Moira Anderson
AtEoS
Re: Nxirren per shitje .........
Macke ....po te kapa.... :smash: :smash:
Macke ....po te kapa.... :smash: :smash:
NE banke erdhi nje konfirmim qe ishin depozituar ca leke po e kishe bo me te drejte terheqjeje te 2 paleve . Kur do shkojm ti marrim dhe ti kaloj n llogarine time ...Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Asnjeri nuk dashka me ble....,po pres dhe nja dy dite dhe kam per te bere skonto 50% /pf/images/graemlins/frown.gif
Hote jam shitur une.... /pf/images/graemlins/wink.gif ,paret i mori Tedi...[/qb]
Prit njehere oj tregtare pa shkolle se nuk dale aq kollaj ne shitje una. Pastaj ku po shkon ti??? :smash:Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Asnjoni s'ma ka ble Xander....ej popull me duhen leke mua ,se do iki me pushime... /pf/images/graemlins/laugh.gif Mos ma beni stok mallin :smash: [/qb]
iii sa mendje lehte kjo vajze. Po ku do te me blej njeri mua kur une ofroj nje Telebingo per ty?Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Xander o stok t'u hap goja ty.....prit sa te te blejne.... /pf/images/graemlins/smile.gifO gjo e keqe qe s'te ble kush..... :smash: [/qb]
Hote Leket do shkoj ti Terheq me LLapaqenin . Ene qe thuj ti une nuk jom Prone e askujt pervec se vetes Time ...Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] moira he te keqen shko terhiqi paret me tedin!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
ps: (spo ta them qe tedi eshte prone e agjencise se kushedi ku te shko menja ty) /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: [/qb]
Ej pona qeke e pasur ti mi?,,,Po ku do shoksh ne bolzano? PARKHOTEL LUNA??? Nuk je nga ato biba ti joooo!!!Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] O njeri i akullt,po pse paska vere aty tek ty... /pf/images/graemlins/tongue.gif .Une per vete do te shkoj ne Bolzano,Imperia,Sanremo.....dhe ne gusht ne Sarande.... /pf/images/graemlins/smile.gif
E.....dhe ato 200 EU futi ne ..... se aq nuk me ben as ora.... :tipsy:
Po tjeter ca te duhet per ne vere....mos je para llambes se Aladinit.... :lol: [/qb]