Nuk ka Palestine as Palestineze!

Nuk ka Palestine as Palestineze!

Nuk ka Palestine! Nuk ka Palestineze!
Ata jane Arabe te cilet kane 22 shtete te medha ne ate rajon!

1) Me thoni emrin e nje mbreti, mbretereshe, kryeministri palestinez para 100 vjeteve?

sic ka Jordania, Siria, Irani, Egjypti, Arabia Saudite etj.

2) Me thoni si e ka pasur emrin paraja e ketij shteti Palestinez?

3) Nga 1948 deri 1960 ne OKB Egjipti dhe vendet arabe per rezoluta te denonin "pushtimin e tokave te Sirise Jugore nga Izraeli" edhe ne asnje prej tyre nuk permendet termi "shtet palestinez apo palestinezet"!

Sot ato toka quhen Palestina e pushtuar!!!!!!!!
Si e shpjegoni juve kete?

4) "Yes, the existence of a separate Palestinian identify serves only tactical purposes.
The founding of a Palestinian state is a new tool in the continuing battle against Israel"

Zuheir Muhsin, Head of "Palestinian Liberation Organization" PLO
March 1977
"Trouw", Daily in Netherland.

Nuk ka Palestine! Nuk ka Palestineze! Nuk ka pasur ndonjehere Palestine

Ata jane Arabe.

une_une

Primus registratum
Re: Nuk ka Palestine as Palestineze!

A ishte Izraeli ai qe morri 1200 refugjate nga lufta ne Kosove?
Sa morren vellezerit arabe? Une kam qene ne Izrael gjate luftes.

A ishin helikoptere izraelite te evakuonin ne mes te luftes dy femije kosovare?
Ke qene ti i pranishem aty kur iken helikopteret te vidhnin shtepine?

Izraelitet pane tek kosovaret veten e tyre. Pane serbet, pane arabet. Pane masakrat kujtuan arabet.

Ju hani buken e kaurrit edhe beni duhane e turkut!
Ju plehrat e kesaj bote. Do vije dita qe do mbledhim plehrat. Ceshtje kohe eshte.

Jemi civilizim superior, perndryshe juve nuk do merrnit edukim ne shkollat tona sic ne nuk kemi dashur te edukuheshim ne tuajat, do e gjejme menyren me efikase edhe me superiore. Ceshtje kohe.

Ne e dime me mire se ju zgjidhjen. Nuk ia vershellejme keshillat tuaja per kulture! Kemi kulturen tone. Quhet kultura judeo-kristiane!

Ne e dime me mire se Palestina eshte genjeshter e juaja e dale dekadat e fundit.
Ata jane Arabe ne tokat e Izraelit. Arsyet nuk i perseris sepse keni plot me lart ne postimet e mia!

Po si mund te ankoheni per padrejtesite historike qe na jane bere ne shqiptareve dhe nga ana tjeter te jeni kaq te pandjeshem ndaj padrejtesive qe u behen popujve te tjere!
Cfare me lidh mua me Arabet? Ty te lidh sepse i ke vellezer. Une nuk i kam! Sepse i ke ti duhet te i kem dhe une?

Cfare ke bere ti per ceshtjen shqiptare? Ke vjedhur ate shtepine kur iken helikopteret mos e plackisnin serbet? E plackite ti ArboShqiptari apo Arabo-Shqiptari? Apo thjesht Arabi?

antares

Primus registratum

Hije! Aman te lutem na thuaj je Cifut? Jo per gje po kemi vene bast me Amarin dhe po grindemi se ai thote qe po te jete Shadow cifut do ti pres koken kurse une them te perdorim ilac mizash meqe nuk na gjendet Zyclon B.

roberto

Primus registratum

Shpresojme te vije nje dite kur gjithe kto armiqte e perendimit, qe i pelqen jeta ne Paris e NYC, qe edukohen ne Rome e Berlin tei perzejne brenda nates.Pastaj te jene te lire te bertasin JIHAD kur te kene qejf.

Le_Routard

Forumium maestatis

Tema mbyllet per ofendim e rracizem!!!

Ata qe vriten per dite ne Palestine jan palestinez dhe kjo nuk eshte e justifikueshme.

Ushtaret amerikan ne irak jan po aq kriminela e terrorista sac jan edhe ekstermistet islamik. Njera pal torturon dhe vret, e pala tjeter pret koka.

Bushi, Sharoni dhe Bin Ladeni jan gjitheashtu njeri me terrorist se tjetri.

Al-Punk

Still here

Propoganda eshte ajo qe i shkaterron me shume njerezit.
Perballe propogandes se tille njerezit ndjehen te dhunuar dhe marrin vendime te tmerrshme si dy bomba ne bark dhe shperthe ne nje autobuz.

E tille eshte dhe propoganda qe behet per Kosoven, per Shqiperine e Jugut e per shume gjera te tjera.

Edhe nese nuk paska pasur ndonjehere mbret palestinez, shtet palestinez e para palestineze? Kush ia jep te drejten izraeliteve qe te krijojne nje shtet te tyrin aty ku kishte nje popull qe quhej Palestin?
Kush ia jep te drejten atyre qe te shperngulin nga shtepite mijra njerez, e t'u pergjigjen me armet me te sofistikuara atyre njereze qe vetem gure u ngelen ne duar, se dhe propoganden e kane kunder, duke u dhunuar dy here!!! Njehere nga izraelitet me dhune fizike, dhe heren tjeter nga njerez mendjelehte qe i shajne kafshe, qe nuk meritojne te gezojne asnje te drejte!