O çuno.... o goce....!

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: O çuno.... o goce....!

Fillimisht postuar nga alinos:
Korde gjithnje kam menu se pasta jote e dhembeve duhet te jete e bere ne shtepi, sec ka nje lloj efekti "weird" /pf/images/graemlins/wink.gif
Alinos, kur te vish ke shpia ime merr kolinozin tat me vete /pf/images/graemlins/wink.gif

...nejse.

hot

Hotgirl

shi ky si ta pret shkurt..thuj tpakten hec ta shofim ke ai lokali ktu afer se e paskam harru ne shpi oren /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

e shef tea eeeeeee /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] shi ky si ta pret shkurt..thuj tpakten hec ta shofim ke ai lokali ktu afer se e paskam harru ne shpi oren /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
S´perto me shku deri ke lokali e? [/qb]
po vap ere,mpihet nej aranxhate si ato qe kan pas qene atehere :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

he mi ti se e dogje çunin ...ma ca busta me akull fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Tea dhe ketu po kerkon farë miiiiiiiii?!
/pf/images/graemlins/tongue.gif

hot

Hotgirl

:lol: :lol: i ka shku menja me e mbjell sailorin mduket /pf/images/graemlins/tongue.gif

alinos

Forumium maestatis

Salo deri n'ore 12 te drekes asht hap neser posta, kshu qe mo flej gjate, more veeeeeeeeeeeeeeeeeeesh!!!

/pf/images/graemlins/tongue.gif

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] Tea dhe ketu po kerkon farë miiiiiiiii?!
/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
jo mi jo se del e tepro ajo qe gjeta matan per kosin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEA

Forumium maestatis

[qb] :lol: :lol: i ka shku menja me e mbjell sailorin mduket /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:lol: :lol: :lol:

ke ballkoni kujt :confused:

Guest

Une deshe me propozuar njehere Bengun po sma mban kam shume shuem tulp /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Danae

Primus registratum

o edhe une du ti them o cuno,po s'po ka njeri rruges,zati kur me mbushet mendja mu...
penelke ma gjej ti,po me kusht qe te mos e kete emnin si magjyp,te jete king,te jete i gjate,sumpatyk e me kullture.
manej i them une o cuno do vish te studiojme bashke se nuk kam kohe as per i kafe :wub:

Kollarja

Primus registratum

Do ngelesh me gisht ne goje, ka per t'a kap nonji tjeter pastaj para teje.

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]
[qb] i ka shku menja me e mbjell sailorin mduket [/qb]
ke ballkoni kujt [/qb]
ja ngecim diavolesses po he..ose fundja hajt s epo e mbjellim atje ku kam mbjell domaten una se osht rrit dreqi e duhet lidh mas nej gjoje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEA

Forumium maestatis

[qb]
Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]
[qb] i ka shku menja me e mbjell sailorin mduket [/qb]
ke ballkoni kujt [/qb]
ja ngecim diavolesses po he..ose fundja hajt s epo e mbjellim atje ku kam mbjell domaten una se osht rrit dreqi e duhet lidh mas nej gjoje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
hahahha t'mort e mira ty ....pse mi ke frik se mos te bohet me kurriz domotja po su lidh pas noi gjoje ee :devil:

hot

Hotgirl

po mer kthese anej per na dhoma harapit ene icik do ai ene na shqetesohet /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eni_883

Primus registratum

Si perfundim kush po gju..apo propozoi ke?? qe mos propozojme ne te tjeret te njejtat persona se behemi lemsh pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

po e ke syunme propozu sailorin,aha..hiqi syte se ate e kom mor me lidh domotet :devil: