O burra demat te Ersila shpejto

Guest
Re: O burra demat te Ersila shpejto

dmth edhe une ashtu eeee /pf/images/graemlins/wink.gif
turp te kesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Ti po ngece dmth ke ca gjojna te tjera te mdhoja edhe nuk eshte turp ti kesh te mdhoja ato qe kam un ner men.
A te luj edhe un pak me topa,mi matilda.Kam topat e mi te bejzbollit,jan vezak s'jan rrumullak.Kom 2 po u cpu njoni lujm me tjetrin masnej.

I

insane

Guest

artu... pse futesh si pilaf /pf/images/graemlins/tongue.gif
shaka shaka, te luaj njehere une me matilden pastaj po deshi ajo te kaloj tek ty ( me rradhe puna!!!)

karim abdul jabar

Primus registratum

o dema, kini kujdes se me duket se Matilda eshte rreth 13 vjec. Ose 13 e gjysem max.
On a separate note, a massive shoutout to insane. i like your work....

Guest

karim /pf/images/graemlins/laugh.gif i im je mo /pf/images/graemlins/laugh.gif jo jo ja ke futur kot karim /pf/images/graemlins/laugh.gif

o turi lozim ne lozim po kujdes se te gjuj fort una /pf/images/graemlins/laugh.gif

o inasane ca bo re lali /pf/images/graemlins/laugh.gif mbaroveeeeeeeeeeeeeeeee tina /pf/images/graemlins/laugh.gif
puci una juve /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb]karim /pf/images/graemlins/laugh.gif i im je mo /pf/images/graemlins/laugh.gif jo jo ja ke futur kot karim /pf/images/graemlins/laugh.gif

o turi lozim ne lozim po kujdes se te gjuj fort una /pf/images/graemlins/laugh.gif

o inasane ca bo re lali /pf/images/graemlins/laugh.gif mbaroveeeeeeeeeeeeeeeee tina /pf/images/graemlins/laugh.gif
puci una juve /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ti gju fort e un bej gola.Po si thu lozim 1 loje treshe se po mvika keq me i hy ne hise Insane-s.Amon mos ma prish,se me qarin do dalesh,degjo mua....

Guest

looool hahahahhaa : )

ate pune ka turi po he qe kur e munda para ca kohesh i ka ngelur ne mendje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

me mundim te madh me munde,por vetem 1 here.SA here te kam mundur une qe ke qare e ke uleritur apo harrove..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]me mundim te madh me munde,por vetem 1 here.SA here te kam mundur une qe ke qare e ke uleritur apo harrove..... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ik re cope mishi me tre sy

I

insane

Guest

qenka me te vertete nje (teme) treshe kjo.
ku jane demat e tjere?

oj goce... mbarova une , provimet, gjera te tjera (te apo te pa planifikuara) skane filluar akoma.

karim. (etc) my works? (explain pls!!!)
thanks anyhow...
ciao

Guest

Fillimisht postuar nga Mary:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
paska ardhur mary jam shume e emocjonuar
traurig039.gif

I

insane

Guest

e prure koken e?
ku dreqin ke qene, mistrece?
na ka marre malli te te themi nje "ciao"
hajde dem hajde...
pacim ylli

LEA

Primus registratum

moooj fecke, nje teme e tere te eshte kushtuar. sguxoja te hyja se do e ndjeja veten inferiore. lol
qe kur ke dale nga gjiri familjes, ke lulezuar shume. /pf/images/graemlins/laugh.gif vetem mos i ndiq gjurmet e motres deri ne fund se te cojne ne sokaqe qorre ato. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga insane:
[qb]
e prure koken e?
ku dreqin ke qene, mistrece?
na ka marre malli te te themi nje "ciao"
hajde dem hajde...
pacim ylli[/qb]
hahahahahhaa /pf/images/graemlins/laugh.gif sa ja dike hysmetin ca gjonave ti mer cun /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga LEA:
[qb]moooj fecke, nje teme e tere te eshte kushtuar. sguxoja te hyja se do e ndjeja veten inferiore. lol
qe kur ke dale nga gjiri familjes, ke lulezuar shume. /pf/images/graemlins/laugh.gif vetem mos i ndiq gjurmet e motres deri ne fund se te cojne ne sokaqe qorre ato. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
eeee bej te fala motres se esh cmen fare /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

LEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb]
Fillimisht postuar nga LEA:
[qb]moooj fecke, nje teme e tere te eshte kushtuar. sguxoja te hyja se do e ndjeja veten inferiore. lol
qe kur ke dale nga gjiri familjes, ke lulezuar shume. /pf/images/graemlins/laugh.gif vetem mos i ndiq gjurmet e motres deri ne fund se te cojne ne sokaqe qorre ato. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
eeee bej te fala motres se esh cmen fare /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kut motre mi se kena shume? jena bo si familje turke. /pf/images/graemlins/laugh.gif