Olti Xhezo

zog

Primus registratum
Re: Olti Xhezo

mos beni tani dhe ju sikur s'ju pelqen. alamet djali eshte, shume me europian (elegant e i rafinuar) duket sesa bukurite femerore shqiptare te se njejtes kategori. vajzat tona duken si mesdhetare ose prej lindjes. ka edhe perjashtime kuptohet.

si dhe kryesorja nuk duket si pede, siç duken manekinet e botes megjithese kane shpatulla (ne fakt manekinet kudo jane te holle, ndryshe nuk u bejne robat si dhe silueta e tyre duhet te jete elegante) me te gjera nga ky. pra burrnia nuk eshte tek shpatullat as musklat por tek karakteri fizik e moral.

abs

nuk e di...

qe mu psh, me pelqen mjekrra e tij /pf/images/graemlins/grin.gif
pse thu? Zog m kalxo pak se ke aftesi larGpamse /pf/images/graemlins/booki.gif

Princesha

Primus registratum

Ca me than, une e zogu paskemi shije te ndryshme per meshkuj. /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

abs

nuk e di...

Zogu si don meshkujt moj /pf/images/graemlins/eek.gif
dmth si don si i don ti e kisha llafin /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Se kisha ne ate kuptim maj abs, po se marr vesh pse mi mbron meshkujt pa shpatulla /pf/images/graemlins/idea.gif

zog

Primus registratum

20361_10_gilles.jpg

ti si duket akoma nuk ke pare manekinet e botes per ta bere diferencen me ata tonet kur flitet per shpatullat.

besim231071

Primus registratum

Pse pikerisht ti e toncja, ca keni ma shume se meshkujt e tjere?

Shum pytje e? He iher /pf/images/graemlins/cool.gif

[/ QUOTE ]

Une e Tonçja,sepse ashtu ra fjala,
jo se kemi ndonje gje me shume se mashkujt e tjere.
Megjithese ndoshta edhe kemi,ku i dihet,por dhe po patem,
sa pare ban nje cm ma shume a ma pak,nje milion ma
shume a ma pak etj etj .....

Manej,pse duhet me pase patjeter ma shume?
Pse te jemi perhere nen trysni te larte?
Sa kerkuese je??????????????!!!!!!!!!!!

Jam burre i lire.

Princesha

Primus registratum

burre i lir? sa lek kushton mar burr /pf/images/graemlins/lol.gif

cfar i lir ti, ty te duket laku ne forum, jo ma me t'pa live /pf/images/graemlins/smirk.gif

sa kerkuse jam un?

s'mund ta them n'publik m'vjen keq /pf/images/graemlins/laugh.gif

privacy-t i jepet prioritet /pf/images/graemlins/cool.gif

P.S zog, manekinet i kam pa une, po s'me interesojne ata mua, sepse nuk me terheqin. Une po flisja per shijet e mia, nuk po flisja per zhurine e fotomodeleve.

zog

Primus registratum

epo je jashte teme at'here sepse ai djali eshte manekin (fotomodel) pra mo. kur keta tipa nuk te interesojne me shkrujt tek temat qe flasin per ta duket pak shtremet, apo jo.

normalisht per gjonat qe s'na interesojne nuk japim gjykime, sepse dihet qe ato jane negative. ndryshe keto PATJETER do te na interesonin.

besim231071

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
burre i lir? sa lek kushton mar burr /pf/images/graemlins/lol.gif

cfar i lir ti, ty te duket laku ne forum, jo ma me t'pa live /pf/images/graemlins/smirk.gif
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gifNuk m'paske kuptu moj Roz,se kisha ne ate drejtim,
nuk maj men ti kem marre kujt pare.Gratis,gratis.
Kurse per pune t'rreshtit dyte,edhe liria ka limitet e saj,
apo jo?
Nuk kam lak,por fre.

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Ehu prape me Xhezon keto...
Olti Xhezo ka luajtur volejboll, dhe i ka shpatullat me te gjera se 90% e llafazaneve ketu. Ne ato foto nuk duket shpatullgjere, por realisht nuk eshte elegant

ujku81

Primus registratum

Sa mire e njifke Oltin ti mer /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ju çunat, kur i shifni femrat qe vdesin per nje mashkull, menjeher do e gjeni noj fjale te keqe me thon, dhe si gjithmon qe te largonin menjen e femrave nga ai mashkull, e beni PD me zor ....
po pranojeni ore qe ka edhe me te mire edhe me te bukur se ju, se ska gjo te keqe /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Obobo u fut n'muhabet kjo. /pf/images/graemlins/winkwink.gif Sintetiku e kap vete batuten dhe nuk e kisha me ate kuptim oj ti cuce. /pf/images/graemlins/wink.gif

Po mi lal une e pranoj qe jom i shemtut si Ujk dhe ka me te bukur nga une, ne pergjithesi jane femrat qe nuk e pranojne. /pf/images/graemlins/smile.gif
Nejse te mos dalim nga tema, mu ka bo qejfi qe Mister i pare shqiptar ishte nji cun me shkolle e me tru, dhe jo nonji pordha modhe me sllon. /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

na mos mer si pushka jevgut edhe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif
edhe un battut bona, se edhe ne te shumtut ju dum, qe mos ju ngjiten fyçkat e tjera mbrapa ..kot si pa lidhje.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Ik e dreq se nuk merrem me ty une. Edhe ne t'shemtuta ju dum qe mos t'ju shofi njeri rruges. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Ne edhe n'forum afrojm t'shemtumt qe mos te na i marrin kush /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

shoku jot ky Arco e /pf/images/graemlins/laugh.gif

alb_girl82

Primus registratum

lol Rozalina... po ne forum ku i sheh ti o Rozalina se kush po te shkruan! e vetmja menyre ku mund ta gjykosh nje djale, (abbastanza) sinqerisht, se si te pergjigjet eshte forumi ose chati! po te jete edhe kjo menyre e te njohurit per ty nje problem atehere... o nene o nene (si thote nje shoku im)