Oh, such a Perfect Day,,,!

Artemis

Primus registratum
Oh, such a Perfect Day,,,!

Kam nje hall te vogel /pf/images/graemlins/frown.gif . Po shkruaj nje skene te shkurter me temen " Dita Perfecte"!!
Si eshte dita perfeke?? A ka dite perfekte apo vetem momente perfekte?? Keni pasur ndonje dite perfekte ( Jo nate!).
Ju lutem nese keni mundesi te me pershkruani Diten tuaj Perfekte!

Faleminderit :kiss: ...

p.s .verehet qe jam obsesionuar me fjalen "perfekte" :idea: ??

Artemis

Primus registratum
Re: Oh, such a Perfect Day,,,!

Ja nje qe erdhi ne emAil:

1/ 0700h kafe ne kopshtin e nje keshtjelle franceze...
2/ 0800h not ne pishine...
3/ 0900h seks me ate bukuroshin qe i ruan kuajt dhe me sheh deri sa notoj...
4/ 1200h ( se zgjatet puna e seksit) gjume...
5/ 1300h galop me kale ( te zi) perreth bregut te detit...
6/ 1500h dreke ne restorant...
7/ 1700h kercim me parashute...
8/ 1800h seks me instruktorin parashutist
9/ 1830h ne plazh per te pare perendimin e diellit- Vetem!
10/ 2030h afrohet ngadale me nje vere te kuqe pas shpines Ai... pas disa muajsh ndarje ai vjen per ta falur sepse me don cmendurisht!!!
11/ sek..ehhhhh nuk eshte dite me?? ( kisha ndermend ti rrefehem per tradhetite) :tipsy:

Florus

Forumium maestatis

:eek:
e ke bezdi te me kalosh adresen e e-mailit te asaj qe te coi kete mesazh :rolleyes:

jo per gje po ta ndihmojme qe diten perfekte ta beje realitet :devil:

Nje dite tjeter perfekte:
13:00 zgjimi
13:30 mengjesi (si fa per dire) /pf/images/graemlins/laugh.gif
14:00 del nga shpia per kafe te bari poshte shpis
14:30 fton per kafe njonen qe kalon aty afer
15:00 futesh prap ne shpi me ate tipen qe ishe ne kafe
17:00 pi nje cigare se je i lodhur...
17:30 ja fut prap gjumit
23:00 del neper pube ose night

e pra, nuk ka nevoje per pishina dhe parashuta per nje dite perfekte /pf/images/graemlins/wink.gif

picasso

Forumium maestatis

dita perfekte???
ne nje dite perfekte
zgjohem heret,dhe kam nje axhende te bmushur plot me emocione dhe pune,qe kur te kthehem ne darke.te them:arrita shume gjera sot.
gjithmone punet jane ne lidhje edhe me femrat
pa to nuk ka feste :rockband:

soni2

Primus registratum

09 00 zgjimi
09 15 petit dej (mengjes)
09 30 i dush i mire nja 20 min per tu zgju
10 00 ke puna e kam afer
10 30 e kam hap punen kompjuterin jam fut ne chat dhe na albforum e shtyj kohen
10 45 nje klient i mire nje shitje e majme

11 30 sa te shtyj kohen ne internet

12 00 ika per te ngrene marr ne tel ose nje shoqe ose nje ex i bej te penduarin kam pak kohe qe flej vetem
13 20 seks ja arrita qellimit

14 00 iki ke puna padroni me thote nqs do ik kalo mbasditen duke gjujt se ke punu

15 00 kam dale ne place dhe pi kafe ne tarrace te kafes time te preferuar dhe i hedh nje sy repertorit te tel per te gjete ndonje numer

15 30 afer kam dy goca nam fare hy ne muhabet dhe ndoshta ka ndonje shanc me brunen se me bjonde sme hec

16 00 ika kam dy numrat e tel

17 00 ke shpia e sherrit (ke shoket)

19 00 per darke jashte me shoke brunen e mora do te iki te pi kafe me vone me te

20 30 kemi dale para se te iki ne kafe kemi marre rrugen per ne luxembourg me dy makina dhe po bejme gara ne autostrade 220 240 kmh

22 00 kafe me brunen nam me iku petlla fare

23 15 direction shtrati
e un
et deux
et trois
et quatre
et cinq et et et

jam i lodhur

04 00 rashe ne gjume pune ne mengjes

dite normale me seks makina dhe te henger te pire dhe goca nam knej te bezdisesh nuk ke kohe jo pune jo dalje dhe shoqeria eshte me e mire

Presidenti

Forumium maestatis

ate te paren mund ta aplikosh besoj...nese ne baze qendron me i thon kujt te te doj...zemra /pf/images/graemlins/laugh.gif hajde me ... :smash: ! tashi me u hudh anej e knej ene bohet po naj Bol qe te doje çmendurisht do jet arritje me e gjet!

E kisha me skemen komentin jo me ty!

tashi...ai qe ru kuajt qelbet era bajga...te mos i futemi atij muhabetit prap, pse s'lahen shqiptaret se duket se ne maj te kalase ne paris, na rri mendja te zhulsat.

seksin me istruktorin n'ajer kishe per ta bo? Ksaj i thojn "me t'majt n'ajer n'maj t'...." mos m'bo me e thon, po tamam jet luksi /pf/images/graemlins/laugh.gif

atij kaqolit...me e bo diten ma perfekte them...thuji tradhtite se kanoz osht ai, s'e gje gjo, vetem vje n'qef!

Kur ta vejsh m'sken komedine "Dita perfekte" me thuj...se jam kurioz me pa skenen e istruktorit! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Artemis

Primus registratum

hmmm...
Bukur! Bukur!
Nahar... te faleminderit qe me bere klik per mundesine e komikes ne kete sfide "perfekt"-e!
Pse nuk ben edhe ti nje zhytje dhe nxirre ne te thate perlen e "dites tende perfekte"... pls pls
jam kurreshtare :goofy: :goofy:

Ok... perpara :thumbsup: