Une do te coja ne krevat dhe do te te vija ne gjume me zor /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ca denimi do me jepni /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nuk do e kesh bezdi " hunden e gjate "? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Danae:
[qb] une du elefant /pf/images/graemlins/laugh.gif[/qb]
po ma qake hallin ti mua eh, /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga * Penelat e Van Gogut *:
[qb]Nuk do e kesh bezdi " hunden e gjate "? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Danae:
[qb] une du elefant /pf/images/graemlins/laugh.gif[/qb]
Pse çfare deshe të të çanim ne. Pastaj ne për t'mirën tuj përpiqna /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Witchy:
[qb] OO a ç'na çan b.thën... reeeeee ? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
Kishte hy njoni me dalt e me çekiç mrena, ne seFillimisht postuar nga Witchy:
[qb] OO cuno ngjo e di si esh puna?
a cna can b.... reeeeee ? hahahhaa hihihi[/qb]
o DACO ta thom una ca ti bosh ketij....me mire permbaju temes e gjej i goc ne bi rehat ne ti...se kshu si e ka nis turi ka me mof parfumerin dhe firmen BATT me rradh /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga DACI:
[qb]nuk fol mo ... e lash ishe mir me te parenFillimisht postuar nga --------------------:
[qb] DAco,mos me boj me turp.Jo se nrrova men,po s'du me te thone qe silli te 2-ja edhe chanelin edhe D&G.
:angel: [/qb]
hahahahahhha [/qb]
a bo gruja martume kshu gjojnash mi /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] -o cuno!
-hec ihere ktu hec :devil: [/qb]
na moj ti se na bene edhe te martuar pale..!!Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]a bo gruja martume kshu gjojnash mi /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] -o cuno!
-hec ihere ktu hec :devil: [/qb]
o arbo ku je re se ti so spuntati le korne :devil: [/qb]