dolce_vita
Primus registratum
Re: Nxirren per shitje .........
jo po qe e di /pf/images/graemlins/wink.gif
jo po qe e di /pf/images/graemlins/wink.gif
jo po ta di un pse sme putheFillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] jo po qe e di /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ate po shprehja dhe une po ne menyr tjeter qe je pasuri e pa tundshme /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] Une nuk jam ne asnje liste se jam pasuri e patundur e kam thene edhe me pare :devil:
Moira* sille njehere ate listen taa shohim /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa tregtare te zot jemi bere me amon...... [/qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Ej do m falni Se Letren e Kom Harru n Cadren qe kom N Spille . Do prisni sa te shkoj atje PRape Javes Tjeter dhe ta marr ... [/qb]
:lol: :lol:Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb]Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Ej do m falni Se Letren e Kom Harru n Cadren qe kom N Spille . Do prisni sa te shkoj atje PRape Javes Tjeter dhe ta marr ... [/qb]O Tedo,c'ishte nevoja t'ua tregoje edhe ketyre ,se ku i bejme mbledhjet ne.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po ti cere ke Qe Dekonspiro Planin mi amon sa her t kom thon . Ku e din Ata se ku e bojm neve Mledhjen . Puna eshte qe ata te dine ate qe themi ne dhe qe kshu un Kom Hec para . Leni mi ti t kerkojn N Spille ata ene ne Jena n Currila nderkohe qe deklarojme qe jena n Tr ...Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb]Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Ej do m falni Se Letren e Kom Harru n Cadren qe kom N Spille . Do prisni sa te shkoj atje PRape Javes Tjeter dhe ta marr ... [/qb]O Tedo,c'ishte nevoja t'ua tregoje edhe ketyre ,se ku i bejme mbledhjet ne.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ke Nai menje t Keqe ti Me Ble Nai Gjo ...Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] Tedo..tundu pra ..se kjo tregtia jone ka ngelur ne rruge :shrug: [/qb]
Po ti cere ke Qe Dekonspiro Planin mi amon sa her t kom thon . Ku e din Ata se ku e bojm neve Mledhjen . Puna eshte qe ata te dine ate qe themi ne dhe qe kshu un Kom Hec para . Leni mi ti t kerkojn N Spille ata ene ne Jena n Currila nderkohe qe deklarojme qe jena n Tr ... [/QB][/QUOTE]Fillimisht postuar nga Moira*:
O Tedo,c'ishte nevoja t'ua tregoje edhe ketyre ,se ku i bejme mbledhjet ne.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]