Nuk po qaj jo......

TranofiljA

Primus registratum
Nuk po qaj jo......

Jam shume kurioze te shoh se c'fare filmash ju kane bere te derdhni lot, kshu si padashje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nga te tere filmat qe kam pare:
<ul type="square">
[*]DEBATIKU- kur vrane Colin /pf/images/graemlins/frown.gif
[/list]
....edhe.....

<ul type="square">
[*]BRAVEHEART
[/list]

gurax

Pan ignoramus
Re: Nuk po qaj jo......

Debatik, me tere mend qe te vjen keq per Colin aty.
Kurse per filmat e tjere vallaj me derdh lot eshte pak e rende, por do thosha se ka shume caste emocionante dhe tek "We were Soldiers". Me ka pelqyer shume si film.
Ah...
Lot me kane dale nga "Kung Pow", nga te qeshmet /pf/images/graemlins/tongue.gif Citim nga MuShuFasa: "Come on chosen, what will you think of later, aliens? Will you remind and say 'Oh thank you, stars above?' " /pf/images/graemlins/laugh.gif

----------------
"When God created sunrise, He was trying to copy your smile."

Sindroma

lv sx sx

ARMAGGEDON /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif
A8.jpg

bruce.gif

^SHIU^

Primus registratum

me thene te drejten nuk me ka bere per te qare po
me ka terhequr shume si film dhe me ka emocionuar
"gladiatori" ndersa nga filmat shqiptar me ka pelqyer shume "parrullat" sidomos me erdhi shume keq per selmanin kur qante per vete kur i lexonin letren, me siguri ju kujtohet...

Petroninsja

Primus registratum

Per filmin "Gladiator" kam nxjerre kokren e lotit ishte shume film prekes dhe me elemente shume te rendesishme. Muzika ishte shume e bukur dhe e magjishme, momenti kur Maksimus i jep fund jetes ishte pika kulmore, vertet film i bukur.
Per filmat shqipetare mund te them se kam qare tek " Lulekuqet mbi mure", shume film i bukur...

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Gurax:
[qb]Debatik, me tere mend qe te vjen keq per Colin aty.
Kurse per filmat e tjere vallaj me derdh lot eshte pak e rende, por do thosha se ka shume caste emocionante dhe tek "We were Soldiers". Me ka pelqyer shume si film.
Ah...
Lot me kane dale nga "Kung Pow", nga te qeshmet /pf/images/graemlins/tongue.gif Citim nga MuShuFasa: "Come on chosen, what will you think of later, aliens? Will you remind and say 'Oh thank you, stars above?' " /pf/images/graemlins/laugh.gif

----------------
"When God created sunrise, He was trying to copy your smile."[/qb]
Tweety an Sylvester? .. Ku Tweety kafshon Sylvester-in... awww /pf/images/graemlins/frown.gif .. /pf/images/graemlins/laugh.gif

gezimi

Primus registratum

Tani jo qe kemi qare po jane te bukur.....

La Vita e Bella
Last of the Mohicans

Ema

Goddes

Kam qare sa kam plasur me:

City of angels(nicolas Cage& Meg Ryan)
La storia di una capinera
La piovra 4(kur vrasin Katanin)
Birthday girl(masi kishte maru filmi ndikoi per keq e ja futa te qames)...
/pf/images/graemlins/frown.gif
Nga keto qe shkrova doli qe qenkam Qaramane !

Ema

Goddes

Edhe me Fiori d'accaio(Julia Roberts)
dhe me Ghost /pf/images/graemlins/frown.gif !

Obobbbo ca filmash!

I love new york

Primus registratum

Kam qare shume dhe me bukura eshte se qaj sa here qe e shoh (dhe e kam pare mbi 10 here) filmin "HaIR". nJEREZ ja u rekomandoj big time!!!
Kam qare me shume filma (hey nuk jam qaramane) por nuk me kujtohen tani. C"ti besh bie shpejt viktime e perdes sic me thote im ate lol
help.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Me thene te drejten si kam qa kur hiku Lessie nga shpia nuk besoj kam qare tjeter here... /pf/images/graemlins/frown.gif

Ose kur vdiq qeni i gjermaneve tek Tomka & friendsat e vet ... /pf/images/graemlins/frown.gif

/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

^SHIU^

Primus registratum

film qe me ka pelqyer dhe eshte prekes do vecoja dhe "titanik" dhe "shpetojeni ushtarin Rya(Rajan)

Guest

Une kam qare tek "Prinder te vegjel" se jo per gje po s'e kishte hak cop' e kalamanit. Bad, bad Parents :smash:

mi corazon

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]Kam qare sa kam plasur me:

City of angels(nicolas Cage& Meg Ryan)
La storia di una capinera
La piovra 4(kur vrasin Katanin)
Birthday girl(masi kishte maru filmi ndikoi per keq e ja futa te qames)...
/pf/images/graemlins/frown.gif
Nga keto qe shkrova doli qe qenkam Qaramane ![/qb]
E vertete! "La storia di una capinera" eshte film me te vertete i trishte. Edhe une kam qare ne duet me aktoren ne rolin kryesor, sa mami s'ishte duke marre vesh, isha une "capinera" apo ajo e ekranit.

helibak mucogllava

Primus registratum

UN kam qare tek filmi ""KAMPIONI"" ne funde fare te filmit kush e ka pare besoj se ka qare.hej nuk e kam mare nga ky emrin un jam vet kampion.
KURSE tek filmi shqiptar kam qare me TILIN nuk me kujtohet titulli po kam qre tek pjesa kur vete TILI per te mar lek se do ikte tek mesusja per ta uruar dhe e kap babi i thot edhe kete ma bere..............NUK jam qaraman jam kampion po me zemr te dobet ku di un pse keshtu.ME rofte qe jam kampion. :rockband:

Kam qenq 6 vjec me duket dhe po shifja filmin "I teti ne bronx" dhe kur vrane ate komisarin se nuk e mbaje mende edhe mire,ja kam fute nje te qari po me ze aman /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif :rockband:

Ndersa keshtu kam ndejere shume emocione kur kam pare filmin "La vita e bella" "Titanik" "I Fundmi i Mohikaneve"

Nuk kam qare ,po atry afer.

SyZeza

Grupi i të moçmëve!

Te gjithe filmat qe jane prekes me bejne per te qare....
"Pearl Harbour" /pf/images/graemlins/frown.gif