te kuptoj e dashur ... por sic thua e vete ku merren vesh keto ... ai perseri mbetet sexi anyways /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga PeRLa:
[qb] Po mire maj Bebe keto i nderrojne njaq here sa nderrojne brekte dashnorte s'eshte faji jem.
Ne nje reviste spanjolle tek parukieri jem i kam pa bashke tu festu nje San Valentino ne Hawai.. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
na e thuaj perfundimin pra se nuk e dimeFillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Para ca ditesh e dashura ime me tha: Nuk e pritja qe dhe Zhadja te mbaronte njelloj si te tjerat :shrug: [/qb]
Pse re, e prishi ne ate skenaristi e? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Para ca ditesh e dashura ime me tha: Nuk e pritja qe dhe Zhadja te mbaronte njelloj si te tjerat :shrug: [/qb]
Zhade mi hajvone cer na bone,ka lidh gonxhe nji gjenerat te tere brezash.Fillimisht postuar nga Mocja me namuz:
[qb][/qb]
po po ta thash una si do zhgenjehesh ti :lol:Fillimisht postuar nga GiShteZa:
[qb]na e thuaj perfundimin pra se nuk e dime [/qb]Fillimisht postuar nga S6T6N6:
po pse mer LR budalle osht skenaristi amerikon i bjutifullit qe i ka q1 robt dhe nuk e mbyll per asigjo ne bote telenovelen...Fillimisht postuar nga LR:
[qb]Pse re, e prishi ne ate skenaristi e? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga S6T6N6:
na e thuaj perfundimin pra se nuk e dime [/QB][/QUOTE]Fillimisht postuar nga GiShteZa:
[qb] [/qb]
me pelqen dhe Eric Bana, por me duket se jane the same kinda guy me ate cunin e ri me lart.Fillimisht postuar nga Bleu:
[qb] ai mashkulli q1 ju pelqen ju s'ka pike fisnikerijet n'ftyre.
atyne qe i pelqen aj, duhet t'jene plaka q1 kan qef djemt e ri fort /pf/images/graemlins/laugh.gif
mos gjuni eee :tipsy:
ky poshte psh hahet... se ka edhe ma t'mir eeee :goofy:
[] fatkeqsisht fotoja q1 deshta me vu paska fluturu (imagjinoni, eric bana laying in his bed :goofy: no t-shirt, just his jeans :devil: and a pillow in his back... huh gerrrrrrrlzzz) !!! hector having a rest... [/qb]