O CLONE - apo thjesh ZHADE

H

harap

Guest
Re: O CLONE - apo thjesh ZHADE

lene pash zoten se kam nje vit qe nuk shof ma TV prej ketyre idiotlliqeve

fairy

Primus registratum

Mua m'pelqe xhaxha Abduli, qe leviz gishtin dhe i fillon fjalite me "Profeti ka thene" /pf/images/graemlins/laugh.gif

fairy

Primus registratum

Ja ku eshte:
abdul.jpg

InaRocks

Primus registratum

:devil: si e shikonte maman e shandes ky larte re hajde hajde :devil: :devil: ,po nazira /pf/images/graemlins/laugh.gif leje mo leje /pf/images/graemlins/laugh.gif flmnd zotit qe mbaroj ky serial :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe ishalla s'jepet me :wave:

fairy

Primus registratum

E shifte e shifte mamane e Shandit(donja Zhura) tipi me siper, sepse sipas tij ia vlejne femrat qe ta mbushin krevatin dhe Profeti ka thene qe grate duhen te jene te shendetshme. /pf/images/graemlins/laugh.gif Ja dhe Donja Zhura:

jurema.jpg

/pf/images/graemlins/laugh.gif Thoni si te doni ju ,por qe kur ka filluar filmi ,kane ndryshuar gusto Shqiptaret /pf/images/graemlins/tongue.gif
Une per vete nuk kam kohe e nerva me u lidh me nje telenovele ,por me ka rastisur ne ambiente te ndryshme te shoh ndonje pjese ..E hengra dhe une :tipsy: ,tani sa here merrem me pune ne shtepi vej "Habibi" dhe filloj e kercej /pf/images/graemlins/laugh.gif

InaRocks

Primus registratum

eshte hot e poshtra,eshte shume hot (per jade e kam fjalen /pf/images/graemlins/smile.gif )

/pf/images/graemlins/laugh.gif Moce ,aman kush eshte ai rob qe ka shku ne egjipt e se ka ble nje veshje ashtu.. :rockband:
Gati jam ,vecse mi ka ngrene qeni i komshijes ca temina /pf/images/graemlins/tongue.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

:lol: Se ku kisha ngju tu fol per ket Hajden por tani u qartsova. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Triny:
[QB] Ka per te gjitha gustot /pf/images/graemlins/smile.gif

murilo_mv.jpg

Si e ka emrin ky cuni ketu me te zeze..
Po me duket Film interesant.. /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe pse nuk e kam pa..

Guest

Po per mua qe nuk e shoh..me mire qe qenka figurant...dhe qe del nje here ne vit..
Ndryshe do vuaja Shpirterisht /pf/images/graemlins/laugh.gif

Leonora Jakupi

Primus registratum

@ fantazia_G

Aj me te zezen ështe Lukasi apo Leo apo Gjogo ata duken njehit pra nuk mundem di dalloj /pf/images/graemlins/laugh.gif

ProvoKatoR

Primus registratum

Tung ju të gjith që jeni Ithtart të serialit Cloni

por desha tju pyes se amundet me mar film diku në intenet nga kto seria
thjesht a din dikush ndonjë link të këtire filmave

sepse un skam para ta paguaj tash më top channel për ta pa at Film edhe mëtutje !

Leonora Jakupi

Primus registratum

Po at pytje kam edhe une !!!
a din dikush një faqe kur mundesh mi ba donloude at film ?

Prs....

rovena

Primus registratum

Filmin e kam pa nga fillimi ne fund, c'te besh full time mom gjithe diten ne shpi...lol
Mu telenovelat s'me pelqejne, por kloni ka qene me te vertete i bukur...
Zhadja eshte e dashuruar me Lukasin ne jeten reale, dhe eshte shume me e keqe se ne film..
Plain ugly...!

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga PeRLa:
[qb] Filmin e kam pa nga fillimi ne fund, c'te besh full time mom gjithe diten ne shpi...lol
Mu telenovelat s'me pelqejne, por kloni ka qene me te vertete i bukur...
Zhadja eshte e dashuruar me Lukasin ne jeten reale, dhe eshte shume me e keqe se ne film..
Plain ugly...! [/qb]
:eek: no she isnt ... e kam pare ate qe puthej me dike tjeter neper lajmet /pf/images/graemlins/wink.gif ... po di qe po behet i dyti po se kur se kam idene ...

sa per dijeni telenovela eshte Braziliane /pf/images/graemlins/tongue.gif

ladouce2005

Primus registratum

une s'e kam idene cfare telenovele eshte kjo dhe te me falni, por jam e te njejtit mendim me fantazine, qe ai cuni me t-shirt te zi eshte cute /pf/images/graemlins/laugh.gif