"Nusja , a duhet me shume se nena juaj"

mostro

Putraku
Re: "Nusja , a duhet me shume se nena juaj"

ahhh c'jane ato nusetttttt!!!!shtriga qe t'ja u keputesh ate koken!!

DO TI JAP NANES CAJ E ME LIMON
SHPIRTI FORT MA DON
ZEMRAME KENDON..

DO TE VIJ SI FLLAD I MAJIT
DO TE SJELL UNE LULE FUSHE
FAQET TU BEN FLAKE TE KUQE
KUR TE THAAAAAAAAAAASSSSSHHH
DO TE MARR PER NUSE... :rockband:

Ele nusen e du folt folt!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]ahhh c'jane ato nusetttttt!!!!shtriga qe t'ja u keputesh ate koken!!
[/qb]
Ky paska per tu pleqeru me mamushin e vet me duket!

E pastaj mbahen cunat shqiptare si te forte! Cuna mami jane, qe sa zihen icik me nusen shkoje qurraviten ti fshij mami vet qyrret!
help.gif

mostro

Putraku

E mi tii se shaka bej.ja dhe per nusen ja mora konges!!po a e din ti se si i rri kjonusja ime nones time!?urdhero siurdhero tere diten,lepe qepe.ja kshu duhen nuset.kshu duhen!dmth kshu ekom bo una me keteja :smash: :smash: dajak dajak..ciao..

AnaBlue

Forumium maestatis

Ku e ke gjet nji nuse te tille, tek kopshti 3 apo ne Afganistan?
Thuj nanes tande qe ta mesoj icik shkrim e lexim se ban sevap! :cool:

karamel

Primus registratum

Cunat po, duan me shume nuset se sa nenat etyre, per gocat eshte me ndryshe, jane me te lidhura dhe e ruajne te njejtin komlicitet! /pf/images/graemlins/wink.gif

karamel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]ahhh c'jane ato nusetttttt!!!!shtriga qe t'ja u keputesh ate koken!!

DO TI JAP NANES CAJ E ME LIMON
SHPIRTI FORT MA DON
ZEMRAME KENDON..

DO TE VIJ SI FLLAD I MAJIT
DO TE SJELL UNE LULE FUSHE
FAQET TU BEN FLAKE TE KUQE
KUR TE THAAAAAAAAAAASSSSSHHH
DO TE MARR PER NUSE... :rockband:

Ele nusen e du folt folt!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
cool poesia jote! :thumbsup: :thumbsup:

qershia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DArtur21:
[qb]Nena 2 e shumta tre vjet te le te thithesh gjirin. Nusja ta jep gjirin gjithe jeten. Hapni syte e mesoni te krahasoni tamam.

[/qb]
..e ndersa qumeshti i nenes te rrit, qumeshti i gruas te thith palcen...

AnaBlue

Forumium maestatis

Kush po perpiqet te zevendesoje njeren me tjetren? Si eshte thene dhe me pare, secila ka vendin e saj.
A thua nje vajze qe martohet kerkon te zevendesoje babane e saj me te shoqin?
Absurde!

tani325

Primus registratum

ANA po te lexosh Froidin mbase nuk eshte dhe aq absurde. /pf/images/graemlins/smile.gif

klodi@n

Primus registratum

PER MENDIMIN TI NJE NJERI SA ESHTE I PA MARTUAR O I PA FIJUAR NUK MUND TI PERGJIGJET KESAJ TEME.
help.gif

edda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga @klodi@:
[qb]PER MENDIMIN TI NJE NJERI SA ESHTE I PA MARTUAR O I PA FIJUAR NUK MUND TI PERGJIGJET KESAJ TEME.
help.gif
[/qb]
jam plotesisht dakort me ty koldi. Une mendoj qe nenat behen shume te bezdisshme kur fillojne e behen xheloze per nuset..prandaj dhe cunat ne disa raste thone qe na duan me shume se ato /pf/images/graemlins/smile.gif

Ej degjoni kte: burri eshte qeveria, gruaja eshte partia ne pushtet dhe vjehrra eshte sindikatat

klodi@n

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Postaime

Primus registratum

sikur pyetja te behej :
ke do me shume ; nusen apo nanen e nuses po qe do vlente me ja diskutu /pf/images/graemlins/laugh.gif
po kush eshte ai rrote (lege...) qe don nusen me shume se nanen ...
:mad:
bye e mos u merrni me budalliqe se ai qe eshte ne rregull e don nanen e ai qe nuk eshte ne rregull nanen ...

se don dmthne ...

