Nxirren per shitje .........

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Nxirren per shitje .........

Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] Shiten brekat e Majmunit /pf/images/graemlins/laugh.gif

animali_114.jpg

L'asta è aperta /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E kom thon une qe osht Majmun komunsit Hirkoja, jo vetem qe lexo gazetat e ekstremit te majt por ene breket i ka te kuqe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Biles ato brekt e banjos i ka jo vetem te kuqe por edhe me te shkrujtme 'Elefant in Love'. I rre menja se e ka bishtin si trompen e elefantit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Perserite njecik ta degjoj? Kush eshte padronja jote sot e tutje?

SkllavopronarEt nuk i blishin sklleverit pa i pa dhomet ne komet ne fillim, dhomet mi ke pa tani te ka njel me m'pa komet dhe me dhone 1$, masnej them une car te dush ti dhe te boj una ty car te kesh qef ti!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Nei

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]
Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] Shiten brekat e Majmunit /pf/images/graemlins/laugh.gif

animali_114.jpg

L'asta è aperta /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E kom thon une qe osht Majmun komunsit Hirkoja, jo vetem qe lexo gazetat e ekstremit te majt por ene breket i ka te kuqe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Biles ato brekt e banjos i ka jo vetem te kuqe por edhe me te shkrujtme 'Elefant in Love'. I rre menja se e ka bishtin si trompen e elefantit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
L'elefante e la farfalla (Michele Zarrillo)

sono un elefante
e mi nascondo
ma non c'è rifugio
cosi profooondooo.. :eek:

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]
Fillimisht postuar nga Lara Croft.:
[qb] Rrugacin e blej vete. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Per ty pranoj qe te me blesh edhe per 1$ simbolik /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
lale, ul e ul, te shkoi pazari per kokapil per zotin /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Jo se mi vjedh Nazhi.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nazhi shiti shtrenjte Xingaron qe s'bo i lek, jomo hurmat qe i vjedh maje mureve me gastare /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

e si jan kta djemte e sotçem....flasin per Henra e Yje e ja morin menjen gocave neper stola parqesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Ehuuu, sa shprehje ka per hunden...

Kush eshte me i kuotuari ne treg deri tani?

jula

Primus registratum

As nje cope statistike s'te lene te besh rehat keta... :smash:
Stergjyshi im rropi (ne kuptimin tregtar) edhe cifutet, kam nje fije shprese gjenetikisht.

Pune te mbare, :kiss:

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Ehuuu, sa shprehje ka per hunden...

Kush eshte me i kuotuari ne treg deri tani? [/qb]
ça ka vitrina, ka magazina! /pf/images/graemlins/laugh.gif

nga vitrina terhiqen klientet!

H

harap

Guest

Miresevini e shof se qenka shtuar veprimtaria e shitjeve edhe rrit konkurentat per ju sot kam mallra te fresket fare :

HOTGIRL e ngrohte fare e fresket po vlon mos vononi se do fothet per 123 Usd (pranojme pazar)

Laracroft per te cilen i jepet perparesi LR se.
Cmimi eshte 3000 Usd se ka nje sekret ajo .

o Sailor po ti mer ca do akoma su ngope??
lere Nazhin e xingaron aman se i ke marr lire fare /pf/images/graemlins/smile.gif

Ema te lutem me ler te shes edhe tangat e njeres po jane surprize e gjeni dot te kujat jane ??? /pf/images/graemlins/smile.gif

shpejtni se mrome kam fjet vone prandaj e hapa kaq vone dyqanin se kam pire e jam bo tape nga leket qe fitova dje .

p.s. Kam per shitje edhe dy moldave.

hot

Hotgirl

harapo me sa po shof ta paskam von cmimin shum te larte qe ste bleu njeri.. hajde ene ihere,i ka ra cmimi harapit..shitet per 100 lek (te vjetra) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

o me e do njeri apo ta qisim mall skarco?? :rockband:

H

harap

Guest

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] harapo me sa po shof ta paskam von cmimin shum te larte qe ste bleu njeri.. hajde ene ihere,i ka ra cmimi harapit..shitet per 100 lek (te vjetra) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

o me e do njeri apo ta qisim mall skarco?? :rockband: [/qb]
po kur do te behesh edhe ti tregtare aman /pf/images/graemlins/smile.gif
rri aty ne vitrine edhe kerko panolina kur te kesh nevoje /pf/images/graemlins/tongue.gif

H

harap

Guest

edhe ti mo Tedi mos te dalesh ne vitrine si shef shoqet e tua si kane dal /pf/images/graemlins/smile.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Ca shitet Ktu me ??? [/qb]
Mjekrra e Pashait /pf/images/graemlins/laugh.gif E ka vendos Harapi me u rrujt /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] harapo me sa po shof ta paskam von cmimin shum te larte qe ste bleu njeri.. hajde ene ihere,i ka ra cmimi harapit..shitet per 100 lek (te vjetra) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

o me e do njeri apo ta qisim mall skarco?? :rockband: [/qb]
po kur do te behesh edhe ti tregtare aman /pf/images/graemlins/smile.gif
rri aty ne vitrine edhe kerko panolina kur te kesh nevoje /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
nvitrin rri gjith qef un nqse vjen e me ben shoqeri ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

rri ihere urt se te qita per shitje ke gabi ty!!! :smash: