAVORIT's: U2-With or Without You(mund te qenderoi kush ne vend nga kjo-une definitivisht JO!)...Metallica....The Cult....Aerosmith...Ej ej Led Zeppelin.....
-lekundesh bukur-ishte komenti i nje tipit qe me afrua!
-mundohem te mbaj ritmin!-dhe u bera se me duhet te marr pijen.
....dhe se si filluam te shkembenim talent kercimi duke demostruar stile te ndryshme kercimi (si Fred Aster dhe Lana Tarner (per kete te fundit nuk jam e sigurt))kur DJ filloi me ROCK BALLADS..(Scorpions...Whitsnake.......GunsN'Roses....Bon J0vi).me kujtohet se kemi kercyer gjate ,gjate ai qenderonte pas shpindes time dhe me pershkonte me duar belin trupin por nuk me prekte askund ndersa une sillesha dhe perdridhesha afer trupit te tij por askund nuk takoheshim!
.......................................................................................... ..........
Ah ketu ishte vetem nje krevat dhe nje kinema shtepiake dhe po po edhe nje llamp nate aty te koka ne dysheme-rolete veneciane...kishte vetem nje gje te tepert -AJO ISHA UNE!
....pasi u ul aty te koka dhe u mbeshtet mire ne jastuk me dy gota qumshti me kakao ne duar derisa "pranvera " e Vivaldit e kishte mbuluar shtepin sepse degjohej nga te gjitha anet(kontrast apo jo?!
-mos ju nevoitet gje me shume sheqer?
-me shume do me nevoitej nje TAXI!
...dhe derisa po thirrej taxi vrejta se ai" HARD ROCK "kishte filluar nga gjysma e dhomes!
.......................................................................................... ..........
nuk kam pare taxist qe ndalet ne gjysem te rruges te blej lule????!!!
-keto jan per juve!porosi nga zotria!
....oh oh tipit vertet me stil!por ishin shume si filiza dhe po ti mbaja do te duhej shume kohe te vyshkeshin -kujtim i gjate apo jo?! prandaj i fala taxistit per gruan tij!
...........one night stand!......