Thats Amore

Primus registratum

Kjo eshte pyetje idiote...
1-dashuria nuk matet me me shume dhe me me pak
2-i perkasin dy dashurive te ndryshme
3-je dhe Krutan mor burr. :smash:

Harpetari

Primus registratum

Dashuria per nenen eshte ndryshe nga dashuria per nusen,nusja ka vend tjeter ne jeten e nje burri dhe nena ka tjeter.Do te ishte budallallik te mundoheshe ti krahasoje.Pastaj ka nane e nane dhe nuse e nuse.E rendesishmia eshte qe te arrish edhe ti japesh seciles vendin qe i takon. E bejme dot?
Kesaj pergjigjuni.

Guest

Pyetje interesante po nuk eshte e ndertuar drejte. Kush ndahet nga gruaja dhe i vjen mire te ndahet (nese do veten e tij) secilit i pelqen te gjej njeriun ideal ne jete qe te mos te ndahet asnjehere, ndarjet vijne se s'ke gjetur njeriun e duhur. Prandaj edhe ne ksi rastesh te vje keq per veten. Po nanes ca do i ndash? Sido qe te jete te ka rane per hise, as ne anderr nuk e shef noi her te dalesh nga barku noi gruje tjeter. Pra do s'do ate ke nane. Lum kujt i ka ra llotaria ta kete edhe nanen t'mire edhe nusen t'mire se jane dashuri me kahe te kunderta qe qendren e kane ke ty. Po fatkeqesia e meshkujve shqipetar eshte se s'e dallojne dot ku e ka vendin nana dhe ku gruaja. Po ato nanat kane qene noiher nuse ato? sa mir u ankohen kalamajve ato c'kane vujt prej vjerrave. Ta menojne iher qe mos ti bajne nuset te vujne. Une njoh nje nane ke namazjaja ne Elbasan qe djalin e vetem e nxorri jasht, e perzuri nga shtepia pa i mbushur te 20-at. Pse? Se ai u martua me ate qe donte dhe kurre ndonjehere s'i deshi femijet e te birit edhe s'la ligsi pa bere kunder familjes se te birit. Nane eshte kjo? :confused: /pf/images/graemlins/frown.gif Pres pergjigje.

Edi21

Primus registratum

Pershendetje,
po si mund te duash nje grua qe dje e njohe e ne kervat me mire e njohe, se sa nena qe te dha jeten? Pa me thuaj si thau kur te dhem dicka O nene e jo O nuse,
dashuria e nenes eshte si gjalpi e dashuria e nuses o si e mjaltit, dmth mjalti lahet edhe me uje, por njolla e gjalpit nuk lahet kurr.
nusja zevendesohet, nena kurr, nusen e le e merr nje tjeter po nenen nuk e le do te e te marresh nje tjeter. nusja te le e nje tjeter merr por nenea kur nuk te len. nusja te metat ne sy ti ve e ti kujton, per nene te meta kur nuk ke.
dashuria e nones e nuses jan dy dshuri krejt te dryshme, nuk mund te krahasohet dashuria a nenes me te nuses(me nje vajze qe dje takove). zoti ka po shkalle, e cecili ka afersin e vet. gjaku nuk behet uje.

S6T6N6

Forumium maestatis

Teme e bukur kjo... me kujton nje episod te femijerise time, pasi u martua xhaxhai im, gjyshja ime (shkodrane e vjeter) thoshte: "Gruja te cica nana te guzica (by+ha)"... kte gje e thote dhe tani qe eshte 95 vjece :lol: Nejse une personalisht mendoj qe eshte vetem ceshtje temperamenti. Cdo njeri ruan balanca te ndryshme ndaj te treteve.