Nxirren per shitje .........

Re: Nxirren per shitje .........

:wave: Popull tregter e shitdashes :confused: ... /pf/images/graemlins/laugh.gif Ne bashkepunim me Tedin....vendosem...... :confused: .... :smash: prisni pak se nuk po e gjej letren qe do te lexoja...... /pf/images/graemlins/laugh.gif e paskam harru tek cadra e Tedit.... :devil: .... :shrug:
ps .Tedo gjeji pak shenimet e mia dhe te takon ty tani te deklarosh tregun e shitjeve....

dolce_vita

Primus registratum

Moira* c`deshe tek cadra e Tedit ti mi :confused:
pranaja ben kaq shume mungesa ti e :devil: :smash:

helibak mucogllava

Primus registratum

dolce_vita ti mos u merakos yllo se ste blen njeri ste shes uen jooooooo as me flori /pf/images/graemlins/laugh.gif
Moira akoma me kete avatar ti me :confused:

Zeqo e kam marre shtruar une.... /pf/images/graemlins/wink.gif
Dolce....ke cadra per pune isha.... /pf/images/graemlins/laugh.gif ,si do t'a mbajme tregun ne.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
Sa te me vije lista mua ,po t'a shohi Zeqo.... :tipsy:

helibak mucogllava

Primus registratum

Ketu mbreti jam uen dhe listen e bej une prandja dolce_vita dhe po qe ne list eshte e prenotuar ke une /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

Une nuk jam ne asnje liste se jam pasuri e patundur e kam thene edhe me pare :devil:
Moira* sille njehere ate listen taa shohim /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa tregtare te zot jemi bere me amon......

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] Une nuk jam ne asnje liste se jam pasuri e patundur e kam thene edhe me pare :devil:
Moira* sille njehere ate listen taa shohim /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa tregtare te zot jemi bere me amon...... [/qb]
ate po shprehja dhe une po ne menyr tjeter qe je pasuri e pa tundshme /pf/images/graemlins/wink.gif
Moira bjere mi bjere se piramidal po me dukesh deri tani /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Ej do m falni Se Letren e Kom Harru n Cadren qe kom N Spille . Do prisni sa te shkoj atje PRape Javes Tjeter dhe ta marr ...

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Ej do m falni Se Letren e Kom Harru n Cadren qe kom N Spille . Do prisni sa te shkoj atje PRape Javes Tjeter dhe ta marr ... [/qb]
:confused: O Tedo,c'ishte nevoja t'ua tregoje edhe ketyre ,se ku i bejme mbledhjet ne.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb]
[qb] Ej do m falni Se Letren e Kom Harru n Cadren qe kom N Spille . Do prisni sa te shkoj atje PRape Javes Tjeter dhe ta marr ... [/qb]
:confused: O Tedo,c'ishte nevoja t'ua tregoje edhe ketyre ,se ku i bejme mbledhjet ne.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :lol:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb]
:confused: O Tedo,c'ishte nevoja t'ua tregoje edhe ketyre ,se ku i bejme mbledhjet ne.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po ti cere ke Qe Dekonspiro Planin mi amon sa her t kom thon . Ku e din Ata se ku e bojm neve Mledhjen . Puna eshte qe ata te dine ate qe themi ne dhe qe kshu un Kom Hec para . Leni mi ti t kerkojn N Spille ata ene ne Jena n Currila nderkohe qe deklarojme qe jena n Tr ...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] Tedo..tundu pra ..se kjo tregtia jone ka ngelur ne rruge :shrug: [/qb]
Ke Nai menje t Keqe ti Me Ble Nai Gjo ...

dolce_vita

Primus registratum

Me menje t`keqe jam gjithmone :devil: une po jom bo tregtare e fashme, kam ble boll tashtina si tregtare e modhe qe jam nuk po gjej dot se c`te nxjerr ne treg..... :shrug:
Sille njehere ate listen e Moires* ti hedhim nje sy /pf/images/graemlins/wink.gif

[qb]
Po ti cere ke Qe Dekonspiro Planin mi amon sa her t kom thon . Ku e din Ata se ku e bojm neve Mledhjen . Puna eshte qe ata te dine ate qe themi ne dhe qe kshu un Kom Hec para . Leni mi ti t kerkojn N Spille ata ene ne Jena n Currila nderkohe qe deklarojme qe jena n Tr ... [/QB][/QUOTE]

O Tedo,po c'ja ke marre doren dhe ti....
:kiss:

dolce_vita

Primus registratum

Moira*....do sjellesh ndonje gje per te shitur ti apo te nxjerrim ate minifundin tend /pf/images/graemlins/wink.gif

O Tedo .... :confused: Po bej njecik sfilate una sa te vish ti.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
unk106_h.jpg
unk052_h.jpg