Nxirren per shitje .........

Re: Nxirren per shitje .........

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Une Nxjerr Per Shitje MOiren . Se asaj i vinte Turp te Nxirrte per shitje veten e Vet . Po ne Si kolege e ndihmojme NJoni tjetrin ... [/qb]
E Tedo.... :smash: me t'futme...e.... /pf/images/graemlins/frown.gif
une nuk dal tek... :tipsy: e du dhe kolegun...

[qb]
Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb] Sa here te jete i disponueshem.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Une asnjehere sjom i Disponushem . Jo per gjo po t gjithve u kom dhon NUmrin e celularit qe e maj Rezerve qe e hap iher n jave ose kur du me qen vetem fare ... [/qb]
:smash: :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Tedi sa shume genjen dhe ti /pf/images/graemlins/smile.gif mua u cave duke me marre se ku i gjen keto parate se di una /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Bandolera:
[qb] Tedi sa shume genjen dhe ti /pf/images/graemlins/smile.gif mua u cave duke me marre se ku i gjen keto parate se di una /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Meqe t merrkam Ty e ke pa Naiher me cere Numri t marr Una ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb]
[qb] Une Nxjerr Per Shitje MOiren . Se asaj i vinte Turp te Nxirrte per shitje veten e Vet . Po ne Si kolege e ndihmojme NJoni tjetrin ... [/qb]
E Tedo.... :smash: me t'futme...e.... /pf/images/graemlins/frown.gif
une nuk dal tek... :tipsy: e du dhe kolegun... [/qb]
Ehe Un sja fus njeriu une jam cun i mire cun i ndershem ... Merr Ke te duash une ty t nxjerr n shitje , Ti meqe je eksperte me kte rast shit ne Kolegun ene merr i Tufe Lekesh meqe o bo keq per Vit T ri . Ta blejm Gjelin pa leka ...

Guest

[qb]
[qb] Tedi sa shume genjen dhe ti /pf/images/graemlins/smile.gif mua u cave duke me marre se ku i gjen keto parate se di una /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Meqe t merrkam Ty e ke pa Naiher me cere Numri t marr Una ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sigurish /pf/images/graemlins/smile.gif mos do ta nxjerr ketu /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga *GhOsT*:
[qb]
[qb]
Meqe t merrkam Ty e ke pa Naiher me cere Numri t marr Una ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /qb]
sigurish /pf/images/graemlins/smile.gif mos do ta nxjerr ketu /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Nxirre me problem i modh a thu se kom vetem nje NUmer une ... :thumbsup:

Nxirre me .Problem i modh a thu se vetem 1 numer kam une ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Nuk e nxjerr se kam frike se do em thuash pastaj goc e keqe se jo se jom po sjam hic jam goc shum e mire /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga *GhOsT*:
[qb] Nuk e nxjerr se kam frike se do em thuash pastaj goc e keqe se jo se jom po sjam hic jam goc shum e mire /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: [/qb]
Hajt Hajt mos ki dert se nuk te sha njeri pse nxorre no tim t tel ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

0682248049 /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Pse ti kujtove se do e nxirrja te sakte une /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] ka dale ne shitje amc me /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Ishallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Guest

Kush esh kjo amc re se se kam idene fare un :rolleyes:
se mos ja kan nderruar Shikut emrin moj amani /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga LiLDeViL:
[qb] Kush esh kjo amc re se se kam idene fare un :rolleyes:
se mos ja kan nderruar Shikut emrin moj amani /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
JOme jo se eshte KOmpania ,mo e modhe Celulare ne Shqiperi...

dolce_vita

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] ka dale ne shitje amc me /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Ishallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... [/qb]
u hodh ky bissnesmani :devil:
ishallah shitet /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Ishalla sepse jo per gjo po nje nga T paret e Operatorit te 3 e njifsha ...

dolce_vita

Primus registratum

Pse nuk po shitet asgjo ketu tek kjo teme me :confused:
osht ene prag festash
po vjen viti ri /pf/images/graemlins/laugh.gif