Objekte kolosale

shine*

Primus registratum
Re: Objekte kolosale

Tani kjo me poshte s'paraqet "objekt kolosal" po hmm imazh kolosal :p, ju pershendes me duar lart.

278635073_883bd891ec.jpg

Sirena

Primus registratum

Uh sa insekt i shemtuar eshte ky me lart.Quhet "Murgesha"...im vella(para shume vitesh) ka pasur nje ne shtepi, e mbante ne nje kuti edhe nderkohe kishte dhe nje kokezogez (ata si tip gjarperinjsh te vegjel qe rrine poshte gureve) edhe ia afronte kete te fundit murgeshes...vetem te shikoje si e mberthente kjo me ato si tip ganxhash...uhhhhh shume e frikshme.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

mua me duket shume e bukur edhe pse nuk i duroj dot insektet...ajo duket fiks si balerine qe po pershendet ne fund te spektaklit... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif "une religieuse" quhet ne frengjisht...s'kam pare asnjehere kaq te madhe...

ja dhe nje aeroport ne Japoni...ne te vertete eshte nje aeroport-ishull...dhe ura qe e lidh me token... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif

Photo2%20219.JPG

Kordelja

Valoris scriptorum

sagrada-familia.jpg

Sagrada familia ne Barcelone, krenaria e Katalonjes, e papare, e paumundur per ta kapur me nje objektiv ne mos nga nje helikopter,unike ne llojin e saj ne saje te A.Gaudi, ideuesit te saj. do dhe 20-25 vjet te tjera te arrije stadin e perfunduar.

SagradaFamilia02.jpg

Pamja fronatle antike, e cila eshte pasuar nga ajo modernja e ndertuar (vazhdon) nderkohe.

SagradaFamilia01.jpg

E rekomandoj viziten, shume impresionante. Objekti pritet te mbaroje se ndertuari ne 20026 qe perkon me 100 vjetorin e Gaudi-s me perfundimin e nje prej 18 kullave perberese, asaj qe do simbolizoje krishtin prej (ne mos gaboj) 117 metra.

ameba

Forumium maestatis

Kjo ktu poshte eshte Concrete Central ne Bufalo NY, dikur ka qene depozita me e madhe e drithrave ne USA...

CC-1.jpg

400 metra e gjate dhe permasat e tjera si mbaj mend /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif

shine*

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: DAHLIA</div><div class="ubbcode-body">mua me duket shume e bukur edhe pse nuk i duroj dot insektet...ajo duket fiks si balerine qe po pershendet ne fund te spektaklit... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif "une religieuse" quhet ne frengjisht...s'kam pare asnjehere kaq te madhe...

ja dhe nje aeroport ne Japoni...ne te vertete eshte nje aeroport-ishull...dhe ura qe e lidh me token... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif

Photo2%20219.JPG
</div></div>

Tani me c'mbaj mend une ky aeroporti i famshem zhytet nja 2 deri n'4 centimetra n'vit. Gjithashtu prap me c'mbaj mend po na korigjoni n.q.s e kam gabim, ndertesa e aueroportit mbi ishull eshte e bere nga i mirnjohuri Piano.

Meqe s'me rri goja :p po shtoj dhe une dicka interestorante qe kam vite te tera qe dua ta vizitoj.
Fiori di Como - nje mori lulesh te qelqta qe mbulojne gjithe tavanin e restorantit ne Bellgio Hotel (Las Vegas). Skulptura e qelqte eshte nje nga me te medhat ne bote per materialin e perdorur e krijuar nga artisti Dale Chihuly. Po ju pelqeu e per detaje te tjera google eshte miku juaj me i mire /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif.

BL06B.jpeg

LV_2-7.jpg

BL073B.jpeg

Odea

Primus registratum

Hey, po beja research mbi kete artistin qe sapo permende shine dhe qenka me verte i madh. Gjeta nje pikture te skulptures me te madhe te tijin dhe thashe ta vendos...shuuuume e bukur.

ChihulyTowerOverview.jpg

ameba

Forumium maestatis

img1_220.jpg

Bazilika e Shen Pjetrit ne Rome unike per nga menyra e ndertimit...