Nuk po qaj jo......

bella

Primus registratum
Re: Nuk po qaj jo......

Fillimisht postuar nga SyZeza:
[qb]Te gjithe filmat qe jane prekes me bejne per te qare....
"Pearl Harbour" /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Edhe mua /pf/images/graemlins/frown.gif

albana

Lara Croft

Historia e nje murgeshe.

Kam qare rreth dy dite fillo- pusho me seanca 30 minutshe. /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

durrsakja

Primus registratum

The English patient
Life is beautiful
DEBATIK (kur vritej Coli) /pf/images/graemlins/frown.gif

Heneza

Primus registratum

Titaniku nuk la njeri pa nxjerre lot, te madh e te vogel, femer e mashkull kur isha une dy here ne kinema per te.
Schindler's List me hapi rrubinetat e syve mua. megjithese keto kohet e fundit kam fillu te qaj shume neper filma une... e ka mosha me duket.

LEA

Primus registratum

LULKUQERT MBI MURE, kur e vrane ate tipin, qe sja mbaj mend emrin, kur po kapercente murin.

JOHN Q. aftesia e samuel l jackson, te interpratoje ne menyre perfeksioniste, rolin e babit te pashprese.

TITANIC nuk me ka bere te derdh asnje kokerr loti. madje filmi mu duk shume i gjate dhe ne mes te tij, kam shkuar ne nje pike tankimi, ku kam blere cigare. ne fund te filmit, kur u hapen dritat, pashe gjithe njerezit me shami ne dore dhe sy te skuqura. qanin dhe une nuk e kuptoja pse.
dhe kush, une qe qaj dhe me lessin. /pf/images/graemlins/smile.gif

shkopi

Primus registratum

Vdekja e kalit..

NE fund kur del vetem timo flloko pa shok,pa familje,pa pike prespektive...e rralle..

mi corazon

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga LEA22:
[QB]LULKUQERT MBI MURE, kur e vrane ate tipin, qe sja mbaj mend emrin, kur po kapercente murin.

Moj Lea,nuk vrane "tipin" duke kapercyer murin,,,,,,,,po vrane SULO jetimin moj. Ah ti...

LEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mi corazon:
[qb]
[QB]LULKUQERT MBI MURE, kur e vrane ate tipin, qe sja mbaj mend emrin, kur po kapercente murin.

Moj Lea,nuk vrane "tipin" duke kapercyer murin,,,,,,,,po vrane SULO jetimin moj. Ah ti...[/qb]
hiiiii, sulo jetimin, ja me bere te me mblidhet prape nje lemsh ne gryke. e kam para syve momentin kur sulo i shkrete bie nga ai mur i mallkuar. nuk e di kam qare athere kur e pashe me shume, apo tani qe ma kujtove ti serisht. /pf/images/graemlins/laugh.gif

jo jo, se kam qare me verte aty.

LEA

Primus registratum

uaaaaaaaaaa, sa te keqinj qe jeni. talleni me zemren time te dobet.

u, po une kam qare dhe ke "truman show"

Petroninsja

Primus registratum

Lulet e Molles,
film shume i prekshem sa here e shoh lengezoj syckat si me suste. Ah keto filmat do na morrin lotet /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Kurse une kam pas qare me Kapedanin kur isha i vogel, Pallati 176 kur i rrita i cik, ndersa tani qe jam bere i madh me 'Diner de cons' dhe Visiteurs

kam qa nga te qeshmet sigurisht.

Le_Routard

Forumium maestatis

Ose kur vdiq qeni i gjermaneve tek Tomka & friendsat e vet ...

Pse mi ti per qenin e armiqeve paske qar? Ah sikur te kishte ndegjuar Tomka sa keq kishte per ti ardh qe ti paske paske qen Gofin.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

kaprollja

Primus registratum

Une kam qajt ke ai filmi qe sja maj men titullin
Kur u vra Miti dhe filloi me qajt gruja vet
"te vrane o Miti oiiiiiii" me duket "Toke e pergjakur"e kishte, nejse ajo qante Mitin e une lotet rreke /pf/images/graemlins/frown.gif

assassino26

Primus registratum

Shi si qajne kta por filmat.... /pf/images/graemlins/tongue.gif Un s'kam qa me as i film :tipsy: :tipsy: E mo mire e pranoj kam mledh edhe un i lomsh te gryka ke Debatiku kur vrasin Colin,po vetem kaq ama se nuk kam qajt me verte.Coli e ka emrin ai apo jo,vetem nqs e ngatrroj me ate te kpucve qe do hanin msusin,te Migjenit.

mi corazon

Forumium praecox

[qb]uaaaaaaaaaa, sa te keqinj qe jeni. talleni me zemren time te dobet.

u, po une kam qare dhe ke "truman show"[/qb]
Pse e kane nxjerre Sulon duke rene nga muri tek "Truman show"???????????
Si e benin renien nga muri me "riplej"?
Lea me shkrive sot.

mi corazon

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb]Lulet e Molles,
film shume i prekshem sa here e shoh lengezoj syckat si me suste. Ah keto filmat do na morrin lotet /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ti paske lengezuar syçkat me tamam........si priste e shkreta aty ke guri....erdhi mbremja....duke pritur perseri......e si tha Xhoni????? skam pare qenie me te mjeruar ate nate??? Eshte per te qare ai film. /pf/images/graemlins/frown.gif

LEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mi corazon:
[qb]
[qb]uaaaaaaaaaa, sa te keqinj qe jeni. talleni me zemren time te dobet.

u, po une kam qare dhe ke "truman show"[/qb]
Pse e kane nxjerre Sulon duke rene nga muri tek "Truman show"???????????
Si e benin renien nga muri me "riplej"?
Lea me shkrive sot.[/qb]
po coku i ngatarroj na i here se mi zejne lotet syte ene menjen, kur shof kshu filmash sentimentale ene ska pune tjter lea pasnej po bohet joli i corazonit.lol
nqs. ehste fati im ky, te behem kllouni i dikujt, i joti u befsha e ngelsha perjete, corazono. /pf/images/graemlins/smile.gif