Nuk E Kuptoj Cfare Kerkojn Me Shume Kto Tipa

KEVIN_DR

Primus registratum
Duke U Bazuar Ne Logset Me Poshte Ftoj Cdo User/Vop/Aop/Sop/Founder/Icop/Admin/Root Te Japi Nje Mendim ...

Query with Deleted (SoP@dhoma.Sop.Albnetwork)
Common channels: @#Shqiperia
-
21:22:03 «Deleted» po
21:22:14 «Bashkimi» thash se the ate komisar katani
21:22:17 «Deleted» nejse.)
21:22:25 «Bashkimi» vk
21:22:29 «Bashkimi» mfal se me ra linja
21:23:01 «Deleted» ska gje :)
21:23:42 «Deleted» kemi edhe ne nje server :D
21:23:51 «Bashkimi» si e ke ?
21:23:54 «Bashkimi» ma co me memo
21:24:00 «Deleted» s
21:24:00 «Deleted» irc
21:24:00 «Deleted» .
21:24:01 «Deleted» albania
21:24:02 «Deleted» irc
21:24:03 «Deleted» .
21:24:04 «Deleted» com
21:24:12 «Bashkimi» ca je atje ?
21:24:23 «Deleted» founder.
21:24:27 «Bashkimi» ok
21:25:16 «Deleted» ti hyre me wxp?
21:25:40 «Bashkimi» po
21:25:54 «Deleted» me webmaster
21:25:56 «Deleted» jam une :)
21:25:57 «Bashkimi» kam scriptin pranej

Timi

Valoris scriptorum
Pershendetje Kevin. Si fillim kjo eshte nje Zone e dhomes #shqiperia ku duhet te shprehim ankesat paqartesirat e kerkesat, kshuqe nuk kthehet ne chit chat kur cdo njeri mund te japi mendimin. Pastaj kto logse jan te modifikuara e kujtohu mir qe tek tema tjeter kur je drejtuar Founderit i the qe ti mesonte komandat Sop-es, e lind pyetja, kur u be kaq e afte kjo te dije si hyhet ne chat e tjera e te behet Founder e akoma me shum te bej rreklame serveri? Dicka prap tek tema tjeter e te pergjigjem ktu, asnjeri tek serveri jon nuk mer akses me lepirje por vec se e meriton, kshuqe te falenderojm per sygjerimet e tua per Rescpect o per te tjere por ne te njejten koh do te falenderonim me shum mos te fysesh hunet ku ste takon. Nje gje e fundit, kur te kesh gjera serioze Ok, ndryshe do editohen e fshihen te gjitha. Kalofsh mir..

KEVIN_DR

Primus registratum
Timi une se di se sa siguri ke ti ke Sop ne fjale apo se sa ja njef aftesit asaj por serverin e ke aty shko futu e verifikoje se mund te gjesh ke 40 % te stafit tat atje vec ksaj ...

Timi

Valoris scriptorum
Cdo user i stafit qe kapet me akses ne server tjeter hiqet direkt, kjo eshte rregullorja. Sa per 40 % te stafit ton qe eshte atje me fjal mund te jem edhe un kshuqe derisa skemi prova e jemi te sigurt smund te bejm asgje...

Linux

think different
Athere po jap edhe un mendimin tim KEVIN Si fillim ke akuzuar 1 SOP-e kot duke modifikuar logse, edhe e dyta nese ti Mendon se 40% e stafit tone jan atje athere si pret ti te besojme ne kur ti edhe ato logse qe ke shkrujt lart jan te Modifikuaara... Kalofsh mire :)

KEVIN_DR

Primus registratum
o timi i lire je vlla mund te futesh dhe i sheh qart ska nevoj as per besim as per i gjo eshte e thjesht ... ndersa ti mafiaboy se di ne je avokat i stafit apo je ktu si user me dhon mendim kshuqe sdi ca pergjigje tjap ty ....