Nuk vijme ne orgazem ne te njejten kohe!

D-J

Forumium maestatis
Nuk vijme ne orgazem ne te njejten kohe!

Kemi nja dy muaj qe jemi bashke dhe cdo gje shkon per bukuri. Sex bejme nja dy here ne jave dhe jemi te kenaqur. Vetem nje problem na mundon. Nuk vijme ne orgazem ne te njejten kohe. Disa here une i pari (zakonisht une) disa here ajo. Kur vi une i pari mundohem t'a bej ate qe te vij ose me gishta ose duke i dhene sex gojor ose me vibrator derisa te me ngrihet mua prape. Kurse kur vjen ajo e para nuk e ka problem ta vazhdoj derisa te vi dhe une. Kemi provuar pozicione te ndryshme po prape nuk vijme ne te njejeten kohe. Ndonje mendje?

assassino26

Primus registratum
Re: Nuk vijme ne orgazem ne te njejten kohe!

SA probleme seksuale paske ti mer mik...TElefono te doktori i seksit te enjnteve te Gjeli Vizion... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Korruptoje se ti paske nevoje per 1 emision komplet :smash: :smash: :smash:

drops^of^enigma

Primus registratum

DICK...nuk eshte jo normale te mos vish ne orgazem ne te njejten kohe me partnerin/en.Mos shiko filmat... :rolleyes:

I love new york

Primus registratum

o cuno per cdo problem qe te del ty every night do na hapesh nga nje teme te re??????
mbaj nje teme , ate qe ke hapur njehere dhe shruaji atu te rejat. pfffffffffffff

Petroninsja

Primus registratum

I guess Mr. Dick has dick issues..... ehhh kjo bote me halle ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

TI VJEN SHPEJT SE E MBAN ATY MENDJEN 24 ORE.SHIF SE PO TU KA BERE FIKSIM I KEQ ME MIRE PRITE ENE HUDHJA QENVE SE NUK KA PER TE TE HYRE ME NE PUNE /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Dick Darlington Delarge:
[qb] Kemi nja dy muaj qe jemi bashke dhe cdo gje shkon per bukuri. Sex bejme nja dy here ne jave dhe jemi te kenaqur. Vetem nje problem na mundon. Nuk vijme ne orgazem ne te njejten kohe. Disa here une i pari (zakonisht une) disa here ajo. Kur vi une i pari mundohem t'a bej ate qe te vij ose me gishta ose duke i dhene sex gojor ose me vibrator derisa te me ngrihet mua prape. Kurse kur vjen ajo e para nuk e ka problem ta vazhdoj derisa te vi dhe une. Kemi provuar pozicione te ndryshme po prape nuk vijme ne te njejeten kohe. Ndonje mendje? [/qb]
Bera si i lodhur dhe sikur do shkoja ne nje vend dhe ika. Tani kam frike ta takoj prape megjithese ajo me merr ne telefon. Arsyeja eshte se nuk di si tja them psene. Kam hall se mos me ndodh dhe me femra te tjera
Po ti lal, gjasme ishe bo Impotent e s'mujshe me e bo ate punen...si tani te doli ky problemi tjeter, me qe u bene dy muaj me kete.
Upssssss mbase te ka bere me probleme ajo prostituta ..komshija jote!!!

Eh lal...duhet te jesh noi kalama 15-16 vjec ti, qe e ke ba vec ne banjo ne ate versioinin uficial, e mashkullor.

pS: Te duhet patjeter nje sesuolog! (Na mungon ne af nje doktorr/eshe e tille. Sa gjynah!

alternativi

Primus registratum

O K...(dick) eshte normale qe nuk vijni ne orgazem ne te njejten kohe se mashkulli vjen gjithmone me shpejt.

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb] SA probleme seksuale paske ti mer mik...TElefono te doktori i seksit te enjnteve te Gjeli Vizion... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Korruptoje se ti paske nevoje per 1 emision komplet :smash: :smash: :smash: [/qb]
Nuk dua ta bej se do ngaterrohet dynjaja kush eshte telefonusi dhe kush eshte doctori /pf/images/graemlins/laugh.gif

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga *drops of enigma*:
[qb] DICK...nuk eshte jo normale te mos vish ne orgazem ne te njejten kohe me partnerin/en.Mos shiko filmat... :rolleyes: [/qb]
Nuk thashe se eshte jonormale po dhe optimale nuk eshte ama. Pastaj seksi lezetin aty e ka. Shume pesimizem shof. Popull qe kenaqet me pak :smash: Une nuk mund te kenaqesha po ti thosha vetes he mo se dhe turma keshtu e ben /pf/images/graemlins/wink.gif

ruud

Primus registratum

ooh diko te jap une nje zgjidhje????
my dear friend you need to do some exercise so that you can cure yourself...see what i mean???
you can not control your ejaculations and probably you come prematurely

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb]
[qb]

pS: Te duhet patjeter nje sesuolog! (Na mungon ne af nje doktorr/eshe e tille. Sa gjynah! [/qb]
Keshilli i ndrikullave, Thash se do me thoshe hallall qe per dy muaj e ke bere me tre. Po cti bej un mi? Njera me akuzon per perdhunim tjetra pjerdh ne te kurse kjo qe jam tani s'eshte shtruar mire akoma /pf/images/graemlins/wink.gif
P.s Mos perdor llafe te medhaja se sjane per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga alternativi:
[qb] O K...(dick) eshte normale qe nuk vijni ne orgazem ne te njejten kohe se mashkulli vjen gjithmone me shpejt. [/qb]
Gjeta dhe nje qe vje para kohe :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga ruud:
[qb] ooh diko te jap une nje zgjidhje????
my dear friend you need to do some exercise so that you can cure yourself...see what i mean???
you can not control your ejaculations and probably you come prematurely [/qb]
Ruud, bjeri shkurt se ke lehtcina /pf/images/graemlins/laugh.gif

D-J

Forumium maestatis

[qb]
Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] TI VJEN SHPEJT SE E MBAN ATY MENDJEN 24 ORE.SHIF SE PO TU KA BERE FIKSIM I KEQ ME MIRE PRITE ENE HUDHJA QENVE SE NUK KA PER TE TE HYRE ME NE PUNE /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
PO MIRE, JA E PREVA GJYSEM METRI? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband: [/qb]

Diavolessa

Valoris scriptorum

[qb] Keshilli i ndrikullave, Thash se do me thoshe hallall qe per dy muaj e ke bere me tre. Po cti bej un mi? Njera me akuzon per perdhunim tjetra pjerdh ne te kurse kjo qe jam tani s'eshte shtruar mire akoma
P.s Mos perdor llafe te medhaja se sjane per ty
[/qb]

Darling! Nuk te mungon fantazia...te mungon realiteti!!!! ....Pra te shijosh dicka /pf/images/graemlins/wink.gif

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] Eh lal...duhet te jesh noi kalama 15-16 vjec ti, qe e ke ba vec ne banjo ne ate versioinin uficial, [/qb]
Mjere gocat e forumit qe kane foto ne album. /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy: :goofy: :goofy: