Re: Objekte kolosale
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: DAHLIA</div><div class="ubbcode-body">mua me duket shume e bukur edhe pse nuk i duroj dot insektet...ajo duket fiks si balerine qe po pershendet ne fund te spektaklit... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif "une religieuse" quhet ne frengjisht...s'kam pare asnjehere kaq te madhe...
ja dhe nje aeroport ne Japoni...ne te vertete eshte nje aeroport-ishull...dhe ura qe e lidh me token... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif
</div></div>
Tani me c'mbaj mend une ky aeroporti i famshem zhytet nja 2 deri n'4 centimetra n'vit. Gjithashtu prap me c'mbaj mend po na korigjoni n.q.s e kam gabim, ndertesa e aueroportit mbi ishull eshte e bere nga i mirnjohuri Piano.
Meqe s'me rri goja
po shtoj dhe une dicka interestorante qe kam vite te tera qe dua ta vizitoj.
Fiori di Como - nje mori lulesh te qelqta qe mbulojne gjithe tavanin e restorantit ne Bellgio Hotel (Las Vegas). Skulptura e qelqte eshte nje nga me te medhat ne bote per materialin e perdorur e krijuar nga artisti Dale Chihuly. Po ju pelqeu e per detaje te tjera google eshte miku juaj me i mire /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif.