Nuk shtyhet dimri pa acc

Zemrushi

Primus registratum
Re: Nuk shtyhet dimri pa acc

lexo çik temat e hapura per kerkesa accessi, dhe aty i jane kthyer pergjigjet qe s'ka me shtime... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Zemrushi

Primus registratum

nejse plak0 ju e dini, ashu them edhe un prit g*** sa te qeli bar /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

never

Forumium maestatis

pershendetje i here sa per kerkesen se so9 mua me behet qefi nese do te marr nje pergjigje pozitive per acc,kerkesa ka shume per aop ka dhe usera qe kan nje jave ne cat dhe duan op por mendimi im ehste te rrespektohen te vjetrit dhe ato qe dine komandat eshte gje emire te kesh staff te vjeter dhe te kualifikuar kaq skam cthem me teper so9 ishalla e merr plako /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif klm

besiii

Forumium praecox

per mendimin time le ta mari kur e kan mare ata aopa qe jan me cop cop se ky pse mos ta mari ky ;d per mu pro ;d

ImoRtaL4EveR

Forumium praecox

Per Mendimin Tim Aq Sa Vlen Dhe Aq Sa Une Si Chatist I Rregullt I Serverit e Njoh so9 Them Se Pse Mos Te Shtohet Aop, Nuk Eshte Se Eshte User Problematik, Ka Bere Dhe ai Ato Budalleqet E Veta si Te Gjithe Ne Por Shikoj Nje User Qe Shume Shpejt Do Kete Acc
so9 Hajt ishalla E merr Dhe Ti Acc meqe Ne Po Bejme Plan me Heq KEte Never :p Tung!

J@mes_Douglas

Primus registratum

Persa kohe qe nje person frekuenton rregullisht chat-in dhe deshiron te provoje veten ne lidhje me userat eshte normale qe duhet ti jepet mundesia.

MIG-21

Primus registratum

so9 Lale Ishalla e Merr Te Pakten Ti Sepse Rradhen Time Ta Kam Lene Ty Se Ja Lashe Shendene Chat-it Une Se Ne Qe Duhet Te Kemi Acc Jo Qe Na Trashin Me Muhabete Te Tipit `PRIT;SOT;NESER;NA NJE VOP Etj. Po As Qe Nuk E Marrim Fare Keshtu Qe Ishalla Ta Japin Ty Kuptohet`PA U BERE ME 3GOCA e 2 DJEM` Ose `KUR TE PLAKESH`

Respekte Lale Ishalla E Merr Acc

MIG-21

SoLdIeR_^oF^_fOrTuNe

Forumium praecox

Pershenderte i Dashur so9.Nje nga userat me 1-Sh te Arushes.
Per mua e merrr aop /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Shpresoj qe ta marresh sa me shpejt.
Respekte Donito /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

S

Scorpion

Guest

Mbylljani kete teme djalit, se s'ka ardh dimri akoma /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

Timi

Valoris scriptorum

Meqe i zoti temes ka kerkuar qe tema ti mbyllet i plotesohet deshira...