Nxirren per shitje .........

dolce_vita

Primus registratum
Re: Nxirren per shitje .........

Fillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb]
Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] desha me le noj gjo ne AF une se Zeqon e kam blere diku tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ku e ke blere mi Kur ke qene me sherbime andej nga jugu. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
une nuk shkoj ne ato sherbimet qe shkon ti, pastaj nga jugu te kemi ty /pf/images/graemlins/tongue.gif

mistrec-sarande

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb] desha me le noj gjo ne AF une se Zeqon e kam blere diku tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ku e ke blere mi Kur ke qene me sherbime andej nga jugu. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
une nuk shkoj ne ato sherbimet qe shkon ti, pastaj nga jugu te kemi ty /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Epo mu me blene vetem ne makazinae e xhaxhit enver. /pf/images/graemlins/laugh.gif

mistrec-sarande

Primus registratum

[qb] cilat mo ato magazinat e rrenuara ?apo bunkeret deshe me thone ti? [/qb]
Jo nuk ta them ku ndodhem se jam monumen kulture. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif monument kulture edhe ke shpetuar pa u vjedhur ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

mistrec-sarande

Primus registratum

[qb] /pf/images/graemlins/smile.gif monument kulture edhe ke shpetuar pa u vjedhur ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Prandaj deshe adresen ti te kishte vajtur mendja keq he. /pf/images/graemlins/frown.gif

dolce_vita

Primus registratum

[qb]
[qb] /pf/images/graemlins/smile.gif monument kulture edhe ke shpetuar pa u vjedhur ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Prandaj deshe adresen ti te kishte vajtur mendja keq he. /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
c`adrese mo :confused:
pastaj c`me duhesh ti mor amon /pf/images/graemlins/laugh.gif

More keni zene gjithe Gabin ju ketu...... /pf/images/graemlins/tongue.gif
C'a biznesmenesh mo.......
O Hoto...si ishte puna e Sandrit....a shitet ...se e dua per model,me i bere ca poza /pf/images/graemlins/wink.gif .Ti me thuaj cmimin dhe gati jam une me aparat ne dore /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb] une per vete sjam me ne shitje me bleu dolce_vita shpetovaaa muah dolce_vita je me e mira

mos dil shume ne publik ti se po i prish mendjen ndonje tjetre e po te blejne /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
dolce_vita e pastja thoj qe ste degjoj e shikon qe spo dal e ne publik shpesh qe pas kesaj keshilles tende :tipsy: :kiss: :wub:

....more po sa e ka pazarin ky Zeqo...se shume eshte duke m'u ngatarru neper kembe.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb]
[qb] Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb] une per vete sjam me ne shitje me bleu dolce_vita shpetovaaa muah dolce_vita je me e mira

mos dil shume ne publik ti se po i prish mendjen ndonje tjetre e po te blejne /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
dolce_vita e pastja thoj qe ste degjoj e shikon qe spo dal e ne publik shpesh qe pas kesaj keshilles tende :tipsy: :kiss: :wub: [/qb]
eeeeeeeeee....... nuk e shikon qe Moira do te te bleje /pf/images/graemlins/frown.gif :mad:
Sa here te kam thene mos u duk ne publik :smash:

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb] ....more po sa e ka pazarin ky Zeqo...se shume eshte duke m'u ngatarru neper kembe.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po te ngaterrohet neper kembe e ? hmmmmm..... :smash:

.... /pf/images/graemlins/laugh.gif ...u harrova ... :smash: Zeqo shitet bashke me Dolcen.... /pf/images/graemlins/laugh.gif ...pagi uno ,prendi due /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

[qb] .... /pf/images/graemlins/laugh.gif ...u harrova ... :smash: Zeqo shitet bashke me Dolcen.... /pf/images/graemlins/laugh.gif ...pagi uno ,prendi due /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo mi une nuk shitem :mad:
pastaja, mire Zeqo, po une c`te duhem mi :confused:

....Ne kete malvita ho bisognio per un' puo dolce.... /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: ....dhe meqe nuk ndahesh dot,nga Zeqo... /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

ska gje se te nxjerrim ne ne shitje /pf/images/graemlins/smile.gif

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] ska gje se te nxjerrim ne ne shitje /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Harapo une nuk jam ne shitje dhe nuk nxirrem ne shitje :smash:

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb]
[qb] .... /pf/images/graemlins/laugh.gif ...u harrova ... :smash: Zeqo shitet bashke me Dolcen.... /pf/images/graemlins/laugh.gif ...pagi uno ,prendi due /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo mi une nuk shitem :mad:
pastaja, mire Zeqo, po une c`te duhem mi :confused: [/qb]
dolce_vita po e di ajo mi qe uen pa ty svete ne as nje vend :kiss:
HaRaPo mos e kruaj me qoromillet e botes reeeee :smash: