Nuk po qaj jo......

i'll_wait_4_U_in_Heaven

Forumium praecox
Re: Nuk po qaj jo......

Of love and other demons kam qare sa jam dend mire. (ps; eshte liber harrova)

Filmi qe me ka bere te qaj .....ufff jane plot se mos me kujtohet ndonje i tanishem....

uhh drama intrige dhe dashuri

hajdutet e Fridrih shilerit
mbreteresha margot e Alexander Dymas

edhe nje film i vjeter italian qe titullohet

kush do ti doje femijet e mij
ose la vita e dolce di cinema paradiso.

kill me later , Skllavia Izaura mmmmm the best so far. gruaja e panjohur,
storia d'amore. mama licia e sofia loren.

te mendohem per ndonje tjeter me vone /pf/images/graemlins/smile.gif

enderr e njomet

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LEA22:
[qb]LULKUQERT MBI MURE, kur e vrane ate tipin, qe sja mbaj mend emrin, kur po kapercente murin.

JOHN Q. aftesia e samuel l jackson, te interpratoje ne menyre perfeksioniste, rolin e babit te pashprese.

TITANIC nuk me ka bere te derdh asnje kokerr loti. madje filmi mu duk shume i gjate dhe ne mes te tij, kam shkuar ne nje pike tankimi, ku kam blere cigare. ne fund te filmit, kur u hapen dritat, pashe gjithe njerezit me shami ne dore dhe sy te skuqura. qanin dhe une nuk e kuptoja pse.
dhe kush, une qe qaj dhe me lessin. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
o rrusho John Q. eshte luajtur nga Denzel Washington... apo ty te tere jevgjit te duken njesoj /pf/images/graemlins/smile.gif

LEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga enderr e njomet:
[qb]
Fillimisht postuar nga LEA22:
[qb]LULKUQERT MBI MURE, kur e vrane ate tipin, qe sja mbaj mend emrin, kur po kapercente murin.

JOHN Q. aftesia e samuel l jackson, te interpratoje ne menyre perfeksioniste, rolin e babit te pashprese.

TITANIC nuk me ka bere te derdh asnje kokerr loti. madje filmi mu duk shume i gjate dhe ne mes te tij, kam shkuar ne nje pike tankimi, ku kam blere cigare. ne fund te filmit, kur u hapen dritat, pashe gjithe njerezit me shami ne dore dhe sy te skuqura. qanin dhe une nuk e kuptoja pse.
dhe kush, une qe qaj dhe me lessin. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
o rrusho John Q. eshte luajtur nga Denzel Washington... apo ty te tere jevgjit te duken njesoj /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
po qe ke te drejte!!!!! ja ku harxhove me ne fund nje tre minutsh efikas. /pf/images/graemlins/laugh.gif (legjende do te ta bej ate tre minutshin) /pf/images/graemlins/smile.gif

Fillimisht postuar nga kaprollja:
[qb]Une kam qajt ke ai filmi qe sja maj men titullin
Kur u vra Miti dhe filloi me qajt gruja vet
"te vrane o Miti oiiiiiii" me duket "Toke e pergjakur"e kishte, nejse ajo qante Mitin e une lotet rreke /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
ajo shprehja "te vrane o miti oiiii"
Eshte shprehja qe me ka bere me shume per te qeshur.te vrane o mitiooooiiiii :rockband: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

doktoresha

Primus registratum

sepse nuk mendoj se i meriton lotet e shpirtit tim....te mendoj dhe vetem kaq...si nje enderr qe kurre spati fillim dhe kurre , kurre prape se prape fund sdo kete brenda meje.

Dua

Primus registratum

'Pearl Harbour' eshte filmi i fundit qe me ka bere te qaj.

....nga Dua

Dua

Primus registratum

Gjithashtu 'Legends of the fall' me beri me lot. Kjo ishte atekohe kur isha me e re. Ende me prek thelle ky film.

...nga Dua

Visi S

Primus registratum

Kampioni eshte filmi qe me ka bere te qaj.
Po po kam qare, me kujtohet si sot.
Edhe qe at'here nuk e kam pare me(nuk me eshte dhene mundesia, kuptohet).

Kaq ishte,

Dua

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Psyche:
O DUA

Mos qan ne cdo film qe sheh ti???

Po xhano une vajtoj me ore te tera para TV-se, sidomos me filma te vizatuar bej namin.

....nga Dua