Olti Xhezo

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Olti Xhezo

Jeshil i kom ne una. Ndryshojnë edhe ngjyrën biles. Kur jom në plazh bëhen si deti dhe tepër të thella, kur jom në mal bohen jeshil i çelët me içik gri kurse në ditë me shi më bohen gri fare. Gjithmonë sy të bukur veç /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Guest

Nuk po diskutohen syte e tu Kondre /pf/images/graemlins/laugh.gif
Leri reklamat.

Omelcine, thu qe eshte i bukur, sexy (pune shijesh), po mencurine, ku e ka tregu?
Apo se ka vene gishtin te koka /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Shi shi, erdhi kjo me m'ul mu vlerat /pf/images/graemlins/devil.gif.

Si ke qen ti yllo? Me ça je mor kto kohë që s'ke qen ktu?

Ate punën e syve e kom megjithmen un eri. Leni fotot që m'ke pa ti mu se me të çu ca të bukra kom hall se bje n'dashni me mu /pf/images/graemlins/laugh.gif.

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

LUANESHA

Primus registratum

mas koke... /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
KONDRA mos je gja ne konkurrence me kte OLTIN? /pf/images/graemlins/idea.gif

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Shi shi, erdhi kjo me m'ul mu vlerat /pf/images/graemlins/devil.gif.

Si ke qen ti yllo? Me ça je mor kto kohë që s'ke qen ktu?

Ate punën e syve e kom megjithmen un eri. Leni fotot që m'ke pa ti mu se me të çu ca të bukra kom hall se bje n'dashni me mu /pf/images/graemlins/laugh.gif.

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]

Ti je "Bilbili Forumit" kush ti ul vlerat ty /pf/images/graemlins/angel.gif
Foto kam pa, ate t´forumit, duke pi kafe.(Jo per konkurence).
Bej nji me golf leshi, se mbase ja kalo Oltit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Por mos ma co mu amon, se kam zemer te dobet /pf/images/graemlins/lol.gif

Luanesha /pf/images/graemlins/kiss.gif

LUANESHA

Primus registratum

Na i meti hatri djalit /pf/images/graemlins/shocked.gif
Jam dakort dhe un ta veje foton KONDRA(se ka kurajo) /pf/images/graemlins/tipsy.gif
per mu dhe FANTA nuk ka asnji rrezik /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gifFANTA

Kondrapedali

Kondrapedali

mas koke... /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
KONDRA mos je gja ne konkurrence me kte OLTIN? /pf/images/graemlins/idea.gif

[/ QUOTE ]

Ja maj, un as me vedin nuk e konkurroj /pf/images/graemlins/laugh.gif. Po du veç me bo içik qyfyre.

Fante, a thu ta kesh aq të dobët zemrën ti? Po ta nis qysh tashti i katalog me fotografi t'miat /pf/images/graemlins/laugh.gif.

P.S. Luanesh moj, un nuk druhem me vu foton time ktu por kam frikë se po filloni e po m'lypni numrin e telefonit të tana e s'kam ça m'i than grus manej përveç se m'ju shit prap /pf/images/graemlins/laugh.gif.

vosa

Primus registratum

E njof personalisht lal, dhe per mua eshte njeri shume persmari prandaj i thash me siper dhe cilesite qe ka. Tani pune shijesh eshte sic e tha dhe Fantazia e pelqejne apo jo te gjithe.

vosa

Primus registratum

Oltin e njof personalisht dhe mesa e njof une eshte njeri shume persmari, prandaj dhe i thashe mesiper cilesite qe ka.
Tani sic e tha dhe Fantazia eshte pune shijej pelqehet apo jo nga te gjithe.

ere

Primus registratum

E njof personalisht lal, dhe per mua eshte njeri shume persmari prandaj i thash me siper dhe cilesite qe ka. Tani pune shijesh eshte sic e tha dhe Fantazia e pelqejne apo jo te gjithe.

[/ QUOTE ]

e ke problem te na i japesh ate email adrees te tij. apo nr telefoni? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

LUANESHA

Primus registratum

P.S. Luanesh moj, un nuk druhem me vu foton time ktu por kam frikë se po filloni e po m'lypni numrin e telefonit të tana e s'kam ça m'i than grus manej përveç se m'ju shit prap /pf/images/graemlins/laugh.gif.

[/ QUOTE ]

RRi pa frike KONDRA djali /pf/images/graemlins/laugh.gif
mu per vedi s'me hyn n'pun numri jot dhe as fotografia /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

UN KAM /pf/images/graemlins/wub.gifTIME /pf/images/graemlins/smile.gif

Anax

Primus registratum

ky Olti esht shpirt fare...po ca me i bo qe esht i lidh.
Ka koh qe esht me nje goc se sa her qe e kom pa te shoqerum, vetem me ate e kom pa.

Princesha

Primus registratum

I lezetshem kshu nga ftyra duket, po trupin e zakonshem e kishte kur e kam pa nje here ne tv.

Ka pamje djali te llastuar, nuk e njoh personalisht /pf/images/graemlins/shrug.gif

Nejse se ky ka pas fatin me dal mister, se shqipnia ka boll djem te bukur edhe me te bukur se ky bile. /pf/images/graemlins/winkwink.gif

SkenderbegaS

Primus registratum

PO JU S'M KENI PA MU /pf/images/graemlins/grin.gif
se ba mem pa ....ju fiket kompjuteri....sa i mir jam /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

SkenderbegaS

Primus registratum

ky Olti esht shpirt fare...po ca me i bo qe esht i lidh.
Ka koh qe esht me nje goc se sa her qe e kom pa te shoqerum, vetem me ate e kom pa.

[/ QUOTE ]
---------
Anax po ti , nqs t pelqen /pf/images/graemlins/idea.gif..sgillja kanopin.. /pf/images/graemlins/cool.gif

abs

nuk e di...

PO JU S'M KENI PA MU /pf/images/graemlins/grin.gif
se ba mem pa ....ju fiket kompjuteri....sa i mir jam /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif