Nuk jam shqiptar por jam italiano di merda...

Erison700

Forumium maestatis
Nuk jam shqiptar por jam italiano di merda...

Shume shqiptare kudo qe jane kur u bie rasti te prezantohen me vajza te huaja, thone qe jam italian ose grek. :smash:
Une me thone te drejten, m`ik truni kur i degjoj kto gjona qe vijn nga injorantet qe u vjen turp nga veteekzistimi. :mad:

loaded

Primus registratum
Re: Nuk jam shqiptar por jam italiano di merda...

O Apache edhe mu me thene te drejten me vjen zor.Por ka noj rast qe behet perjashtim...kur te bi nonji qe te heq trunin qe e ke ne dore per 1 here dhe e di qe s'do te vi mo rasti...dhe me ate buon-sensin qe me nji llaf mund te permbysesh gjithçka...e genjen.Vetem me raste ekstreme fare kur te del najgjo momentale,jo ne gjera ku hyjne principet...

uji ftohte

Primus registratum

ok, kjo eshte nje teme qe ka vertete nje kuptim sepse eshte e drejte qe shume shqipetare kur shkojne ne nightclub/disco apo edhe kur prezantohen me nje te panjojtur perpiqen qe te mos njihen si shqipetare por si... supozojme grek, italian ose spanjoll etj,etj e cila ne radhe te pare te ul personalitetin dhe e dyta, pse nuk thua qe jam shqiptare dhe jo f****** grek apo c'fare do lloj qofte sepse une personalishte mendoj ne radhe te pare jam i lumtur qe jam shqipetare dhe do te vdesi shqipetare panvarsishte se ku jetoj, dhe nuk dua qe t'ia di fare se ca njersit thone per shqipetaret ne pergjithesi rendesi ka qe une nuk jam si ata dhe jam nje i huaj!!!
I don't give a f*** :mad: what ppl say man, 'coz ya know the main thing is I'm un ALBANIAN and I'll die like that, ya heard me...???

...ight homiez, just be real and do not be fake, 4 show!!!!!!! :thumbsup: :thumbsup:

Erison700

Forumium maestatis

Ka pasur plot raste qe eshte menduar vetem nje rastesi kur eshte bere mekati por pastaj kane filluar te dalin ne shesh PRINCIPET. Atehere do te thuhet qe nuk jam nga Milano apo Palermo por jam nga fshatrat e malit te arushes ose nga Tirana o Durresi. Te jesh kavalier nuk do te thote te jesh italian dhe jo shqiptar, por te kesh disa cilesi speciale te cilat:Besimi ne vetvete dhe krenaria :thumbsup:
Jam shqiptar dhe ndihem krenar

uji ftohte

Primus registratum

ec aty babale, se s'ka gje me te mire se te nje jesh shqipetare nga vlora

...be real, do not be fake, ya heard me???

tirana

Primus registratum

Vallaj, nese nji rob vendos me nejt me mu duke i dhon renci nacionalitetit, ne djall vaft, s'du me e njfot hiç..... nji debile/debil me pak..
Megjithate mendoj se eshte problem i yni jo i te hujve..... Jena ne qe bojm kto masturbime mentale, se te hujt nuk e rrujn fare kur i pelqe robi..

na falni per fjalen... "rrujt" /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Vetem une qenkam bere njehere Juda ktu brenda... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .E perseris dhe njehere...jo per gjerat ku hyjne principet...per gjera vari trapin,per budallalleqe...Mund te thoja dhe se kam bo /pf/images/graemlins/laugh.gif ...po perderisa eshte i gjo qe ekziston edhe per motive te tilla pse mos te thuhet.Masanej per me bo moral nga mjesi n'darke me citate nga Gjergj Fishta deri te Rexhep Qosja dime te gjithe.

Dajaku

Primus registratum

Per disa eshte nje forme per te mbulu injorancen e tyre. Jo te ghithe do dalin me kulture. Po mjeree Shqipria per budallenjte e vete me doktorin Sali berisha qe e zbuloi. Qeka me e keqe se antraxi kjo epidemi. Luj venit, e rujna Zot thuj o plak. :tipsy:

fallen angel

Primus registratum

me ka nodh edhe mu me thone qe jam italian,gjithmone per momentin,po kur ka gdhi dita ja kam thone se isha(dhe jam)shqiptar.
por jo se nuk ja dilja dot po ti thosha nga isha,po sepse u kriju nje atmosfere,qe po ti thosha ka jam nuk kishte me kuptim...histori e gjate.rendesi ka qe tani nuke bej me ate gabim! me falni /pf/images/graemlins/frown.gif
/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Po mir e Xing, se s'dulm me pushk n'dor.... flasim ne pergjithsi per ket muhabet, nuk bojm moral askujt.

fallen angel

Primus registratum

ne pergjithesi?
po pergjithesia ketu ne zyren tone osht xingu! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Vetem une qenkam bere njehere Juda ktu brenda... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .E perseris dhe njehere...jo per gjerat ku hyjne principet...per gjera vari trapin,per budallalleqe...Mund te thoja dhe se kam bo /pf/images/graemlins/laugh.gif ...po perderisa eshte i gjo qe ekziston edhe per motive te tilla pse mos te thuhet.Masanej per me bo moral nga mjesi n'darke me citate nga Gjergj Fishta deri te Rexhep Qosja dime te gjithe. [/qb]
Nuk eshte puna per pak apo per shum po pse duhet bere? A e dini qe ka boshnjak e serbe qe hiqen si shqiptar?

loaded

Primus registratum

Te tregoj nje rast...Ishim duke lujt futboll ktu ne nje fushe...nja 10 veta vetem shqiptare.Erdhi nje si tip barboni nga kto qe kerkojne cigare rrugeve...dhe rrinte te porta i kerkonte atij çunit qe ishte ne porte cigare dhe noj lek te vogel...Ky portieri u merzit ,u nxef e shajti dhe i tha:"Ik hiqmu sysh...mos na grric shume!"Ja ktheu barboni:"Non fare il duro con me che sono albanese ti faccio un culo cosi'... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

ahhahahh, nigjo ket tjetren..
Ne nendor isha ne ditlindjen e nji shoqes time shqiptare dhe ishim ne nji pub per nji drink drink. I çokitem gotat dhe i tham auguri (ishin me shume italjont dhe u fliste ca shqip e ca italisht).. Nenje tavolin afer nesh ishin ca shqipe mali me dialekt vlonjat qe sapo degjuan grupin knej tu thon auguri auguri, fillun tu perserit me ze te larte auMUTI auMUTI.. /pf/images/graemlins/laugh.gif Ca tju bojshe atyre... :smash:

loaded

Primus registratum

Hahahahahaha...Sa te forta ka...Kthehesha njehere vjet me nje shok me tren nga Padova dhe perballe kisha nje burre rreth te 40-tave,rrinte serioz, normal.I bie telefoni e nxjerr dhe pergjigjet shqip.Pasi mbaron telefonaten i thote ky shoku im se s'kishim folur deri atehere:"Shqiptar dhe ti e?"...ja kthen me nje ton tipik nga ata te tregtareve ne Shqipri gjysem duke qeshur...:"Jo,jo...gjermon!" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ofelia

Forumium praecox

nje shoqja ime me tregonte se duke bere rradhen ne kuesture hyn njeri duke thirrur me ze te larte: "permesssua, permessua!!!"
E pyet nje trjeter "Nga vlora je ti?"
dhe ai ia kthen "pse, nga e kuptove?"

jula

Primus registratum

Ah, mizerje popull, po na shani sa te mundni, eh...po pse mo, vetem vlonjat-mavrite bejne gafa?
Kesaj i thone: Hodha Otranton, te ****sha skafin! /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Treni Inter-City Bologna-Bari.Ne fillim te vagonit nje alamet çuni ndihmon nje vajze te kaloje valixhen ne koridor duke i buzeqeshur dhe duke i thene:"Ci vuole il fisico per fare queste cose...".Sa ja leshon valixhen asaj,uleret per nga cepi tjeter i vagonit nderkohe qe ne koridor ka nja 50 veta..."O Muço...he re gjete ndonje vend andej" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ofelia

Forumium praecox

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

...une kom qellu ne autstop qe i kena thone qe jena evropa qendrore ose veriore (shyqyr qe kom ca shoke bjonda) se vallaj ne kembe do ktheheshim ne shpi. kur e ke byçen ne uje te ftofet do pershtatesh.